reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

cześć mamy polki we włoszech

niestety mój mąż nie ma najmniejszej ochoty nauczyć się polskiego,jemu się po prostu ten język nie podoba...po 5 latach dałam spokój;-)
a co do dzieci,to im to przychodzi naturalnie,używając dwóch języków...czy wasze dzieci też mówią po polsku?
lila-ty nie masz jeszcze dzidzi,czy ma się narodzić ?

reklama
Aniu ja niestety jestem aniolkowa mama w listopadzie 2010 roku mial narodzic sie moj okruszek niestety stracilam ciaze....narazie z moim M odlozylism troche staranka i na ten czas pomalu przygotowujemy sie do kolejnych staran.

ojejku,tak mi przykro...wiem co to znaczy bo ja też straciłam fasolke. no to miłych starań życzę;-)
jaka u was pogoda,u mnie jest taki wiatr,że głowę urywa....ziiimno i ciemno....gdzie ta sloneczna Italia!!!???

Aniu u nas nasypalo sniegu po kolana:szok: a jeszcze tydzien temu w niedziel swiecilo slonko i bylo ok 15 stopni;-) zmienna ta pogoda ale taki jesy urok mieszkania w gorach:tak:

dziewczyny a skąd jesteście bo nie doczytałam?a co do choroby wspólczuje,my się jakoś trzymamy...u nas 2 tygodnie była mgła i wilgotność 95%przy 3,4 stopniach a2 dni padało ,a teraz masakra...dziewczyny a skąd pochodzicie,ja z koszALINA

Ja jeastem z regionu Toscania, a w Polsce mieszkam na mazurach w miejscowosci Elk:-), jak dziewczyny weekend mija???? Przy takiej pogodzie pewnie nie zaciekawie???

co do pogody to u mnie 3 stopnie i tyle tylko widzę na barometrze,bo dziś nie wyszliśmy jeszcze ani razu chociaż Alex mnie męczy,ale iść i marznąć-:-:)no: też wymyślamy zabawy,malujemy ,czytamy książeczki,tańczymy, Spiewamy,ale Alex ciągle mówi " oć bimbi"-choć do dzieci i zakłada buty.własnie wrócił z pracy tata wiec teraz jego męczy,a ja mam chwile:-)ale tata oglądać chce mecz...a ja udaje,że nie wiem o co chodzi:-D Zyta a twoja córcia mówi po polsku? jak ma na imię?twój mąż to wloch?
Alex był już w Polsce 5 razy zawsze samolotem lecieliśmy.

Zytaja wybieram sie do Polski za dwa tygodnie;-), u mnie tez weekend nie za ciekawie strasznie zimno dzis i pewnie na minusie jest bo snieg sie nie topi. Wczoraj mielismy fajny wieczor bo poszlismy z pieskiem na spacer a z racji tego ze mamy huskiego to bylo naprawde fajnie pies w swoim zywiole i my mielismy niezly ubaw. Milego wieczoru dziewczyny:-)

reklama
Do góry