reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

cześć mamy polki we włoszech

Witam po bardzo długiej przerwie :) Widzę, że tylko Ty Aneto tu zaglądasz, ja nie mam jakoś ostatnio czasu na komputer...nie to że nie mam ochoty pisać ale jakoś tak wychodzi :( Jak przygotowania do świąt trwają? Kupiłaś choinkę dla córki na jej zamówienie? Z pewnością pomagała Ci ją ubierać :) a jak z prezentami, czy stoją i czekają pod choinką na swoją kolej, czy zostały już otwarte z ciekawości :) Ja i Albert czujemy się dobrze, 25 będzie miał już 8m-cy, jak ten czas leci...:) Pozdrawiam też świątecznie życząc wszystkiego dobrego i WESOŁYCH ŚWIĄT:)

reklama
Witam jeszcze przedswiatecznie:tak::-).Tak Ewa chyba z tego wychodzi ze tylko ja mam najwiecej czasu,ale zawdzieczam tylko mojej corce,chociaz musze przyznac ze tak naprawde chociaz jestem w domu i tu znajdzie sie praca:szok:,przyznam sie do tego ze kiedys bylam mniej zorganizowana,teraz moze dzieki dziecku,musze sie starac i organizowac czas?A tam pochwale sie konkretami:a wiec choinka jest juz ubrana od 8 grudnia,duza i zywa tzn.w donicy stoi (corka pozowala do zdjec przy drzewku),prezenty sa spakowane,ale ukryte jeszcze po wigilii bedziemy rozpakowywac,ach i na kolacje wigilijna i swieta prawie wszystko gotowe,jeszcze tylko kilka robotek ale mam nadzieje ze ogarne na czas:tak::-).Najbardziej ubolewam nad pogoda,nie ten nastruj(hm w Polsce bialo,a tu deszczowo i szaro:wściekła/y:).Ewa dla Krystiana pierwsze swieta,jak odbiera ten klimat,choinki,babki nie rozbiera?Moja corka jest zachwycona taka iloscia swiatelek na miescie,ze ooo:happy2:.Dziewczyny jesli jeszcze przeczytacie ten post przed swietami zycze Wam tak zwyczajnie:Buon Natale e felice Anno Nuovo!

Witam was kochane dawno tutaj nie zagladalam...
Zyta ja tez nie cierpie tej pogody w Polsce pieknie bialo a tu jesiennie. Dziekuje za zyczenie i wzajemnie:-)

Aneto no to pięknie...u nas niestety sztuczna ale za to szopkę piękną zrobiliśmy:-)Krystian jest zaciekawiony wszystkim, wszystko go interesuje i ciekawi...a zwłaszcza choinka kolorowa migająca światełkami:-D A poza tym pogoda nie do nastroju świąt pasująca no ale co zrobić...Buon Natale e Felice Anno Nuovo anche per te! Pozdrawiam:-)

Niech te Święta tak wspaniałe
będą całe jakby z bajek,
niechaj gwiazdka z nieba leci,
niech Mikołaj tuli dzieci,
biały puch niech z góry spada,
niechaj piesek w nocy gada,
niech choinka pachnie pięknie no
i radość będzie wszędzie!

Hej Zyta pisalam wczesniej ze jestem z regionu Toskania, mieszkam w malej miejscowosci. Ja rowniez zycze milego weekendu;-)

reklama
Do góry