L
Lila001
Gość
I znowu cisza mysle ze nie ma sensu pisania na watku zamknietym jak i tak nikt tu sie nie odzywa....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ania.falko witam i ja!prawda malo nas,ale miejmy nadzieje,ze bedzie nas przybywac;-)!Pisz co u ciebie z jakiego regionu jestes?bo jak narazie to ja nie mam orientacji,gdzie sie twoja miejscowosc znajduje.Synka patrzac na sygnaturke, masz troche mlodszego od mojej,wiec jaka ma osobowosc,charakterek?uczysz go polskiego?Pozdrawiam:-)i piszcie dziewczyny,zeby nie znikl ten watek:-).Cześć dziewczyny,można dołączyć??? mieszkam w Cattolice,ale tylko do marca,bo pózniej się przeprowadzamy do Cervi jest ktoś z okolic
,mieszkam we włoszech od prawie 5 lat,mąż włoch,synek polsko-włoski:-)