L
Lila001
Gość
dziekuje dziewczyny za mile slowa,Kannah no niestety ten wontek jest malo aktywny jakos rzadna z nas nie ma werwy do pisania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny coś pusto i spokojnie na tym wątku. Ja też dawno nie zaglądałam. Jakoś tak brakuje czasu. Moja córcia skończyła już 3 m-ce i jest grzeczniutka. Noce przesypia nie płacze chyba, że jest bardzo głodna, ale ogólnie to bardzo pogodny z niej dzieciaczek. Mam pytanie do mam które mają już za sobą pierwsze słoiczki itp. Czy we Włoszech znajdę socze jabłkowy dla najmłodszych? Pozdrawiam wszystkie mamy
Witam wszystkie bardzo serdecznie! Jestem we Włoszech 7 lat, mój mąż jest Włochem. Mamy synka Alberta Krystiana który ma dopiero miesiąc. Mieszkam niedaleko Salerno, chciałabym nawiązać kontakt i bliższe znajomości z osobami mieszkającymi niedaleko mnie i nie tylko.......oraz wymieniać się informacjami na temat żywienia, pielęgnacji i rozwoju maluszków. Pozdrawiam ciepło:-)