reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Część Dziewczyny

reklama
Nie wiele na nim widać
Skupienie było głównie na tym czy w jajowodach nic nie ma przez pozamaciczną w wywiadzie

Załączniki

• 747867fe-8ba7-4eca-940c-fb928ecb37dc.jpeg
    747867fe-8ba7-4eca-940c-fb928ecb37dc.jpeg
    35,2 KB · Wyświetleń: 113
Na pewno statystycznie większa szansa, że będą dwujajowe, ale jednak pęcherzyki bezpośrednio do siebie przylegają więc ja bym nie miała pewności 100%. Dla porównania u mnie wyglądało to tak- zobacz że pęcherzyki są mocno oddalone i tu jest pewność że ciąża dwujajowa ( procedura in vitro-miałam podawane dwa zarodki podczas transferu)

Na pewno statystycznie większa szansa, że będą dwujajowe, ale jednak pęcherzyki bezpośrednio do siebie przylegają więc ja bym nie miała pewności 100%. Dla porównania u mnie wyglądało to tak- zobacz że pęcherzyki są mocno oddalone i tu jest pewność że ciąża dwujajowa ( procedura in vitro-miałam podawane dwa zarodki podczas transferu)

Załączniki

• 94682DD3-14CD-4D80-B3D5-C886C3F27E45.jpeg
    94682DD3-14CD-4D80-B3D5-C886C3F27E45.jpeg
    936,7 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Pare dni temu dowiedziałam się o ciąży , myślicie że to bliźniacza?
Mam już 4 dzieci i nigdy nie miałam podobnej sytuacji ,mam siostrę bliźniaczkę ale jesteśmy bliźniętami dwujajowymi.

Do góry