reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

CO do jedzonka to rzeczwiscie dziewczeta nie jedza za wiele...Tymek jak odstanie 100ml zje, czasem robie ze 120ml wody czyli mleczka wychodzi 140 ml i to tez jest w stanie wciagnac, choc przewaznie te 20-30ml zosatwia :tak:

Marys - po ciazy schowalam ciazowe dzinsy i nie zakladalam, choc mega wygodne byly. Mam jedne dzinoswe alladynki na gumce wiec w nich chodze non stop:D

Nam zapasy mojego mleka pomrozonego skonczyly sie wczoraj, wiec juz tylko na mm jedziemy. Zobaczymy jak bedzie przybieral :)

Teri - oj ja tez unikam jak sie da , a tu wyjscia chyba nie bedzie.

Ostatnia edycja:
reklama
MatkaEwa- Jaś pewnie będzie wyglądał ślicznie! Ja musiałam poszukac czegoś wczesniej bo wszystko przez internet kupiłam (jak zwykle). W moim dziurewie nic nigdy ni ma:sorry2:

Gosiak- na pewno Tymuś będzie rósł jak na drożdżach:tak:

Teri- zazdroszcze odpoczynku nad wodą. Mt bylismy wczoraj na działce. Pszczoły nosiły wodę konewkami i robiły błoto z piasku, kąpiele błotne też były. Co tam, w końcu brudne dzieci to szczęśliwe dzieci, nie?;-):-D

Ostatnia edycja:
TERI ja też będę miała problem ze spowiedzia, tym bardziej ze ostatni raz byłam przy bierzmowaniu o_O prześliczny ten komplecik! :-D
GOSIAK na pewno będzie przybierać na wadze :-) ja nie mogę nagromadzić jedzonka bo co ściągne to młoda zje ;-) i czasem dokarmiam ja mm bo tamto zje. No ja nie miałam wyjścia ze spodniami ciazowymi ;-) ale teraz pójdą w odstawke :-D

Ostatnia edycja:
Teri - ubrano cudne, a ten kapelusik!!
Marys - stiwerdzilam, ze cocbym miala w dresie wyjsc to ciazwych nie wloze. Choc duzo bym dala aby znalezc tak wygodne spodnie teraz...a moze tak przerobic ciazowe sztruksy na zwykle :-p cho nie bardzo chyba jest jak :-D naromadzonego tez duzo nie mialam ...moze lacznie jakies 800ml bylo. Wazne ze zjedzone :tak:

dmuchawiec ja mam strój zamówione i mam nadzieję, że dojdzie, zrobiłam listę potraw i w czwartek pojadę na bazar kupić warzywa i owoce a w sobotę mąż reszte kupi, tylko kto to jedzenie naszykuje…???
Teściowa się zaoferowała, że mięso może mi przygotować i w niedziele przyjdzie obiad przygotować. Męża siostra zrobi torcik i sernik, więc dla mnie zostanie jedno ciasto do zrobienia i sałatki. A o sprzątaniu nie wspominam bo jestem w ciemnej d…, a jeszcze chciałam okna też umyć.
U spowiedzi już byłam więc tylko brakuje kartka od chrzestnego i mam komplet dla księdza.

gosiak_85 już się zaopatrzyłam w pojemniczek ale mam aventa POJEMNIK VIA AVENT POJEMNIKI POKARM 240ml POKRYWKA (3417459968) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Justa - tez mam aventa o taki : NEW AVENT BABY CHILD MILK POWDER DISPENSER SCF135/06 | eBay . Jeszcze nie wiem jak sie spisze, ale w sobote zbaczymy :) Teraz nam zadna dorga nie straszna :-p

Madzia
- mam ten sam problem, czasu nie wiele a stroju brak. Wiem jedno, ze garniturek odpada :) Bedzie na pewno bodziak ala poloweczka i jakies spodenki :) jak skompletuje to wrzuce foto

reklama
Ja mam dzis dobry dzien i od razu i maluszek zrelaksowany zasypia bez problemu! Moze on po prostu zle reaguje na moje dolki... Na noce to w ogole nie mogę narzekać, spi zwykle od 21 do 4, male cycanie i potem do 7.30 :)

A poza tym to taki radosny dzidzius, ciagle się smieje :)

Jak mnie te doly biorą to sama na siebie jestem wsciekla.. bo naprawde nie mam powodow do smutku.

Kingusia - super zdjęcia, slodziutka ta Twoja corcia :)

Dziewczyny, nie wiecie czy protestant moze byc ojcem chrzestnym w kosciele katolickim? My chcemy Sebastiana w naszym kosciele chrzcic bo tu mieszkamy, chrzestna ma byc moja siostra ale na chrzestenego chcialam kogos z Norwegii..

Do góry