reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Jestem juz po kapieli i pod kroplowka w sexi rozowej szpitalnej pizamce....czekam az kroplowka zejdzie...
Kurde mam stracha....i jakos nie dowierzam ze za chwilke zobacze moja Majke. Maz czeka na zgode aby byc ze mna przy cc.....mam nadzieje ze sie zgodza.

reklama
Dzień dobry !!! Widzę porody od samego ranka :-)

Nika - kciuki mocno ściskam &&&&&&&&&&
Gosiak - jak tam akcja ???? Kciuki oby już było po &&&&&&&&&&&&
Ona to ma - oby Malutka szybko wracała do zdrowia .
ariena - jak mąż się czuje ????

Mikoto - rano wkładka prawie czysta. Chyba mijają . A Jaś siedzi w sobie w brzuszku i nie ma zamiaru go opuszczać . Zero skurczy . Czekam dalej . W końcu ma jeszcze całe 6 dni.
Co tu dziś robić ??????

Nika kciuki zaciskam !!! I cholercia zazdroszczę :zawstydzona/y: Ja dzisiaj oficjalnie przeterminowana. No nic moje dziecię nie jest jeszcze widać gotowe, albo takie leniwe, że będzie trzeba wygonić ;) Gosiak nawet jak urodzisz beze mnie to się nie obraże i mocno kciuki trzymam, żeby to było to :)

Jędrek wczoraj był w cyrku z moją mamą i był przeszczęśliwy. Ostatnio jak byliśmy to nie mógł wysiedzieć jeszcze, a teraz bajka. Był zafascynowany :)
Miłego dzionka i idę szykować śniadanko

No NIKA jaka niespodzianka od rana!! Mocno trzymam kciuki!!!

Mikotku multiroom z nc+ czyli byłej cyfry my podłączamy kablem normalnie bo mamy stary ten drugi dekoder a jakbyś miała nowkę to da się jakoś bez ciagniecia kabli (na zasadzie wifi)

gosiak jak tam??

witam sie porannie
słonko za oknem piękne :-D
w planach małe zakupy, odstawienie Olivierka na urodziny kuzyna i wieczorkiem bierzmowanie mojej chrześnicy a pózniej mogę już rodzić

My już po śniadanku, pranie zrobione, wywieszone, sypialnia sprzątnięta, ja już wyszykowana, bo dzisiaj wybywamy na miasto. Muszę jeszcze zmyć po śniadanku.

Mgła wciąż się utrzymuje - ale ciepło jest.

Sara
my też właśnie z nc+, tyle że u nas bedziemy łączyli właśnie internetowo. U Ciebie dzisiaj imprezowy dzień!

Nam weekend jak u anuli zapowiada się aktywnie, będę Was podczytywała, co by nie wypaść z obiegu. Życzę Wam udanego, słonecznego weekendu!

Nika kciuki zaciśnięte!!!! Nie mogę się doczekac wieści!!!

Robaczku, Fioletowa, TERI, dmuchawcu i pozostałe dziewczyny - dziękuję bardzo za rady. Wczoraj dużo ją nosiłam na brzuszku, leżala dużo ns brzuszku, zrobiłam jej masaż i było zdecydowanie lepiej. Trochę ja kangurowalam i jest lepiej. Do tego sab simplex podawałam na łyżeczce jak widziałam, że coś się zaczyna. Dziś kupię jeszcze ten probiotyk co mówiła teri i fioletowa i liczę, że będzie lepiej.

Wczoraj miałyśmy z Lenką maraton karmienia. Nie chciała zejść z cyca. Praktycznie od 16 - 22 bez przerwy. Nie miałam już mleka, puste piersi a ona dalej. W końcu podałam jej bebilon i spała 5,5godz. Teraz znów ssie ssak mały.

Isis Gabrys cudny!!!

Palindromea super że imprezka udana. Zawsze tak jest że jak się nie chce isc to wtedy jest najlepsza zabawa.

Natis ciesze sie ze brzuszek Lenki lepiej. Trzyma kciuki by na dobre odpuscily dolegliwosci.

Nika mam nadzieje ze tulisz juz zdrwe mokre malenstwo!

Palin my niestety wczorajszego dnia nie swietowalismy i dlugo jeszcze swietowac nie bedziemy....:-(

U nas piekny dzien sie zapowiada. Spacerek maly pewnie zaliczymy. Troszke posprzatam i bedziemy sie relaxowac .
Milego dnnia kochane a przeterminowanym duzo skurczy

reklama
Cześć Mamuśki!

Moje pszczółki śpia jeszcze- az nie wierze we własne szczęście:-D

Zjedliśmy z mężem śniadanko, on pojechał na działkę, a ja próbuję się ogarnąc do lekarza-mam wizytę o 10.30.
Muszę jeszcze poprosić sąsiadkę, żeby do dziewczynek przyszła.

Nika- trzymam mocniasto kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Natisku- ciesze się, ze Lenka lepiej się wczoraj czuła. Oby brzuszek odpuścił i pozwolił cieszyć się światem:tak:

Julix nie martw się przeterminowaniem, na pewno wkrótce się rozkręci.

No i jedna przczoła właśnie wstała:sorry: Teraz godzina przytulanek mnie czeka...:sorry:

Do góry