reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

palin::-)
Ja chyba dziś truskawy zakupię. Mam nadzieję, że zjechały z ceny, bo 13zł to przegięcie...:wściekła/y: Ciężarne powinny mieć owoce i warzywa GRATIS!!! :-D

Kawę prawie wypiłam. Trza się za robotę jakąś wziąć. A dmuchawiec pewnie szykuje się na wizytę, że tej kawki ze mną nie pije... :-(

ILE?? 13 zł? :szok: Ja wczoraj za "łubiankę" (2,5 kg) płaciłam 14 zł. U nas się trochę cena podniosła i stoją po 6-7 zł/kg. Za 2 tygodnie mają być z naszych stron (bo na razie są spod Warszawy), to pewnie będą jeszcze tańsze.

reklama
No to się przyłączę na chwilkę z arbuzkiem :tak:.
Plamienia znów się pojawiły i chyba troszeczkę czopera . Musiał ten lekarz rozgrzebać cosik .... Chyba nie ma się co martwić tym ???? Jak myślicie ????
Dmuchawiec - kciukam za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Juz jestem po pierwszym cycusianiu.... Maja jest cudna. Ja jeszcze nog nie czuje....jestem na pooperacyjnej.....Ciesze sie ze juz po....okropnie sie balam....na szczescie Marek byl przy cc, bylo mi z nim razniej.
Kocham moja corenke!

Pozdrawiam Was i &&&&& za szybkie porody!

witam sie sobotnio
Nika kochana jaka niespodzianka az mi łzy staneły w oczach że masz juz swoja córunie przy sobie Gratuluje kochana fajnie że mąz był z Wami :tak:

anula
dziekuje kochana za zaproszenie na pewno skorzystamy ;-) Dawidowi tak sie spodobało w Krakowie że musiałam mu obiecać że pojedziemy tam wszyscy razem jak Daria podrośnie pozwiedzać bo zwykle to tylko jechaliśmy do mojej siostry która mieszka w Krakowie i do domku a Kraków piekny jest :tak: także jak sie kiedyś wybierzemy to sie zgadamy i spotkamy :tak::-)

natis super że z brzuszkiem lepiej a jak tam sesja udała sie kiedy będą zdjęcia ?

u nas na razie ładna pogoda ale na popołudnie zapowiadali burze więc zaraz mały śpioch wstanie i lecimy na spacerek

agusia
(chyba dobrze zapamietałam że to agusia jak nie to przepraszam ) my tez nie werandowaliśmy poszlismy od razu na spacerek i byliśmy jakieś 40 minut w porze letniej nie ma obowiązku werandowania jak w zimie jak jest cieplutko i bez wiatru to smiało możecie iśc juz na krótki spacerek :tak:

pozdrawiam i kciuki za dzisiejsze porody &&&&&&&&&

Jestem, jestem nadal w dwupaku , czyli oficjanie dzis PRZETERMINOWANA!!! Dzieki kochane za troske :-D ale nadrobic Was od rana to jest wyczyn, tymbardziej, ze u nas jest godzinka wczesniej i zanim wstane to juz tyle stron!

Brzuchol nadal twardy jak tylko stane w pionie, spina sie tez troszke, oby tylko nie przeszlo calkiem!!! Wybierzemy sie na dlugi spacer i moze sie ruszy a pogoda dzis sliczna ma byc :-D

Super, ze mamy nastepna czerwcowa dziewczynke !!!
Dmuchawcu - kciuki za wizyte
Palin - my obeszlismy wczorajszy dzien jak nalezy :-p

Lece pic malinki i doprowadzic sie do stanu uzwalnosci.
Milej soboty ,bo pewnie nas nie bedzie w domku dzis, jakby cos sie dzialo Sara bede pisac do CIebie :tak:

reklama
Do góry