reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

kingusia my tym razem też szybko będziemy robić, Filip będzie miał ok 1,5 miesiąca - ponieważ robimy imprezę głównie dla dziadków [60. rocznica ślubu] przy okazji naszą [5. - nasz ślub był dokładnie w ich 55. rocznicę] to postanowiliśmy od razu zgarnąć ekipę na chrzciny - i tak wynajmujemy salę, i tak będzie organizowane żarcie, więc po co robić to kilka razy, jak można połączyć imprezy ;-)
a tydzień później ja mam być chrzestną u kuzynki

reklama
dzien dobry kobietki

palin ale ranny ptaszek dzis z ciebie

fioletowa fajnie ze masz cc i uwazaj na siebie bo mogło sie to poslizgniecie nieciekawie skonczyc

julix moj tez dzis wstał w nie humorze

mokito udanych łowów zycze w biedronce

miłego dnia kobietki

marcysiowa fajnie ze jeszcze w troj paku jestescie :)

a my wczoraj cały dzionek na dworze spedzilismy było super
coraz bardziej mysle o moim cc boje sie ale ciesze sie ze juz maluszka zobacze i go przytule. ciekawe jak pawełek zareaguje na braciszka.

ale sie u nas rozpadało a ja musze zaraz na dzilake jechac psa dac jesc.

do pozniej.

kingusia to zaczynsz juz 9 miesicac gratki.

Witam się i ja, zaraz spadam do biedronki po taczki:-D

U mnie noc przespana, ale pierwszy raz się zdarzyło ze to ja w nocy usypiałam Ewę bo mój M. jak wczoraj wrócił z roboty to padł jak mucha, nie mogłam go dobudzić:szok: i to j nosiłam naszą czarownice, niewidem czy to zęby jej idą czy ma syndrom nocnego marka w końcu się udało, choć płacz było słychać w całym domu. Mam nadzieje że teściowie słyszeli i nie spali:wściekła/y: dalej jestem na nich wściekła.

Dobra teraz spadam bo muszę mieć te taczki dla młodej a często rzucą tylko parę sztuk

I ja się witam porannie, już po kawce, a jeszcze w piżamce :) Mąż z córcią wyprawieni do szkoły/pracy a ja Was czytam :)

Mikoto, też póki co na nic sie nie zdecydowałam, w sumie już chyba po prostu wszystko mam dla bobasa.. może jeszcze coś Zuzi wezmę..

Fajne te piżamki z Biedronki? Może i ja się przejadę..

Dziewczyny, mam już 38t1d na suwaczku!!! ohh ohh (tak jak Fioletowa zresztą :p)
Jadę dziś na KTG, pierwszy raz :)

Wczoraj byłam z Zuzią na urodzinkach u jej kolegi i był tak taki 2 miesięczny bobas.. ale słodki!!! hihi oj, czekamy na naszego!

MIŁEGO DNIA!!! będę się odzywać jeszcze :)

PS Paulunia, jak tam córcia??

Witam się porannie :-)

Nie było mnie przez weekend, nie dam rady nadrobić Was Kochane moje... Przepraszam. :sorry:

U mnie w piątek był stolarz, meble już mam zamontowane. Pokój skończony!!! Jupiiii!!! :-D A co się przy tym narobiłam to moje... Mama na fotelu siedziała i nie pomyślała, że córka w 38 tc, to po meblach nie powinna skakać i myć/ścierać kurze. No ale cóż, życie.... Dobrze, że siostra pomogła, bo bym chyba urodziła... Już spokojniejsza po tym remoncie jestem. Zostało mi jeszcze rolety zamówić i dywan kupić, ale to już kosmetyka...
Teraz muszę się zabrać za pranie Gabi ubranek, póki na dworku ładna pogoda... Myślę dziś wszystko uprać i do środy uporać się z prasowaniem.

Kochane 27.05 idę na CC - to już tylko tydzień... Kurczę bladę jak te 9 m-cy zleciało...
Zaczynam już trochę panikować chyba, ale nie z powodu samego CC, tylko żeby wszystko dobrze było z Gabi, ja nie jestem aż taka ważna. No i potem, w domku, czy dam radę się Nią odpowiednio zająć... Eh...

Widziałam, że Palin o nieziemskiej porze już na nogach - podziwiam Cię Kobietko. Wielki ukłon :tak:

Paulunia zdrówka dla Córci - mam nadzieję, że szybko wyzdrowieje

Kobietki czy zbrodnią będzie jak wypiję dwie kawki jednego dnia? (rozpuszczalne, słabe, z mlekiem) Kurczę zawsze piję jedną, popołudniu, ale dziś tak mi się chce już teraz.... a wiem, że popołudniu też się nie oprę... pomóżcie...

Kingusia, anusiak gratyki kolejnego tyg.!!! ;-)
Morena toż to tylko tydzień Ci został !! :szok: zazdroszczę, przy cc można się nastawić na konkretny dzień, jej zaraz będziesz miała ze sobą swoją kruszynkę w ramionach! :biggrin2: co do kawy to nie wiem... a ciśnienie jakie masz zazwyczaj? niskie? może jak będzie to duży odstęp czasowy to chyba nic się nie stanie ;-) ale to tylko moje zdanie ;-)

Morena- dwie słabe kawki dziennie to żadna zbrodnia:no:;-) Pod warunkiem, ze nie masz problemów ze zbyt wysokim ciśnieniem. Także śmiało!:tak:
Smacznej kawusi- ja właśnie te piję.

Palin odważna jesteś, że Greya bez Ara pod ręką czytasz :-p
Smile mi też się piwo marzy....:zawstydzona/y:
fioletowa nawet sobie tego wyobrazić nie mogę :szok:
dmuchawcu no teść się nie popisał :-p
mikoto udanych łowów!
Morena Super, że udało się skończyć pokój!! Co do Mamy po raz kolejny współczuję...
kingusia właśnie myślałam o Tobie dzisiaj od rana. Nie wolno Ci znikać!!

U nas chrzciny też szybko będą. Ja sobie starszego dziecka nie wyobrażam "ganiać" albo uspokajać. Olivierek miał może ze 2 miesiące przespał ładnie mszę i później imprezę ;-)

K. właśnie wraca se służby i chyba się popołudniem wybierzemy na ostatnie porządne usg.
Od wczoraj 9 dzidziuś :cool2:

Fioleciuku, śliczny wynik na ktg :) godzinka leżenia - ale sobie odpoczęłaś :):):) groźniej wyglądał ten ślizg w wannie - uważa !

Dzika, też się boję zapytać o co poszło....Zołza

Anula, mnie też ostatnio masakrycznie bolą kości łonowe. A było już lepiej i znów się zaczęło - może maluchy schodzą do kanału ?

Marcysiowa, gratuluję 9 miesiąca - jestś baaaaardzo dzielna, że tak ładnie nosisz bliźniaczą ciążę.

Palin, naprawdę Ci współczuję braku Aro. Ale pamiętaj - jesteśmy my :):)

Paulunia, zdrówka dla małej !

Dmuchawcu, fajny dizonek miałaś:) My na ogrodzie trochę posiedzieliśy, spacerek na lody i popołudniowa drzemka - spał nawet Seweryn :)

Kingusia, ja też tak chcę chrzciny zrobić po ok miesiącu. Będzie z głowy.

Morena
fotki prosimy ! Jeszcze tylko tydzień, zazdroszczę :)

Pięknie u nas dalej pogoda słoneczna. Pranko zaraz idę wywieszać.

Po południu wizyta - nie moge o niczym innym myśleć :):)

reklama
Sara miło mi że myślałaś o mnie ;-)
Muszę iść do sklepu po coś na śniadanie a nie chce mi się ani iść ani jeść :sorry: może kupie coś dla Laury to mi się troche humor poprawi?

Do góry