reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

ja też dzisiaj bez życia, w dodatku mam mega doła i też nie mam jakiegoś konkretnego powodu.
Nic dzisiaj prawie nie zrobiłam, bo po prostu nie mam sił. Jestem taka padnięta, że szok. W dodatku spuchły mi ręce i nogi (do tej pory ani razu mi się nie zdarzyło).
Na szczęście mężuś w domu, to mnie odciążył w pracach domowych, ugotował obiad, a ja... leżę:zawstydzona/y:.

Cieszyłam się, że 9 miesiąc, a ja tryskam energią, nic mi nie dolega, a tu masz... od dwóch dni jestem dętka:-( i opadam z sił.

Nie pamiętam, co mam komu napisać, bo jakoś nie jestem w stanie zebrać myśli...

Marcysiowa, wciąż trzymam za Was kciuki&&&&&&&&&&&&&

Fioletowa, wszystkiego najlepszego z okazji imienin:-)

więcej nie pamiętam, wybaczcie, poprawię się...

reklama
Fioletowa wszystkiego najlepszego:tak:

My już w domku. Po powrocie męża z pracy wybraliśmy się na małe zakupki. Małej musiałam koniecznie sandałki kupić. Jutro jeszcze chrześniak męża ma urodziny więc i dla niego kilka rzeczy wpadło do koszyka min. gra i komplet koszulka i spodenki. Nie wiem jednak czy pojedziemy na te urodziny bo mała ma 38 stopni i leży :( Mam nadzieję, że wieczorem temp nie podskoczy.
U mnie termometr na słońcu pokazuje 56 stopni. W domu mam 32 i już ledwo siedzę. Masakra!!!!!!
Zaraz wstawie pranie i wybiorę ubranka, które będę brała dla synka do szpitala:tak: Nie mogę uwierzyć, że to juz coraz bliżej

dzięki dziewczyny za życzenia, ot tak z nienacka co roku mam imieniny a uświadamia mnie o tym rodzina męża
hahaha

W dodatku spuchły mi ręce i nogi (do tej pory ani razu mi się nie zdarzyło).

ja dziś też, już tylko japonki na stopy pasowały, a jeszcze przedwczoraj cieszyłam się, że spokojnie kostki widać i nie puchnę, a tak to sporadycznie ręce
ale u nas to chyba wina pogody, dopiero teraz pada deszcz i powietrze robi się fajne

mikoto u nas też wietrzyk wieje, tak że porywa mi firanki i zasłonki za drzwi balkonowe ;-), ale niestety do mieszkania nic nie wpada z tego wietrzyku :dry: pomimo otwartego okna w drugim pokoju... zero przewiewu :surprised:
ona-to-ma trzymam kciuki żeby poszło po Twojej myśli ;-)
fioletowa wszystkiego najlepszego z okazji imienin :biggrin2:
Palin, Nayaa życzę Wam szybkiego ukończenia remontów i mniej nerwów i stresów z tym związanych :happy2:
Betty każda chyba dzisiaj nie ma siły, pewnie przez pogodę :happy2:

Ja już po obiedzie jestem.. teraz tak mnie stopy bolą od stania przy garach, że normalnie masakra :dry: a jeszcze dzisiaj idziemy do teściów nakarmić ich koty bo wyjechali na wieś na weekend... idę się ochłodzić...

fioletowa najlepszego!

Tez mam wrazliwe podbrzusze, zdarza mi sie popuscic przy kichnieciy a do tego puszczam baki.....urocze to prawda?

Dzis jestem tylko z siostra i mama, małż z synkiem pojechalu na komunie 300 km....wiec leze grzecznie bo mam zakaz rozrabiania ;) Fenek daje rafe; brzuch miekki. Niestety miewam bole podbrzusza troche jak na okres.

Dolaczam sie do paskudnych nastrojow. Mama dzis w slabej kondycji i psychicznie i fizycznie i chyba mi sie udzieliło.

Zjem zaraz loda na poprawe nastroju.

Palin narobiłaś mi smaka na nektarynki :tak:
I jeszcze wafla ryżowego bym zjadła :-p chyba muszę iść jeszcze raz do sklepu bo jak jutro wszystko będzie pozamykane to czym ja się zapcham? :-p

Byłam u mamy, załapałam się na pyszny obiadek i dostałam kawałek placka na wynos ;-)

fioletowa wszystkiego najlepszego z okazji imienin :-)
Są jakieś wieści od Marcysiowej?

I jak tam nasza Natis?

Ona.. U mnie to problem na porządku dziennym w zasadzie od urodzenia Zuzi, a teraz w ciazy zwłaszcza.. Ćwiczenia Kegla powinny pomoc, tylko ja za leniwa jestem chyba ;) ciekawe czy może być jeszcże gorzej po urodzeniu synka... :(

ciekawe co tam u Marcysiowej...
Martwię sie..

u nas polalo a teraz znów gorąc :( Jej, albo zima albo ukrop :( a gdzie delikatne pory przejściowe ????

Nika, też bym chętnie zjadła loda, ale zamrażarka już wczoraj została wyczyszczona, a nie mam auta, żeby podjechać do sklepu, bo M pojechał na działkę:-(

u nas się zachmurzyło, ale nadal ani kropli deszczu nie widać... i strasznie parno
ale mam pocieszenie - właśnie oglądałam pogodę i od wtorku ma być już w granicach 20 stopni (w mazowieckim), oby się sprawdziło:shocked2:

też jestem ciekawa co u dziewczyn...

reklama
Nika
Tez mam wrazliwe podbrzusze, zdarza mi sie popuscic przy kichnieciy a do tego puszczam baki.....urocze to prawda?

Dzis jestem tylko z siostra i mama, małż z synkiem pojechalu na komunie 300 km....wiec leze grzecznie bo mam zakaz rozrabiania ;) Fenek daje rafe; brzuch miekki. Niestety miewam bole podbrzusza troche jak na okres.

Ona to ma
, ja mamidentycznie i jak Nika gazy mnie męczą - chociaż i tak przypuszczam, że bardziej męczące są dla mojego otoczenia
mdlejepf8.gif
mort-de-chaud-987712.gif
Nika w takim razie stosuj się do zaleceń męża i leż grzecznie!

Fioletowa
wszystkiego co najlepsze Kochana!
kwiatkinh9.gif

Dmuchawcu jak szarlotka
sliniak_2.gif
Ja dopiero wróciłam z kościoła i chyba sobie już daruję pieczenie. Czuję jak bolą mnie pośladki http://***************/liviatn/images/Minka%20shock/shocked.gif

Palin i ja arbuza bym wchłonęła, a najlepiej sorbet z niego, nie wiem dlaczego ostatnio tylko na takie desery mam chęć. Chyba to przez ten upał.

Kingusia i ja też dzisiaj u mamy się posiliłam
bulbar-smiley.gif

anusiakanusia u nas też się zachmurzyło, ale znów przygrzewa.

Ja też czekam na wieści od Marcysiowej i co chwilę sprawdzam Hoty
boltkw6.gif

Natis jak laktacja? Mam nadzieję, że choć trochę się unormowało
przytulanko.gif

Korba mam nadzieję, że nabierasz sił
przytulanko.gif

Robaczku
gdzie się podziewasz?

Sara, Smile mam nadzieję, że humory lepsze - proszę nam się tu meldować
wet-kiss-smiley.gif

Do góry