reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Agacia - ja starszego syna (urodzony w lipcu) kładłam spać w rożku albo przykrywałam pieluszką flanelową. Pod materac podłożyliśmy ręcznik żeby mały miał główkę wyżej. Jak Tomek był starszy spał w śpiworkach (z resztą do teraz tak jest). Poduszkę (całkiem płaską) i kołderkę dałam mu jak miał skończone ok. 18 m-cy. Teraz też mam zamiar tak zrobić.

aż się popłakałam po tych hotach :p oczywiście ze wzruszenia ! Cudowne wiadomości - TERI GRATULACJE !!!!! Zazdroszczę szybkiego porodu. Korba - kciuki w dalszym ciągu zaciśnięte !!!

Wisieńka ale to jet tylko Wasza zasługa :tak: Gdyby nie podzielenie się numerami telefonu nie mogłabym Was informować a i mam nadzieję, że mnie też będzie miał kto napisać co się dzieje no i Wam przekazać wieści o mnie ;-)

PS. Smile chciałam do Ciebie napisać jako, że pisałaś, że do południa Cię nie ma ale nie mam numeru :dry:

czerwcówki wpędzacie majówkę w depresję :( ale zazdraszczam porodów i życzę wszystkim takiego ekspresowego tempa...

reklama
Do góry