reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Teri GRATULACJE !!!!
NAtis jak się ciesze, że do domku wychodzicie

Czytam te gorące wieści i ryczę - ja też chce RODZIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!

Korbuś leży pod kroplówką i zaczyna akcja się rozkręcać. Czekam na info, jej S ma się do mnie odezwać jak wezmą Korbę po "nóż".

Ja z tych emocji ogarniam ostatnie przygotowania. Czyszczę wózki, kocyki schną, właśnie kurier przyniósł pościel i idzie zaraz do pralki.

Sorki że nie odpisuje ale mam tylko chwilę, muszę do księgowej lecieć i jeszcze faktury powystawiać. Urwanie głowy w firmie, tu się rodzą majowe czerwcóweczki - chyba z wrażenia i ja zacznę rodzić :D::D:D

reklama
Teri jeszcze raz ogromne gratulacje!

Korba jeszcze chwila i Zosia będzie już z Wami! Trzymam kciuki!

Wyszłam na chwilę do sklepu, wracam a tu takie wieści! Ależ się dzieje!

Dmuchawcu w takim razie czekam na przepis.

Wisienka odpocznij, za dużo naraz zrobiłaś!

Rowniez ode mnie ogromne gratulacje dla Teri!!!
Kciuki nadal za Korbe zacisniete!
Natis, ciesze sie, ze mozesz juz wyjsc do domku i bardzo sie ciesze, ze mleczko w cycusiach plynie :)

Ja mam jutro caly dzien goscia, wiec chwilowo na pisanie czasu brak - musze odgruzowac mieszkanie.
Ale bede zagladac znajac siebie, bo tu normalnie prawdziwy wysyp sie zaczyna!!! Tylko zostawcie cos na czerwiec dziewczyny :)))) No i mnie na koncu nie zostawiajcie ;)

Milego dnia!

kochane ale mnie brzuch boli :/ zażyłam no spe i leże a tyle sobie zaplanowała. Strasznie się boje :( Luka wraca dopiero jutro a z Poznania to ma ok 6 h jazdy ;(

Sara ja już powinnam być w domku więc bardzo chętnie napiszę o twoim szczęściu:-)
Mikoto za późno przeczytałam. Już ostatnie pranie się pierze, mieszkanie posprzątane, podłogi schną. Na szczęście moja rodzinka nauczona do trzymania ładu więc wystarczyło umyć sanitariaty, zetrzeć kurze i blaty w kuchni wyszorować a potem tylko podłogi. Tłukłam do głowy żeby zawsze odkładac na miejsce i jest skutek. Maciek zawsze po sobie sprzata, naczynia do zmywarki, pranie do pralki białe, kolory do kosza, buty do szafki a Milusia sprzata swoje zabawki i dziś tylko klocki zostały na środku pokoju więc musiałam pozbierać.Dzięki temu z codziennym sprzątaniem uwijałam sie do tej pory w godzinę ale dziś niestety zajęło mi to koszmarnie duzo czasu.Umnie od dawna podział obowiązków jest stosowany. A na przykład pranie jedna osoba ściąga i segreguje na osoby a każdy sam włada sobie do szaf i prasuje.Prócz Mili oczywiście i koszul bo to ja robię. Lżej mi dzięki temu było0 jak pracowałam bo wracałam po 16tej i trzeba było jeszcze prócz obowiązków w domu, obiadu i zakupów zająć się dziećmi.

Ja idę na zasłużoną drzemkę;-)

Gratulacje dla Teri i powodzenia dla Korby!

A ja mam od godziny skurcze co jakies 7 minut :(
Wzielam 2 magnesy, nospe i fenka leze....ciekawe czy przejdzie.....
Ja to mam z tymi skurczami.... co 2 tyg jestem na izbie przyjec.....no i ostatnio bylam 1 maja.... to by sie zgadzalo.....:no:

Anula, trzymam kciuki, żeby Ci się poprawiło, leż i próbuj się relaksować kochana!!!

Nika, oj ty biedna :(:( Trzymam kciuki, żeby akcja się wyciszyła... i żebyś znów nie musiała do szpitala...

Animladris, nie zrażaj się tak łatwo :) My faktycznie "znamy się" tu już dość dobrze, ale to nie znaczy ze chętnie nie przyjmiemy do swojego grona nowych dziewczyn.. Chyba nie poczułaś się zignorowana? Z tego co pamiętam zawsze chętnie odpowidałyśmy na Twoje posty :) Oczywiście jak nie chcesz tu być to Twoja wola :) Co do WZ, to na pewno będąc tu z nami wcześniej czy później dostałabyś dostęp, ponadto zapewniam się, że główny nurt naszej grupt toczy się tu, w tym wątku w którym teraz piszesz :) Cokolwiek zdecydujesz, życzę Ci wszystkiego dobrego!!!! :tak:

:szok: Korba, Teri gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Natis super ze juz do domku :)

No i przez to wszystko nie wiem co mialam napisac... :confused:
Pamietam tylko temat lodow:-D Te magnumy rozowe mi smakuja jak pryta :baffled:

reklama
Do góry