Paulunia8713
Fanka BB :)
Nika mam lekki stan zapalny więc pewnie i od tego. Nie wiem co dalej robić z tymi globulkami. Po 15 gin będzie w swoim gabinecie więc zadzwonie i się dowiem. Wkładka czysta, Maciej kopie i oby tak już zostało.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Natis bardzo trzymam kciuki, żeby było ok i żebyś mogła wyjść ale z drugiej strony niech zapanują nad tymi plamieniami, bo jak się pojawią w domu to będziesz się stresować a tak to lekarzy masz pod ręką.Paulunia ja odstawiam zawsze, ale sporo zawsze plamię. Bez globulek plamilam, a po nich to już masakra. Mi się wydaje, że takie globulki bardzo podrazniaja delikatną błonę i wtedy właśnie się podkrwawia.
Idę na badanie dowcipne. Jest jeszcze szansa na dzisiejsze wyjście.
Buziaki