reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witam! Czytam
Was troszkę, ale nie nadążam, od tygodnia mam to wstrętne zapalenie spojówek, które nie daje za wygraną. Już mam dosyć tej ropy w oczach i widoku jak przez mgłę.
Poza tym maż zaraził się ode mnie i Bartuś też..
Moje maleństwo w brzuszku od jakiegoś tygodnia jest tak ruchliwe, że czasem to aż się boję co ono wyprawia.
Ona- bardzo współczuję Ci choroby nerki, trzymaj się dzielnie.
Weglik- witaj!
Poproszę i ja Asiu o książkę jeśli można, zaraz wyślę Ci wiadomość z mailem moim.
W tej ciąży nie wiem czy to już wiek robi swoje, ale czuje bardzo ociężała, okropnie boli mnie kręgosłup i w ogóle czuje się o wiele gorzej niż w pierwszej.
Dobrej nocki Wam życzę i zdrowia chorym.

reklama
Ewelina, chyba nie jesteś osamotniona w przekonaniu, że to już nie ten wiek.... Ja też cierpię na kręgosłup, krzyże i ból nogi - wszystko po prawej stronie. Ale jeszcze tylko 3 miesiące :):)
I tak wolę kuleć, wołać auć schodząc po schodach niż leżeć ....
Zdrówka Wam życzę !

Oj kobietki młode , zgrabne i powabne Wy na wiek narzekacie !!!! Co ja mam powiedzieć !!!???? Właśnie podziwiałam Paulinki zdjęcie na wątku brzuszkowym i zdałam sobie sprawę , ze nawet jak byłam w pierwszej ciąży - piękna i młoda to wyglądałam w niej tak samo jak w tej:-p. Zawsze tyłam i ociężała byłam niestety . I pamiętam te wcześniejsze ciąże tak samo jak tą teraz:rofl2:
Natis - Oj musiała się Lenka zdziwić - takie maratony . Mam nadzieję , ze nie odchorujecie tego.
Węglik - po kim te talenty muzyczne ???? Ciekawe na czym najmłodszy zagra ;-).
Jeju już tak późno !!! Chyba wypadałoby pójść spać . Dobranoc .

Witaj węglik. Skąd jesteś??

NATIS współczuję Kochana biegania! Oby wszystko było dobrze!!

Ewelinka współczuję zapalenia. Nawet nie wiedziałam, że można się tym zarazić :baffled:
Robaczek na pewno coś znajdziesz. Spokojnie :sorry2:
fioletowa gratuluję studniówki!

U nas właśnie skończyła się mała imprezka z okazji zakończenia instalacji łazienkowych. W środę będą płytki. Panele już czekają. Niech wreszcie zacznie być coś widać z tego remontu bo mnie szlak trafi :dry:
Też czekam na ZUS....ale pewnie koło 20 marca się doczekam.

Dzień dobry :happy:

Jesteśmy u rodziny. Dopadłam komputer, ale tylko na chwilę. Temperatura nie wróciła. Nie wiem, skąd była. Wczoraj ciśnienie się podniosło, ale może to od tego, że od rana było coś do zrobienia (porządki, zakupy, pakowanie, odkopywanie i skrobanie samochodu). Ręka na pulsie.
Wczoraj tez wieczorem mi jakaś wysypka wyskoczyła - na rękach i szyi. Albo to pies teściów, albo truskawki (podkusiło mnie wczoraj kupić - tak pachniały i zachęcały, że się nie oparłam) - obstawiamy to drugie. Ale przez weekend da się sprawdzić. Jak nie zejdzie dziś czy jutro, a nawet się rozwinie, będzie wiadomo, że to pies.

ONA, EWELINA i wszystkie chore - zdrówka!!!
Weglik - witaj :happy:

Zmykam, bo zaraz śniadanie, potem fryzjer (oboje nas czeka z Aro - ale ja ciągle nie zdecydowana), później pojedziemy do miasta (do odebrania są zdjęcia ze ślubu od fotografa, które chcemy dać na pamiątkę, może tez jakieś zakupy). Popołudniu w mieście otwierają wystawę Gwiezdnych Wojen - pewnie się wybierzemy, bo oboje lubimy), a popołudniu w odwiedzinki do rodzinki - i cały dzień zleci. Jak się uda, będę Was podczytywać.

Trzymajcie się cieplutko.
Miłego, spokojnego - udanego dnia. Buziaki ***

Witam
Ja jestem z Katowic.

MatkoEwo
nie mam przekonanie czy można wykryć talent u dziecka przed 6 rokiem życia, trzeba spróbować wszystkiego i kiedyś dziecko znajdzie swoją drogę.
A jak to talent to raczej po tacie choć grać zaczął z nimi. Moje uszy pewnie miały bliskie spotkanie ze słoniem, bo muzycznie głucha jestem.

Zapisaliśmy chłopców za zajęcia, bo nic innego dla dzieci 4 letnich nie było.
spodobało im się i teraz grają na instrumentach przez siebie wybranych i uczą się w konserwatorium muzycznym żeby zdać egzaminy do szkoły muzycznej popołudniowej.
Ale jak trzeba ćwiczyć to tradycyjnie lenistwo ich dopada i nagle nic nie potrafią -normalne u dzieci.

Najmłodszy pewnie przerobiony przez braci i tatę wybierze perkusję żeby matkę załatwić i zagłuszyć.

Ostatnia edycja:
witam sie sobotnio :-)

Węglik witaj też mam w domu 3-klasiste :-)

Natis współczuję tego biegania oby tylko nie zaszkodziło ach ci faceci ....czasem brak słów :sorry:

Ewelina witaj w klubie ja też dużo gorzej znoszę teraz ciążę kręgosłup też daje sie ostro we znaki a dziś budziłam sie co pół godziny ze skurczami ....pośladków :szok:

dołączam do oczekujących na pierwszą wypłatę z zusu ciekawe co mi tam wyliczą

Palin ale fajny dzień Ci sie szykuje zazdroszczę u mnie jak zwykle trasa salon - kuchnia - łazienka :shocked2:

Daria upatrzyła sobie prawą stronę brzucha i ciągle wypina sie po prawej stronie a jak sie tak mocno wypnie to aż boli a jaki brzuch wtedy śmieszny góra po prawej stronie
oj coś po tej nocy nie przespanej głowa boli :-(

miłego weekendu kochane

witam porannie

dziś noc lepsza, jeszcze trochę kaszel męczy, ale zdecydowanie lepiej
młody spać nie daje od rana a teraz wisi mi nad uchem
to oddaje mu klawiaturę:
:happy:
lcvżsdó ohxikiuztredcs

Witam się i ja sobotnie.
Mąż jadąc na trening rano obudził mnie a tak bym pospała :( ale Wiki też już na nogach więc dupa blada.
Węglik fajnie że chłopcy lubią grać, ja w ogóle lubię jak dzieci i ludzie mają swoje pasje :)
Milego weekendu

reklama
Witam z rana ;)
Też bym chciała, żeby mój syn miał jakąś pasję. W tej chwili to wydaje mi się, że w grę wchodzi tylko sport :) On ciągle w ruchu i jest naprawdę szybki :D Ja to bym chciała, żeby grał na jakimś instrumencie, tym bardziej, że oboje z mężem gramy. Planuję zacząć go sama uczyć, ale to jak wejdzie w okres nauki czytania, żeby wprowadzać nuty. Życie
pokaże, czy uda mi się go zarazić miłością do pianina, albo chociaż do gitary męża. W ostateczności zostaje perkusja :D
Pozdrawiam i życzę udanego weekendu

Do góry