reklama
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Xez ja rownież myślami jutro będę z wami... Jestem cały czas, naprawdę bardzo mi jest przykro...
Dzis mam zły dzień, nic nie zrobiłam, pól wieczoru przespalam, nie mam siły normalnie. Eh idę spać, od rana znów roboty po łokcie.
Dzis mam zły dzień, nic nie zrobiłam, pól wieczoru przespalam, nie mam siły normalnie. Eh idę spać, od rana znów roboty po łokcie.
Paulunia8713
Fanka BB :)
Xez jestem z tobą kochana cąłym serduszkiem i myślami (*)
Palin w takim razie trzymam kciuki za znalezienie mieszkanka w dobrym stanie i cenie co się rzadko zdarza niestety Było na kawkę wpaść
Ja leże i już mnie wszystko boli. Ale dla synusia to ja wszystko zrobie Wiecie, że dalej nie mogę uwierzyć, że będę miała syna. Nie dociera to do mnie ale cieszę się przeogromnie:-)
Palin w takim razie trzymam kciuki za znalezienie mieszkanka w dobrym stanie i cenie co się rzadko zdarza niestety Było na kawkę wpaść
Ja leże i już mnie wszystko boli. Ale dla synusia to ja wszystko zrobie Wiecie, że dalej nie mogę uwierzyć, że będę miała syna. Nie dociera to do mnie ale cieszę się przeogromnie:-)
teri114
jej jak się tak wypadnie z rytmu 2 dni to potem ciężko się wbić w temat
z tego co pamietam to :
XEZ kochana ja jutro też będę myslami z Tobą :--(
co do mieszkania to my akurat mamy fuksa bo wynajmujemy od bogatych ludzi którym nie zależy na kasie a nie chcą sie pozbywać mieszkania i wynajmują nam za symboliczne 100zł odstępnego a czynszu mamy 400zł za dwa duże pokoje więc 500zł to naprawdę tylko fuksem bo normalnie to u nas ceny wynajmu to tak 700/800 zł zależy od mieszkania
Paulunia ja znów nie mogę uwierzyć że będę mieć córkę i też nie moge sie jeszcze przyzwyczaić do tej mysli ale też jestem przeszczęśliwa :-)
oooo mala wyczuła że o niej mowa bo się rozbrykała :-)
jutro postaram sie cos więcj naskrobać bo mój mężus już śpi a ja stukam w klawiature a wiem że tego nie lubi
SPOKOJNEJ NOCY :-)
z tego co pamietam to :
XEZ kochana ja jutro też będę myslami z Tobą :--(
co do mieszkania to my akurat mamy fuksa bo wynajmujemy od bogatych ludzi którym nie zależy na kasie a nie chcą sie pozbywać mieszkania i wynajmują nam za symboliczne 100zł odstępnego a czynszu mamy 400zł za dwa duże pokoje więc 500zł to naprawdę tylko fuksem bo normalnie to u nas ceny wynajmu to tak 700/800 zł zależy od mieszkania
Paulunia ja znów nie mogę uwierzyć że będę mieć córkę i też nie moge sie jeszcze przyzwyczaić do tej mysli ale też jestem przeszczęśliwa :-)
oooo mala wyczuła że o niej mowa bo się rozbrykała :-)
jutro postaram sie cos więcj naskrobać bo mój mężus już śpi a ja stukam w klawiature a wiem że tego nie lubi
SPOKOJNEJ NOCY :-)
Palindromea
Palin z mieszkaniem macie jeszcze czas, wiec możecie troche poprzebierać.
Cieżko jest znaleść wieksze, wyposażone i w dobrej cenie, ale trzymam kciuki zeby sie udało.
U nas ceny dwupokojowych to koło tysiaca przewaznie bez mebli, jedynie kuchnia zrobiona.
Orientuje sie mniej wiecej, bo koleżanka z pracy szukała takiego.
Xez jestem z tobą kochana cąłym serduszkiem i myślami (*)
Ja leże i już mnie wszystko boli. Ale dla synusia to ja wszystko zrobię Wiecie, że dalej nie mogę uwierzyć, że będę miała syna. Nie dociera to do mnie ale cieszę się przeogromnie:-)
Wiem, że 1000 zł to z opłatami nie jest aż tak dużo, ale w tamto mieszkanie trzeba by na początek włożyć jeszcze przynajmniej 3-4 tys (kupić pralkę, lodówkę, i wyremontować opłakany stan ścian kuchni i łazienki). Jeśli na poczet tego właścicielka zeszła by z odstępnego - to może i jeszcze było warto, ale nie wykazywała chęci. Sama też nie zamierza tego zrobić, bo "jak coś zrobili, to potem lokatorzy jej poniszczyli, a wyposażenie ukradli". Rozumiem, nie ma zaufania, ale przecież spisuje się umowę.
Owszem mamy jeszcze czas, ale wolałabym już coś znaleźć: 1 - jeśli trzeba będzie odświeżyć ściany czy coś, to żeby nie robić tego na ostatnią chwilę (Aro mógłby tam odmalować, a ja nie siedziałabym w oparach farb); 2 - im bardziej wiosennie tym bardziejnbędę myślała o zakupach i przygotowaniach na pojawienie się Mikołaja, a nie o przeglądaniu mieszkań; 3 - z każdym miesiącem będzie trudniej, bo to jednak miasto turystyczne i powoli zaczyna być więcej ofert wynajęcia na wakacje niż na dłuższy termin; 4 - mamy tu umowę i jest okres wypowiedzenia, więc to się i tak będzie wszystko przesuwało w czasie.
Paulunia - myślałam o tym, ale nie wiedziałam która klatka (następnym razem zawołam pod oknami)
Kingusia91
Xez ciągle myślę o Tobie i Twoich aniołkach.... (*)
Trzymaj się kochana.
Trzymaj się kochana.
Witam porannie ;-)
Młoda w szkole, małż w pracy, a ja przy kompie (jak zwykle )
Co do wynajmu mieszkań to powiem Wam, że macie tanio. We Wrocławiu kawalerka w dobrym miejscu to wydatek 1500zł
Nie mówię już o kupnie. Rozglądam się cały czas, bo mieszkanie sprzedajemy i chcemy kupić nowe i np. w dzielnicach, które mnie interesują to mieszkanie takie 80-90m2 kosztuje ponad 600tyś.!!!!! A w innych na obrzeżach miasta taki sam metraż można kupić już za 250-300tyś. !!!!! Nieźle nie? To lepiej już dom wybudować, myslelismy o tym ale na razie nie mamy na to wystarczających funduszy ani czasu (a działka jest).
Dziś właśnie przychodzi do mnie Pani z nieruchomości obgadać co i jak w kwestii sprzedazy, ponoć są chętni ;-)
Poza tym jakiś katar mnie dopadł już wczoraj i jestem pociagająca
Xez myślami jestem z Tobą ...
Młoda w szkole, małż w pracy, a ja przy kompie (jak zwykle )
Co do wynajmu mieszkań to powiem Wam, że macie tanio. We Wrocławiu kawalerka w dobrym miejscu to wydatek 1500zł
Nie mówię już o kupnie. Rozglądam się cały czas, bo mieszkanie sprzedajemy i chcemy kupić nowe i np. w dzielnicach, które mnie interesują to mieszkanie takie 80-90m2 kosztuje ponad 600tyś.!!!!! A w innych na obrzeżach miasta taki sam metraż można kupić już za 250-300tyś. !!!!! Nieźle nie? To lepiej już dom wybudować, myslelismy o tym ale na razie nie mamy na to wystarczających funduszy ani czasu (a działka jest).
Dziś właśnie przychodzi do mnie Pani z nieruchomości obgadać co i jak w kwestii sprzedazy, ponoć są chętni ;-)
Poza tym jakiś katar mnie dopadł już wczoraj i jestem pociagająca
Xez myślami jestem z Tobą ...
ewelina19820711
Witam porannie.
Xez- nie mogę przestać myśleć o tobie i Twoich dzieciach, jak to dobrze że masz Krzysia(podczas pisania słowa "dzieci" w kuchni spadła sama szklanka z suszarki-serio,może Aniołki są wśród nas).
Ja wczoraj zrobiłam wieczorem faworki-i już teraz zjadłam z 5 do kakao. Pyszne są.
Bartuś jeszcze leży na górze przez TV na naszym łóżku, a ja w koszuli przed komp.
Co do mieszkań to my mamy swój dom,szukaliśmy coś w bloku ale za tą cenę mamy swój dom. Nie liczę działki, bo dostaliśmy.
Miłego dnia.Trzymajcie się zdrowo chore Bidy:-)
Xez- nie mogę przestać myśleć o tobie i Twoich dzieciach, jak to dobrze że masz Krzysia(podczas pisania słowa "dzieci" w kuchni spadła sama szklanka z suszarki-serio,może Aniołki są wśród nas).
Ja wczoraj zrobiłam wieczorem faworki-i już teraz zjadłam z 5 do kakao. Pyszne są.
Bartuś jeszcze leży na górze przez TV na naszym łóżku, a ja w koszuli przed komp.
Co do mieszkań to my mamy swój dom,szukaliśmy coś w bloku ale za tą cenę mamy swój dom. Nie liczę działki, bo dostaliśmy.
Miłego dnia.Trzymajcie się zdrowo chore Bidy:-)
mama wikusi2010
Witam się z kawusią.
Tak jak isis pisze u nas ceny wynajmu są kosmiczne, sama 3lata temu wynajmowałam kawalereczke (21 czy 24m2) Nie była po remoncie, kuchnia taka że jak byłam w ciąży to żeby mąż przeszedł do wc ja musiałam wyjść z kuchni... taka malutka za 850 plus opłaty czyli coś 1000-1100zł. Istny koszmar.
Xez myślę o Was od rana, trzymaj się kochana....
[*]
Tak jak isis pisze u nas ceny wynajmu są kosmiczne, sama 3lata temu wynajmowałam kawalereczke (21 czy 24m2) Nie była po remoncie, kuchnia taka że jak byłam w ciąży to żeby mąż przeszedł do wc ja musiałam wyjść z kuchni... taka malutka za 850 plus opłaty czyli coś 1000-1100zł. Istny koszmar.
Xez myślę o Was od rana, trzymaj się kochana....
[*]
reklama
mama2013
Isis- to sytuacja cenowa we Wrocku podobna do tej w Poznaniu, pamiętam jak jeszcze w zeszłym roku szukaliśmy tam mieszkania do wynajęcia i ręce opadały...
Ostatecznie sprowadziliśmy się do rodzinnej miejscowości, gdzie udało nam się kupić fajne mieszkanie za stosunkowo niewiele i cieszę się ogromnie, że mamy spokój z szukaniem lokum na najbliższe lata ;-)
Ostatecznie sprowadziliśmy się do rodzinnej miejscowości, gdzie udało nam się kupić fajne mieszkanie za stosunkowo niewiele i cieszę się ogromnie, że mamy spokój z szukaniem lokum na najbliższe lata ;-)