reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Isis - niezła wiedźma :-) -sliczna !!!
anisiaj - no i super , ze wszystko w porządku :tak:.
Natis - ale mi Ciebie żal :-(. Można zwariować w tym łóżku chyba. Mnie boli wszystko po nocy a co dopiero jakbym cały dzień leżała :-(.

Ostatnia edycja:
reklama
jej 2 dni miałam taki młyn że nie miałam czasu na neta dziś zakupy w ciucholandzie wizyta księdza nareszcie i spróbuje Was nadrobić ale nie wiem czy dam rade :szok:;-)

kochana powiem Ci tak. Niby to szwagier a ja tylko kilka razy z nim gadałam przez te kilka lat. To młody 18 letni chłopak i wiesz moja mała się go boi bo go tak naprawdę nie zna. Dlatego jeżdzę z nim. Co innego jak jest teściowa. Ona jedzie po małą i przywozi ją do domu. Nie ma problemu.

Ja się oszczędzam i leżę ile tylko wlezie. Wstaję tylko po coś do jedzenia i co najwyżej na szybko jakiś obiad zrobić. Brzuch już miękki i dobrze bo się zaczęłam martwić:(

Isis śliczną masz córcie. Moja też na balu za czarownicę była przebrana ale do niej to pasuje:-D

Natis a ja chyba właśnie za szybko schodziłam. Człowiek nie pomyśli a potem są tego skutki. Dobrze, że z nogą już wszystko dobrze. Może to od leżenia taki skurcz Cię złapał.
I dzięki za troskę. To miłe naprawdę
A to dzieła mojej córci :blink::frown::evil::errr::biggrin2::confused::dry::baffled::nerd::happy2::rofl2::crazy::happy::laugh2:

Ostatnia edycja:
ctrl+ shift

Natis.. Tak wyobrażam sobie jak Ty już tyle czasu leżysz i leżysz.. Naprawdę serce się kroi.. Ja leżę 4 dni i jeszcze kilka przede mną i już mnie tyłek boli,boki.Dzisiaj nogi to dawały popalić,że nie wiadomo gdzie je "wsadzić". Wytrzymaj dzielnie :*

Ostatnia edycja:
dziękuję. Moja mała mi przestawiła.
Anisiaj dobrze że na usg wszystko dobrze.
Natis kochana współczuje ci z całego serducha.
Paulunia to jedyne co pozostaje to życzyć teściowej bardzo szybkiego powrotu do zdrowia

Kochana oj przydałoby się jej już wyzdrowieć bo męczy się kobieta praktycznie od świąt. Teraz zastrzyki ma (ma zapalenie oskrzeli) i nie wiadomo ile jeszcze posiedzi w domu. No cóż musimy sobie poradzić sami.

Witam wieczorkiem.
No i jak mam nie pytać czy mnie pamietacie, skora właśnie was doczytałam z dzisiaj iiiiiiii juz zapomniałam co chciałam napisać. W ciązy niestety mam dziurę w głowie. Od jutra jestem sama w domu. Tzn. dzieciaki szkoła i przedszkole a małż po anginowy do pracy to w dzień zajrzę do was i bede bardziej na bierząco.
Natis zapamietałam, ze u was dziewuszka. Gratulacje. I co z tego, ze druga? Ludzie sa dziwni. Mnie mowią:fajnie byłoby żebyście mieli chłopca!Bo co? Bo ostatnia była dziewczynka? A co ja mam jakąś przeplatanką rodzić.Ech szkoda słów. Mój Śp. wujek, który miał 3 córki radził kiedyś mojemu uzynowi jak zrobić chłopca. Mówił żeby naostrzony miecz pod materac włozył i na nim z zoną brykał. Kuzyn pyta go i co wujek ddziałą? On na to ..a nie nie dziła a ale zawsze na kowala mozna zwalić, ze źle miecz wyklepał:-D:-D A gardło ja płuczę Listerinem. jest bakteriobójczy i lekko znieczula i nie wymiotuje od tego:tak:
xez (*)
Korba, dmuchawiec, fioletowa, saara,paulinka i kogoś jeszcze nie wymieniam:zawstydzona/y: ciesze się, ze mnie pamietacie;-)
reszcie obiecuję sie wdrozyć.

Dziewczyny wybaczcie, ale nie mam zbytnio czasu na pisanie, staram sie podczytywac codziennie, ale jest taka produkcja, że ledwo ogarniam to czytanie. Jak na razie cały czas pracuje i ostatnio siedze w pracy nawet dłużej. A w mieszkaniu ciągle coś remontujemy, teraz jest czas na łazienke, wiec jak wracam z pracy to obiad, sprzatanie i spać:-) więc nie gniewajcie się na moja nieobecność.

reklama
Dobry wieczór

Keks dziekuję bardzo, niestety w sprawach ZUS jestem poinformowana, wolałabym nie, ale jednak :(
Dzisiaj Irek załatwiał wszystkie papiery w ZUS.
Należy mi sie pol macierzyńskiego i niemal 4tyś na pochówek.
Będziemy dokładać Wiktora do Bartka i Madzi...

Palin my mamy za miesiac mszę za nasze aniołki. W kościele pogrzebu nie będzie, tylko zaprzyjaźniony ksiadz odwiedzi nas na cmentarzu.

Korba Pogrzeb mamy na 11 jutro. Najpierw w kaplicy pote jedziemy na cmentarz :(
Boże... na co mi przyszło ;(

Dzika dziekuję...

Nie poradziłam sobie dziewczyny...
Miejsca nie moge znaleść :( Strasznie sie czuję :(

Do góry