reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

ona mnie wczoraj brzuch bolał, potem to beżowe plamienie a na końcu dnia nerwy na dziecko..., wiesz ja nie panikuję, bo u mnie jeszcze ten krwiak musi zejść, jedynie sprawdzam czy to nie jest świeża krew... póki beżowo to spoko...
no nic teraz byle do 14 listopada... do wizyty

reklama
Fioleciku jak dobrze pójdzie to do stodoły zostanie dobudowana druga część, więc całość bedzie tworzyc literę L. W stodole na dole:-D bedzie garaz na dwa auta i salon, , na górze 3 pokoje, a w dobudówce kuchnia, łazienka i takie tam. Tak więc domek docelowo bedzie normalny:-D Ktoś niewtajemniczony nie domysli się, że to stodoła była:-D
Pytanie tylko czy bank nam to sfinansuje?:sorry: Oby.

Ja jestem straszliwym kawoszem:tak: Czarna, mocna, fusiasta- mmmmmmmmmm;-):rofl2: Ale jak nie mozna to nie można, mówi się trudno i zadowala się zbozową.
Idziemy na spacerek.

Kobietki można mi gratulować. Pierwszy raz mnie zmuliło o to tak, że usta się boje otwierać. Do tego mam tak, że jak kichnę lub kaszlne to mnie strasznie mocno zaboli brzuch. Jakby ktoś szpikulec wbił.

dmuchawcu ja też "byłam" kawoszem - fusiasta najlepsza, a teraz dupa, patrzeć nie mogę
ale wytrzymam i to, z młodym było spoko - jedna dziennie lajcik, a drugie chce być jakieś ekstremalnie zdrowe ;-) tylko zielona herbata

marcysiowa gratki :p
mi dziś nieco lepiej na żołądku póki co

olunia opryszczka w ciąży groźna jest na narządach rodnych, ta pod nosem nie wpływa na dzidziusia, bo wirusa już miałaś przed zajściem w ciąże :)

Piszecie, że macie brzuszki, może byśmy założyły galerię brzuszków:zawstydzona/y: :)

Myślałam , ze bez kawy bede bardzo senna ale jest ok. Nie piję kawy tylko czekoladę w pracy ;) Senna się robię po pracy no i wcześnie ide spać bo wczorja np 0 21.50 nawet serialu lekarzy do końca nie obejrzałam. A M. kładącego się do łóżka to już wogóle ;)

I byłam dziś rano u ginekologa. Nie widzi jeszcze nic, stwierdził, że macica powiększona, ale to może być przed okresem tak. Dziś powinnam dostać okres, jeszcze go nie ma. Oczywiście od chyba 5-6 dni pobolewa mnie brzuch, co wcześniej przed okresem się nie zdarzało, zawsze w momencie jak dostałam okres, wtedy mnie brzuch zaczynał boleć, piersi też bolą i trochę kręgosłup, ogólnie mam tak jak przed okresem. Na 4 testach wyszły mi po 2 kreski, z czego ta druga na wszystkich czterech blada ;/ Więc ja już nie wiem o co chodzi. Jak nie dostanę do czwartku okresu to idę w piątek rano na betę... jeżeli bym była w ciąży byłby to 4 tydzień...

reklama
Do góry