reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Ja narazie chodze sama, w poprzedniej ciąży zabrałam raz ze sobą meża do gabinetu, na usg połówkowe, akurat wtedy lekarz powiedział nam o płci dziecka (synek). Teraz nie wiem, czy go zabiorę, bo ktoś musi być z dzieckiem podczas mojej wizyty u lekarza.

Ale fajnie jak Was czytam, macie malutkie dzieciątko w sobie :) Zazdroszczę! Nie wiem czy mam czekać na okres czy robić betę :) U mnie od 8:00 czynna jest taka przychodnia i tam ją zrobię :)

ailatian- skoro test wychodzi pozytywnie to napewno to ciaża, bez dwóch zdań. Ja w obu przypadkach robiłam test tylko raz, i zawsze ta druga kreska była blada,może dlatego że to było w dzień okresu, więc jeszcze był mały poziom hormonów ciążowych.

Tylko Wy mi tu dajecie nadzieje :) W pracy i znajomi mówią, że jak blade kreski to na pewno nie jestem :p A robiłam codziennie przez 4 dni testy do wczoraj :p Dziś też zrobię :) Muszę zrobić tą betę! Ale najwcześniej będę miała czas w piątek rano...

reklama
ja przy Adamie miałam słabą baaardzo drugą kreskę, też mi kuzynka mówiła że jak słaba to to nie ciąża. A ginekolog powiedziała co innego. Powiedziała że jak jest kreska druga to zwyczajnie ciąża jest. Czy blada czy ciemna. To jest kwestia tylko stezenia hormonow.

Do góry