reklama
Witam, przepraszam ze odrazu o sobie ale dopiero wrocilam z pracy i odrazu chce sie zapytac czy ktoras z was miala brazowy sluz? ja mam jakis taki brazowawy, jakby kawa z mlekiem moze odrobine ciemniejszy do tego wczoraj odrobine bolal mnie brzuch ale wzielam no spe bo bylam w pracy i nie mialam jak sie polozyc...
Przyznam ze jestem teraz w niezlym strachu...
Przyznam ze jestem teraz w niezlym strachu...
jullix
Fanka BB :)
Jak się będzie brązowy śluz utrzymywał kilka dni to zrób badanie progesteronu, bo może będziesz potrzebowała wzmocnienia, jakiejś luteiny. Co u mnie... już druga jelitówka w tej ciąży, tym razem nie od dziecka, ale od brata studenta po weekendzie... Pozdrowionka
ona - miałam dokładnie taki śluz przez ponad 3 tygodnie!!! Do tego bóle brzucha. Od 4-5 dni mam czyściutko, więc optymistycznie zakładam, że już nie wróci. Mój gin kazał mi przy tym leżeć, nic nie nosić, podnosić, przenosić i zwiększył dawkę Duphastonu do 3x1tabl. Pytałam o to też położną - ona z kolei mówiła, że w I trymestrze to zupełnie normalne, nie należy się martwić, że macica się oczyszcza z pozostałości, a pochwa ma budowę choinki i takie sączenie się małej ilości krwi może trwać i nawet kilka tyg. bo ścieka to z tych wszystkich zakamarków. Jedynie żywa krew, skurcze macicy i mocne bóle mają być powodem do szybkiej reakcji do zgłoszenia się do szpitala.
Tak czy inaczej lepiej dmuchać na zimne i sprawdzać każdą opcję. Bierzesz jakieś leki podtrzymujące?
Tak czy inaczej lepiej dmuchać na zimne i sprawdzać każdą opcję. Bierzesz jakieś leki podtrzymujące?
Korba32
Witaj mama , pewnie , że możesz:-)
reklama
paulinka109
mama witaj Napisz coś o sobie i się rozgość!