reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Dziewczyny - przychodzę się wypłakać, bo ledwo żyję...
Chora jestem dalej jak nie wiem co, z piżamy jeszcze nie wyszłam, mam stos papierów do załatwienia, ale nie mam sił się tym zająć. Ledwo obiad wstawiłam na piec... i czekam na córcię ze szkoły.

Miałam jechać rano na betę, ale nie dałam rady. W nocy nie mogłam zasnąć do 3, a o 7 musiałam wstać z małą do szkoły. Walnęłam się z powrotem do łóżka i wstałam o 11.
Zaliczyłam dziś pierwszy kibelek (rzyganko). Masakra jakaś. Poza tym zapachy mnie wykończają. Teraz znów mnie zmuliło jak wstawiłam mięso na zupę.

I to by było na tyle.
A, jeszcze mój M dzwonił z 10razy i nie wiem czemu przy ostatnim telefonie zaczęłam płakać. On się pyta co się stało, czemu płaczę, a ja "bo serduszka jeszcze nie ma". Nie wiem skąd mi się to wzięło, a płakałam przez pół godziny... Głupieję na starość. Nie wiem jak on ze mną wytrzyma, a jak ja sama ze sobą????

Coś miłego dziewczyny proszę napiszcie, bo mam dziś mega doła.

ona hehe wiesz ja to się będę cieszyć z bliźniąt, myślę ze mój R potrzebowałby wiecej czasu zeby taką informację przetrawić :-D A w rodzinie były bliźnięta - babcia mojego R ma siostrę bliźniaczkę. Wizyta najprawdopodobniej w przyszłym tyg :-)
natis kochana współczuję Ci tego fatalnego samopoczucia... Pomyśl ze niebawem to wszystko minie! A coś miłego...? Nosisz w sobie swoje małe bezbronne dzieciątko... I założę się że już się uśmiechasz :***

Moje chlopaki drzemią, ja się kaldę i poczytam ksiażkę. Później jedziemy z lapkiem do reklamacji tzn z zasilaczem bo się spierniczył, także jak bedzie mnie mniej to to jest przyczyną. Teraz mam pożyczony zasilacz od mamy.
Aha i mąż powiedział ze tym razem chciałby córcię :-D

natis kochana, nie smuć się... ja wiem to tylko hormony.. u nas też jeszcze serduszka nie ma, zobaczysz nastepne usg i wszystko bedzie dobrze...
tulę mocno

Marcelinaa tak jestem lipcówką 2011, forum bb jednak tylko trochę podczytywałam, nie miałam za bardzo czasu się udzielać, bo długo pracowałam, a później ciężko by było się wbić w temat :-) A Ty też lipcówka, dopiero zauważyłam :-)

Natis głowa do góry, serduszko pojawi się w swoim czasie. A Ty odpoczywaj i kuruj się szybciutko. Mleko z czosnkiem i miodem i do łóżka biegiem!

Marcelinaa, a jednak Ty jesteś sierpniówką, no przecież ja pod koniec lipca rodziłam, więc nie wiem co mi strzeliło do głowy :)))

Ostatnia edycja:
Natis ciesz się, że jesteś w ciąży.
Po prostu.
Pierwszy trymest nie jest kolorowy i sama o tym wiesz ;) ale szybko mija.

Ja to dziś w nocy prawie wcale nie spałam bo mam od tygodnia problermy zdrowotne z moją małą pipką.
Pierwszą ciąże bardzo dobrze zniosłam i życzę sobie żeby i tym razem tak było.
Choć wyśpię się nie wiem kiedy.. a do tego jeszcze jestem przeziębiona i nic wziąć nie mogę.
Uszy do góry.

Marcelinaa tak jestem lipcówką 2011, forum bb jednak tylko trochę podczytywałam, nie miałam za bardzo czasu się udzielać, bo długo pracowałam, a później ciężko by było się wbić w temat :-) A Ty też lipcówka, dopiero zauważyłam :-)

Ja jestem sierpniówką (15.08) ale nasze panny w tym samym wieku praktycznie.
Fajnie bo będziemy miały podobne przeżycia (mam z nimi związanych masę wątpliwości).

Nie wiem jak to będzie z moim częstym zaglądaniem tutaj, bo my (sierpniówki) się przeniosłyśmy prawie wszystkie na facebooka- tam się dużo wygodniej gada.
Poza tym cały ten proces zapoznawczy od nowa... i ogólnie bolączki pierworódek..
Z całym szacunkiem dla wszystkich oczywiście :)
Tyle, że ja w ciąży byłam rok temu i doskonale jeszcze wszystko pamiętam, więc inaczej będę podchodzić niż za pierwszym razem ;)

reklama
Cześc Dziewczynki!!! :-)

Strasznie miłomi oznajmić że JESTEM W CIAŻY!!!!!!!!!!! :-D Dziś rano zobaczyłam na teście dwie piękne kreseczki!! :-D Jestem najszczęsliwsza na świecie!! :-D Tak sie denerwowałam aż ręce mi się trzesły! Dzisiaj po połodniu powiem mężowi, juz się nie mogę doczekać :-D Mam nadzieję że wszystko bedzie dobrze i razem dotrwamy do końca tej pięknej ciążowej podrózy :-)
A oto mój teścik :-)

Uploaded with ImageShack.us

łoooo kochana GRATULACJE!!!

Do góry