reklama
paulinka109
Fanka BB :)
pam strasznie mi przykro Kochana :-( Trzymaj się dzielnie! Nie tym razem to następnym na pewno się uda! Ściskam mocno i tulę :***
motyleksw
Pam nie poddawaj się i realizuj swoje marzenia dalej
witajcie dzisiaj, dziewczęta
paulinka109 - gratuluję!! Jakie masz piękne kreski
natis - nie dołuj się, masz swoją małą zygotkę w środku!
pam - kochana, bardzo mi przykro, może warto się (mimo studiów) nadal starać? Dziecko trudno zaplanować na konkretny miesiąc!
Ja wciąż zaglądam, bo @ jeszcze nie ma, chociaż część z Was miała poprzednią @ wtedy co ja (4.09.) i już ma krechy, także myślę sobie powoli, że to jeszcze nie tym razem. Powtarzam sobie, że przynajmniej to złe samopoczucie z I trymestru się jeszcze trochę odsunie - wczoraj potraktowałam moje przeziębienie czosnkiem, miodem i mlekiem, więc oczywiście zrobiło mi się przeraźliwie niedobrze - jeśli tak będę miała w ciąży, to do tych przeżyć nie tęsknię!
Pozdrawiam i wracam do pracy
paulinka109 - gratuluję!! Jakie masz piękne kreski
natis - nie dołuj się, masz swoją małą zygotkę w środku!
pam - kochana, bardzo mi przykro, może warto się (mimo studiów) nadal starać? Dziecko trudno zaplanować na konkretny miesiąc!
Ja wciąż zaglądam, bo @ jeszcze nie ma, chociaż część z Was miała poprzednią @ wtedy co ja (4.09.) i już ma krechy, także myślę sobie powoli, że to jeszcze nie tym razem. Powtarzam sobie, że przynajmniej to złe samopoczucie z I trymestru się jeszcze trochę odsunie - wczoraj potraktowałam moje przeziębienie czosnkiem, miodem i mlekiem, więc oczywiście zrobiło mi się przeraźliwie niedobrze - jeśli tak będę miała w ciąży, to do tych przeżyć nie tęsknię!
Pozdrawiam i wracam do pracy
mama kubulki
emalia witaj!!!!!!!!!!! testowalas już? trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!
paulinka gratulacje!!!
pam głowa do góry! nie poddawaj sie!
mam watpliwosci, czy jestem w ciąży, oprocz tego, ze jestem senna zero objawów! a jak byłam w ciaży z Kubusiem piersi baaaaardzo mnie bolały od samego poczatku, wymioty były wprawdzie dopiero od 7 tyg, ale teraz jakos zupelnie inaczej...... a wizyta dopiero 11, czyli za tydzien w czwartek, chyba osiwieje do tego czasu;(
milego dnia czerwcóweczki
paulinka gratulacje!!!
pam głowa do góry! nie poddawaj sie!
mam watpliwosci, czy jestem w ciąży, oprocz tego, ze jestem senna zero objawów! a jak byłam w ciaży z Kubusiem piersi baaaaardzo mnie bolały od samego poczatku, wymioty były wprawdzie dopiero od 7 tyg, ale teraz jakos zupelnie inaczej...... a wizyta dopiero 11, czyli za tydzien w czwartek, chyba osiwieje do tego czasu;(
milego dnia czerwcóweczki
reklama
jullix
Witam i gratuluję nowych kreseczek i to jakich imponujących Właśnie odebrałam wyniki bety, jest wyższa niż w poprzedniej ciąży, ale teraz w piątek dopiero wyjdzie, jak przyrasta. U mnie w pracy szykują się cięcia i tak myślę, że szybko wybiorę się na L4 (z synkiem pracowałam do 7 m-ca). Może uchronię innych przed zwolnieniem. Zobaczę co powie lekarz za tydzień.