reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Mnie moja mam przeniosila 14dni.... :-D urodzilam sie 2dni przed jej urodzinami :-D wredne dziecko ja mam 29tego a mama 31szego urodziny :-D

ja ciagle mam te zylki na piersiach i brzuch mnie pobolewa tak jakby cos mi pykalo w srodku.... i troche mnie mdli ale to pewnie od mleka.....
i mam takie jeden problem bo podczas przytulanek jak juz mam orgazm to mnie strasznie macica zaczyna bolec takie bolesne skurcze mam.... raz mi sie to zdarzylo i nie wiem od czego i troche sie teraz boje przytulanek :crazy:

reklama
mama wikusi to super, że mała nocuje u dziadków. Moja na razie tylko w dzień zostanie, na noc jeszcze nie próbowaliśmy jej zostawiać.
Wow 2 kg karpia, nonono, gratulacje :tak:
pam niestety nie pomogę, ale może to tylko chwilowe.

ja z Lenką miałam termin na 26 lipca, a urodziłam 27 lipca o 3.40, więc praktycznie prawie w terminie :)

Jak wam mija niedziela dziewczyny ? Ja drugi dzien w luzku caly dzien.... mdli mnie cholernie i sie podniesc nie moge a jutro do collegu =/ ehhh

reklama
pam może to rzeczywiście objawy ciążowe, bo raczej zatrucie nie trwałoby 2 dni :-) ja wczoraj trochę się źle czułam, ale raczej przez pogodę.

diablica wszystkie mamy nadzieję, że tu zostaniemy przez kolejne 9 miesięcy- jak na razie mamy jedną "dwukreseczkową mamusię wikusi" po testowanku :-) kiedy testujesz?

Do góry