reklama
paulinka109
Fanka BB :)
pam no to gratulacje z okazji ten Waszej małej rocznicy!! :-)
mamawikusi noooo!! Rzucenie palenia to wspaniałe osiagnięcie!! Gratuluje i kibicuję zebyś już do papierochów nigdy nie wrócila :*
I co do facetów to mój mnie czasem osłabia potwornie ale robi duzo w domu i poza nim. Dzis np pojechałam siostrzyczkę odwiedzic w szpitalu to pomył cały zlew garów, poodkurzał i jeszcze zapalił kadzidełko Generalnie jak go poproszę żeby coś zrobił to jest to zrobione. Mama nazywa mnie czasem "hitlerem w spódnicy" ale udaję ze nie wiem o co jej chodzi hehe
mamawikusi noooo!! Rzucenie palenia to wspaniałe osiagnięcie!! Gratuluje i kibicuję zebyś już do papierochów nigdy nie wrócila :*
I co do facetów to mój mnie czasem osłabia potwornie ale robi duzo w domu i poza nim. Dzis np pojechałam siostrzyczkę odwiedzic w szpitalu to pomył cały zlew garów, poodkurzał i jeszcze zapalił kadzidełko Generalnie jak go poproszę żeby coś zrobił to jest to zrobione. Mama nazywa mnie czasem "hitlerem w spódnicy" ale udaję ze nie wiem o co jej chodzi hehe
Witam Dziewczynki,
dopiero teraz znalazłam chwilę, ale pewnie już śpicie.
pam gratuluję święta, my w październiku będziemy obchodzić 2-gą rocznicę ślubu- jak ten czas szybko leci :-) i rzucaj szybko palenie Kochana, nie truj dzieciaczka, który już być może w Tobie rośnie.
paulinka to zazdraszczam, że Twój tak dużo robi w domu. Mój P. zrobi, ale ja mu muszę pokazać palcem co i jak. Sam z siebie to rzadko niestety.
mama wikusi gratki rzucenia palenia :-)
dla reszty Dziewczynek- spokojnej nocy życzę ;-)
a mnie dziś strasznie boli głowa od rana, chyba zaraz idę się położyć
słodkich snów:*
dopiero teraz znalazłam chwilę, ale pewnie już śpicie.
pam gratuluję święta, my w październiku będziemy obchodzić 2-gą rocznicę ślubu- jak ten czas szybko leci :-) i rzucaj szybko palenie Kochana, nie truj dzieciaczka, który już być może w Tobie rośnie.
paulinka to zazdraszczam, że Twój tak dużo robi w domu. Mój P. zrobi, ale ja mu muszę pokazać palcem co i jak. Sam z siebie to rzadko niestety.
mama wikusi gratki rzucenia palenia :-)
dla reszty Dziewczynek- spokojnej nocy życzę ;-)
a mnie dziś strasznie boli głowa od rana, chyba zaraz idę się położyć
słodkich snów:*
pam_x_pam
Moniaa dziekuje nie wiem czy cos jest na rzeczy ale cos mnie brzuch pobolewa tak jakby pykalo w srodku... smieszne uczucie i cycki mnie bola i te zyly caly czas sa widoczne... i troche mi sie w glowie kreci... ale wypilam zepsute mleko niby jeden lyk ale moglam sie podtruc biorac pod uwage ze mam alergie na mleko
no coz... sowaczek odliczajacy czas do testowania jest wiec... niespokojny tydzien mnie czeka
no coz... sowaczek odliczajacy czas do testowania jest wiec... niespokojny tydzien mnie czeka
mama wikusi2010
Witam w niedzielny poranek
Nas wczoraj prawie cały dzien nie było w domku, pojechaliśmy z P na rybki, powrót 24
PAM rzucaj rzucaj, ja wstalam rano i powiedziałam jestem w ciąży no to koniec palenia i o dziwo nie ciągnie mnie.
PAULINKA no to dużo zrobił twój facet, mój sam z siebie takich cudów nie robi
Zrobiłam sonie suwaczek ciążowy Zaraz go sprawdze
Nas wczoraj prawie cały dzien nie było w domku, pojechaliśmy z P na rybki, powrót 24
PAM rzucaj rzucaj, ja wstalam rano i powiedziałam jestem w ciąży no to koniec palenia i o dziwo nie ciągnie mnie.
PAULINKA no to dużo zrobił twój facet, mój sam z siebie takich cudów nie robi
Zrobiłam sonie suwaczek ciążowy Zaraz go sprawdze
pam rzucaj szybko te papierochy!!!! jutro masz się pochwalić, że tylko jednego wypalasz, a pojutrze, że wcale! :-) i wczoraj nagadałaś o tej jajecznicy, że w końcu i ja zaserwowałam na śniadanie :-)
mama wikusi oj to udany dzień mieliście i na świeżym powietrzu. A Niunia też z Wami była?
My za to po południu byliśmy u mojej koleżanki ze studiów na małym co nie co i Lenka chodziła koło stolika (był niski) i częstowała się wszystkim po kolei. A w domu taki z niej niejadek
Znalazłam chwilkę, bo P. odkurza mieszkanie, a ja zaraz muszę zmyć podłogi, zanim Lenka od babci wróci.
Miłego popołudnia Wam życzę :*
mama wikusi oj to udany dzień mieliście i na świeżym powietrzu. A Niunia też z Wami była?
My za to po południu byliśmy u mojej koleżanki ze studiów na małym co nie co i Lenka chodziła koło stolika (był niski) i częstowała się wszystkim po kolei. A w domu taki z niej niejadek
Znalazłam chwilkę, bo P. odkurza mieszkanie, a ja zaraz muszę zmyć podłogi, zanim Lenka od babci wróci.
Miłego popołudnia Wam życzę :*
reklama
mama wikusi2010
Pam z objawów to tak jak pisałam miałam w 18-19-20 dc bóle okresowe ale lekkie. Ból piersi jakoś z dwa dni poźniej ale trwał tylko 1 dzień a teraz w sumie jako takich typowych objawów jak przy Wiki nie mam. A żyła na piersi mi wyskoczyła wielka i troche mnie wypryszczyło ale już schodzi.
Monia Mała była u dziadków nocowała u nich. Dzisiaj pojechaliśmy ponownie na rybki ale już z małą Mamy takie miejsce gdzie jest nawet plac zabaw. Mój P łowił ryby godzine i nic, ja usiadłam na 3 min dosłownie i wyciągnelam 2kg karpika ) Ale Panom siedzącym obok zrobiłam gula
Chyba dzisiaj powiemy moim Teścią o drugiej dzidzi
Dziewczyny a Wy urodziłyście wcześniej przed czy po terminie porodu? Ja Wikule przenosiłam aż 12 dni
Monia Mała była u dziadków nocowała u nich. Dzisiaj pojechaliśmy ponownie na rybki ale już z małą Mamy takie miejsce gdzie jest nawet plac zabaw. Mój P łowił ryby godzine i nic, ja usiadłam na 3 min dosłownie i wyciągnelam 2kg karpika ) Ale Panom siedzącym obok zrobiłam gula
Chyba dzisiaj powiemy moim Teścią o drugiej dzidzi
Dziewczyny a Wy urodziłyście wcześniej przed czy po terminie porodu? Ja Wikule przenosiłam aż 12 dni