Dobry wieczór,
jakos miejsca nie moge sobie znalezc caly dzien i weny brak do pisania, ale zle czulabym sie nie odzywajac sie wogole.
Dziekuje Wam za slowa wsparcia - bardzo duzo dla mnie znacza
Mikoto - wspolczuje bolu przy @, ja wlasnie wyczekuje drugiego po ciazy
Justa - moja mama ma podobny zmywak i szczerze to jest niezadowolona. Dookola odplywu brzydko sie odbarwil. Zglaszala nawet reklamacje wymienieali i to samo, a facet twierdzil, ze wczesniej mu sie tak nie zdarzylo. Troche dziwne. Ale nie wiem czy ta sama fimy czy jakas inna
Wisienka - ciesze sie, ze imprezka sie udalo, ale nie watpilam ze tak bedzie z taka Gospodynia !
Terii - uzywalas juz funkcji pioracej w odkurzaczu ?? Piesek na tabletkach ma sie dobrze, je , pije ma w miare energie
Martam - super, ze udalo sie pospac, a bezsennosci nie zazdroszcze - tez pod koniec juz spac nie moglam
![Sorry :sorry: :sorry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
Wygladasz kwitnaco !
Minnie - gratuluje samozaparcia - ja sie jakos zabrac za cwiczenia nie moge, a marudze ze gruba jestem
Korbus - czuje sie rozdarta, bo wiem ze nie unikne niesety tej okropnej decyzji. Czekam na srode, na wyniki biopsji i moze jakis opis tego wszystkiego dostane. Jak bierze leki jest dobrze, bez nich bardzo zle :-( i nie wiem jak dlugo moge odwlekac :-(
Minnie - psina na 99 % ma nowotwor :-(
Robaczku - oj ten zabek...dobrze, ze auto ocalalo
Dzis z E mamy kipski dzien, ja nie moge przestac myslec o psie, a jak widze, ze z wierzchu nic mu nie jest to kompletnie sie gubie. On nie wie co ro ic z domem teraz wpadl na pomysl, ze kupimy tu a oprocz tego jakas ziemie w polsce aby byla .... chce na slasku gdzies kolo tarnowskich bo ma tam rodzine... nie wiem juz nic kompletnie...
Dziaciaczki dzis dobrze, obydwoje w humorkach. Tymkowa 4 ma juz dwie biale kropeczki na dziasle, wiec czekam dalej. Wieje u nas straszliwe, nawet przez chwilke pruszyl snieg !!! ale jest na plusie wiec szansy na nic wiecej nie ma
Caluje Was :*