Mikotko nie masz z czego zrzucac. Masz cudna figure ! Jestes taka kobieca. Założę sie ze J jest mega zazdrosny. Przeszly bole ? Mnie straszne boliwzielam kolejne dwie tabletku juz. Obym wytrzymala do poniedziałku.
Robaczku dalej jestem na metafenie Kochana, do Twojej Wagi barkuje mi 10 kg, a Ty jesteś sporo wyższa. Mikotkowy raczej nie jest już zazdrosny, czasami mamy śmieszne sytuacje Jak się czujesz? :-( Hubi pewnie już spi, a Wy z Sewerynkiem, układacie Lego? Macie prad? Czytam ze wieje u Was strasznie :-(
Korbuś jak u Was sytuacja? jesteście w łączności ze światem?
Marys będziesz miała instruktorkę?
Mikoto ja też się dziwię J że tak seksowną żonę samą w PL zostawił
Madziu ha ha we mnie tyle seksu co w krowie gracji Ty z ud? Ty masz nogi jak igiełki! Co porabiacie? To teraz nie zostało nic innego, jak zjeść to, co przygotowałaś
Mikoto mam nadzieje ze kregoslup juz lepiej. Ile dni cie to trzyma za kazdym razem? Ktegoslup to gorzej niz bol podbrzusza. Co ci lekarze narobili, pierwsze slysze o czyms takim :/ biedna jestes z tym...
Ja cwicze pilates, uwielbiam. Na moje kolana i kregoslup ktory tez nie lubi sie nadwyrezac sa super, wrecz pomagaja a nie szkodza. W pilatesie nie jest istotna liczba powtorzen ani dynamika ale koncentracja i kontrola wlasnego ciala, oddechu. Każdemu bede polecac sa programy dla początkujących az do zaawansowanych dla kazdego cos
Minnie ważysz malutko! w czasie znieczulenia podczas cc dopiero za 6 razem wbili się w kręgosłup. miałam ostry zespół popunkcyjny, a po powrocie do domu nie oszczędzałam się i skutkiem tego sa straszne bole przy @ za każdym razem. Ale jak jestem rozciągnięta, mam regularny ruch, to wtedy jest znacznie lepiej. Z jakich programów korzystasz?
Palin usypiaj Dzieci i kładz się, pora na odpoczynek.
Wisienko pewnie jesteś umęczona, kładz się spac .
A ja dzisiaj zrobiłam sobie filmowy wieczór i oglądam na TVN Seks w wielkim mieście