Witam z rana!
W koncu Was nadgonilam przez te dni co mnie nie bylo
w pracy kociokwik, jak skonczylam robic rozliczenie miesiaca tak okazalo sie, ze musze przrjac czesc wpisywania danych, bo kierownik z oddzialu w Krakowie mial wypadek :-/ kiedy to sie w koncu uspokoi? Widze, ze nie tylko u nas problem z zasypiamiem
u nas tez od dwoch tygodni jest problem, tylko wejde z Mloda do pokoju i juz jest placz
co do porzadkow swiatecznych to nicnie ruszone... Moze dzisiaj po pracy mi sie uda.. Na Mikolaja Mloda dostala wielkie jajo kinder niespodzianki
dawkowalam jej w malych ilosciach bo po slodkim dostaje swira :-/ wczoraj w pracy dostalam dwa mikolaje czekoladowe, Mloda jak zobaczyla od razu chciala ale bylo juz za pozno.. Dzisiaj M ma jej dac.. Ja dostalam w sobote raffaello w gwiazdce
az mi glupio bylo i wstalam o 7 i poszlam po cos dla M. No i to chyba na tyle..
Mikoto jak zwykle jestes perfwkcyjna i pptrafisz ogarnac wszystko z Zosia! Zazdroszcze, Karina to sie uczepi nogi i na lapki od razu chce
i z nia na rękach musze robic wszystko
Madzia gratulacje dla Tymusia i dumnej mamy! No to nie powiesz teraz, ze jest wvtyle
ja moge tak powiedziec
Gosiak kciukam za sprzedaz mieszkanka i gratki szybkiego sprzedanoa wozka!
Gosiak, Palin podziwiam Was ze z dwojka maluchow ogarniacie wszystko!
Minnie oby wiecej takich chorobek u Was nie bylo!
Justa slicznie pokook Filipka wyglada :-)
Anula i mojemu by sie przydal kopniak :-/ ale przynajmnien cos zrobil jak mial wolne, M wczoraj mial wolne i nic nie zrobil w domu, a po pracy ja musialam wszystko ogarniac :-/
Teri sliczne te sukienki kupilac Darii
mala modelka ;-)
Ktoras pisala o chodzeniu na paluszkach, ja czytalam, ze wszystko jest ok i nawet wskazane bo maluchy cwicza miesnie stopek dzieki czemu pozniej moze jie miec problemu z plaskostopiem. W czwartek bylysmy z Mloda na szczepieniu zaleglym ostatnim. Mloda wazy 11,200 i ma 82 cm wzrostu
u nas jest teraz akcja z dofinansowania miasta na pneumokoki do listopada przyszlego roku dla 2-3 latkow, wiec jak bede zapisywac Mloda na bilans dwulatka zapisze od razy na pneumokoki, w koncu 280 zl piechota nie chodzi..
Milego dzionka!