reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

WItam wieczornie.

Sara - bardzo rozumiem dylemat z praca i ma nadzieje ze sie to szybko rozwiaze

Robaczku - Hubi niesamoity Tymek po 5 minutach w foteliku by wyszedl z siebie i stanal obok ;-)

Madzia - brawo dla Tymcia

Kinia -kita sliczna :-)

Postanowilam, ze sprawimy Tymkowi na dzien dziecka pchacza, chyba sie nie obrazi jak bedzie uzywany co ?? :-p zarz bede czegos szukac

Polozna byla przemila, inna niz ta ktora przyszla do domu. Jeszcze tak czule sie pytala, czy jestem zadowolona z bicia serduszka ktore uslyszlaam, bo bylo tak z oddali . Tymek tez sie slicznie zachowywal takze jestem zadowolona. CO do krwi to niby byla tezw pierwszej probce w 12 tygodniu ale wyniki byly oki, wiec licze na to samo. Kupie sobie zurawine suszona i bede wcinac na poprawe :tak: nooo i na wadze +2,5 kg..... nie pamietam ile mialam na tym etapie z Tymkiem...

Lece sie kapac

reklama
Z Kawusią jak co rano :)

Hubi ucieka mi na schody - wziełam go i płacz na maxa , Wasze pewnie też tak krzyczą jak im się czegoś nie pozwoli ?
Wstał dziś o 6:30 ale poszedł spać o 19:15 :) ( normalnie o 20 )

Kingusia, Laurka ślicznie wygląda z kitką :) Fajnie z dziewczynkami to, że możńa kitkę zrobic, mi żal obcinać Hubciowi włosków bo zaczynają się loczki robić a do oczu wchodzą no i grzywke musiałam obciąć :)

Sara, możeFeliks na tą budzę maruda ? U nas sie ochłodziło i jest wręcz zimno i wieje :( Czekam z utęsknieniem na słonko i ciepło.

Gosiak, szczerze to ja większość zabawek kupuję używanych bo ja mam hopla na tym punkcie i kupuję i kupuję. Zabawkami jego mogłabym wyposażyć całe przedszkole :D A te zabawki są na chwilę. Co innego juz tak jak dla Seweryna - jemu tylko nowe bo jakoś nie potrafiłabym znieść, że nie wiadomo po kim bawi się lego a mycie klocków nie jest fajne ...

Mikotko, Sara to dostaliście naszą burzę z soboty. Jak nocka ?

Hubi dziś już po 22 domagał się mleka i teraz widzę rónicę w moim i mm - mm zdecydowanie bardziej sycące. Przypomniało mi się, że mam hektolitry zamrożone i rozmrażam teraz młodemu. Podałam na noc 240 i starczyło mu na 3 h :) po 210 mm sypia do 2 :) Myślaalm, że nie będzie chciał pić ale pije ze smakiem a innego mm niż bebilon do którego jest przyzwyczajony nie tknie :)

OK do pracy Rodacy .....kawa wypita :) ( Maryś pomyślałam o Tobie i o Twoim braku kawy wczoraj.... ;-) )

Hej!

Dziś Michaś ma roczek!!!!!!!!! Niesamowite :szok::szok::szok: Niestety, Jubilat ma katar, dziś w nocy 7 razy do niego wstawałam :baffled: Mam nadzieję, że szybko mu przejdzie. Zastanawiam się, czy nie odwołać jutrzejszej wizyty u alergologa, chociaż czekamy na nią od lutego :angry:

Kingusia- śliczna kiteczka!

Robaczku- super, że Hubi taki grzeczniutki był wczoraj :tak: Ja w ogóle nie piję kawy :-D

Gosiak- to cudowne, że słyszałaś serduszko!! Ja za każdym razem się wzruszałam, jak słyszałam bicie serca Misia ;-)

Madzia- brawa dla Tymka!!!

Mikotku- oby kolejne nocki były coraz lepsze!!! :tak:

Natis- świetny wózek :tak::tak::tak:

Teri- ja jeszcze nie próbowałam dawać Michasiowi truskawek, jakoś nie było okazji. Czekam, aż w ogródku mojej mamy urosną :-) Fajnie, że udało Ci się zaoszczędzić!!!

Wracam do pracy, miłego dnia!!!

Witam się porannie!

Noc lepsza, ale nadal wiercąca :-/

Madzia mam wrażenie, że ostatnie moje dni są takie :-/ ja bez mocy :-( pach to niezły motywator :-D super, że Tymcio ruszył! :-D

Gosiak no jasne, że używany ;-) szukaj! Tymson czeka :-D czy ta położna będzie z Tobą juz do końca ciąży? 2,5 to świetny wynik!

Robaczku Zoski chyba tak mają z tym chodzeniem za palec :-/ pieknie Hubi pospal!

Bona jeszcze raz, bo wszystkiego najlepszego dla Michasia!!!! Oby katar szybko minął!

My wlasnie spacerujemy :-D jest cudnie, ciepło, ale rzesko!

Witam

U nas nocka kipepska aleto sprawaka tej drugiej jedyneczki, ktora juz troche czuc pod palcem. Pomagal zel ale ze 4 czy 5 razy wstawalm do Tymka.

U nas od rana pada i tak ma niestety byc, a nie sprzyja to mojemu samopoczuciu.

Bona - nagoretsze buziaczki dla Michasia. Czas leci nie wieadomo kiedy....

Robaczku
- u nas awantura takze, jak czegos zabronie i jeszcze go stamtad zabiore ! dobrze wiedziec, ze to nie tylko me dziecie takie charakterne :-p

Mikotku
- mam nadzieje, ze z ta polozna bede juz do konca. W ciazy z Tymkiem tez pierwsza wizyte mialam zinna a potem trafilam na ta, ktora prowadzila mnie do konca. Niestety pracuje ona teraz juz tylko w szpitalu, ale moze przy porodziie trafie ;-)

Tymek juz drzemie, ja umylam glowe, i to na tyle z planow na dzis ....

Wrocilysmy. Zakupy, spacer, rower. Zosia śpi. Dopijam zimna kawe i.myślę w co rece wlozyc??? Najpierw wstawienie zupy, żeby zdążyła się ugotować zanim znów wyjdziemy. Sprzątanie. Kwiaty. Kawa. Kolejna.

Gosiak zeby umecza :-( nie pociesze Cię, bo u Zosi z każdym kolejnym wyrzynajacym się zebie jest gorzej. Dzisiaj znów marudzenie, także od rana jestem na etacie tańczącego na.jednej nodze, śpiewającego pajaca :-/ :p

Pora wstać z fotela :rolleyes:

Rany u nas taka pogoda, ze ja ledwo co funkcjonuje, Tymek tez poszedl spac na druga drzemke godzine wczesniej...cisnienie spadlo czy co za czort :dry:

Ehh nasze luzne kupki to chyba jednak mleko. Po paru dmiach przerwy dzis Tymus dostal jedna miarke o6.30 a przed chwila poszla luzna kupka :( i co taz? Jesli to bedzie mu szkodzic mam probowac innego ?

reklama
Hej kochane, wybaczcie moja nieobecnosc, niedobre rzeczy dzieją sie w mojej rodzinie... (Szerzej pojętej) . Moj rodzony brat po 11 latach małżeństwa, z dnia na dzień bez ostrzeżenia odszedł od zony :S koleżanka z pracy w głowie mu zawróciła ... A mi sie to w głowie nie mieści...faceci cholera, nigdy na 100% nie zaufam...
Bona , sto lat dla Michasia !!!

u nas roczek w sobotę... Wielkiej impry nie bedzie bo w rodzinie niewesoło.. Ale przynajmniej pociechę z dzieci mam :) to najważniejsze. Sebus robi po pare kroczkow, charakterek pokazuje, choc to nadal super pogodny dzidzius. :) jak plany spotkaniowe kochane?

Do góry