emka01
Szczęśliwa mama:)
Cześć dziewczyny Co ja tu widzę...ze nie tylko moja mała zaczęła mniej jesc...od dwóch dniNie wiem dlaczego,bawi się normalnie,nie płacze,jest sobą...albo to zębole i dziąsła bolą,albo jakiś ich skok,bo gdzies słyszałam,ze w tym wieku dzieci regulują sobie ile i kiedy chca jesc.Szkoda tylko,ze np.słoiczkami tego nie uzupełnia,bo póki co pluje wszystkim
Przed spaniem zagęszczam jej mleko kleikiem albo kaszką,a i tak budzi się o tych samych godzinach co wcześniej,tyle tylko,ze sciemnia i pije po pare łyków. Co do herbatek to daje jej sporadycznie zaparzaną rumiankową,ale rozcienczoną,na dniach spróbuje wprowadzic jakies soczki,ale bynajmniej herbatek z hippa nie kupuje,chodzi mi o te pełne glukozy.
Przed spaniem zagęszczam jej mleko kleikiem albo kaszką,a i tak budzi się o tych samych godzinach co wcześniej,tyle tylko,ze sciemnia i pije po pare łyków. Co do herbatek to daje jej sporadycznie zaparzaną rumiankową,ale rozcienczoną,na dniach spróbuje wprowadzic jakies soczki,ale bynajmniej herbatek z hippa nie kupuje,chodzi mi o te pełne glukozy.