reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Fioletowa ja mam arytmię więc tez magnez z potasem łykam. Czemu musisz leżeć? Długo tak bedziesz musiała bidulo? Współczucia. nie dałam rady nadrobić od poczatku i teraz gubie się w domysłach

reklama
Jeśli chodzi o objawy, to u mnie ból piersi i brzucha czasami ,no i może czasami senność mnie dopada w pracy :-) Z witamin kupiłam sobie FEMIBION dla kobiet planujących ciążę i do końca 12 tyg, ciąży, a w środę zobaczę co lekarz mi zaleci. Ja dzisiaj idę na USG tarczycy ponieważ jestem po operacji tarczycy i muszę teraz być pod ciągłą kontrolą. Przeziębienie męczy mnie na maxa :( katar okropny już nie wiem co robić, pije herbaty z cytryną, mleko z miodem, syrop z cebuli... już pomysły mi się kończą..:crazy: Ja dzisiaj na szczęście mam wolne po wczorajszym 13 godzinnym maratonie w pracy..:-) Miłego dnia dziewczyny

Korba a może inhalację z Tymianku. Kup w aptece albo w zwykłym spozywczym. Na litr gotującej się wody wsyp łyzkę, możesz dac kilka kropliolbasu czy inhalolu i wdychać. Ja kłade po prostu na mały gaz i siedzę w kuchni:tak:

mam krew w macicy i ona musi się wchłonąć, mam nadzieję że poleżę tylko do za tydzień, bo 15. mam wizytę kontrolną, leżę jak najwięcej, bo mam nadzieję że się tak szybciej skończy... pierwszą ciążę miałam leżącą od 19 tc i leżałam prawie do końca, więc mam nadzieję że teraz tak nie będzie...

Korba a może inhalację z Tymianku. Kup w aptece albo w zwykłym spozywczym. Na litr gotującej się wody wsyp łyzkę, możesz dac kilka kropliolbasu czy inhalolu i wdychać. Ja kłade po prostu na mały gaz i siedzę w kuchni:tak:

O kurcze pierwszy raz słyszę o tymianku, sprzątnę i jak będę jechała na usg tarczycy to sobie kupię, bardzo Ci dziękuję za radę , mam nadzieje, że pomoże :-)

Wisieńka - to na pewno nie wzdęcia tylko od obżerania się bo non stop bym siedziała w lodówce mam tylko nadzieje że to przez chwile taki głód we mnie wszedł

Jak się pogoda popsuła to na całego nawet mi się do sklepu nie chce iść a starszak chce dziś na obiad zupę ogórkową z ryżę

Cześc dziewczyny, witam się z pracy ;-) U mnie również nadal brak objawów i modlę się by tak zostało, bo w ostatniej ciązy nie bylam w stanie wstawać z łóżka w pierwszym trymestrze nie mówiąc o pracy.

fioletowa oby się wchłonęlo, a skąd ta krew, mowił cos lekarz?

Dziewczyny czy to prawda że nie mozna jesć salami w ciąży? Wczoraj coś takiego przeczytałam. I jak to jest ze śledziami, przecież też niby są surowe,:eek:??

Korba polecam, moją Mile tez tak inhaluję, rewelacja
misianka a może to jednak bliźniaki:-pja tez jem non stop, ciagle jestem głodna i to na słodkie, mieszane z kwaszonymi ogórkami:-D:-D
koriander salami niby jest też surowa, więc trzeba chyba patrzeć czy jest parzona czy nie. Ja jadłam z Maćkiem wszystko bo nie było wiadomości na ten temat żaden a z Milą bardzo uważałam. Chyba az za bardzo:-DNie miała toxo więc wystrzegam się surowizny ale sledzia jadłam i jem nadal. Może w nim się nie rozwija nic bo przeciez niektóre wedzone ryby tez można..Ja z Milą w ciązy wymiotowałam, mdlałam i spałam przez 3 miesiące ciurkiem a potem trochę mdlości mi się zmniejszyły do kilku razy dziennie ale mdlałam i spłam nadal. Miałam 2 tyg przed porodem lżejsze ale potem tuż, tuz przed znów zaczełam. Ostatni mój hafcik był jeszcze w trakcie cc:-D:-D:-D

reklama
Do góry