reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

aj tam zaraz MAMUT. Wiek sie nie liczy, liczy się to na ile lat się czujemy o :) i fajnie że walisz prosto z mostu, mi to nie przeszkadza :)
Wstałam rano oczywiście bierze mnie na wymioty :/ a jeszcze pare dni temu pisałam że objawy są mniejsze niż z córa... cofam to. Z córą mnie muliło ale nie aż tak.
U nas pogoda do bani :/ Miłej niedzieli dziewczyny

reklama
Witam w ten pochmurny dzień :)

Ja wczoraj dzień miałam wyjęty z życiorysu.
Najpierw mdłości i chęć na kebaba, który o dziwo pozbył się mdłości. Ale to co później się działo to sajgon.
Zaprzyjaźniłam się dokładnie z WC.

Jestem zmęczona już niemiłosiernie, nie chce mi się nawet ubierać i chodzę cały dzień w pidżamie i do tego ktoś mi zjadł banany :(

hej
mi jest troszkę niedobrze, ale jeszcze mało konkretnie... dalej się trochę martwię spadkiem objawów, ale heh i tak nic więcej nie zrobię, więc czekam potulnie do wizyty...
u nas dziś dla odmiany słońce :-)
a miałam dziś koszmarny sen, śniło mi się że porwano mojego synka i moich rodziców, masakra normalnie

Nocne koszmary trzeba zrzucić na karb pogody, u mnie strasznie wiało ale sen miałam twardy jak kamień :)
Szykujemy się do mojej Mamy na obiad, na razie nikomu w rodzinie nie mówimy o kolejnym potomku, dopóki nie zrobimy wszystkich badań (Pappa, amniopunkcję), dostaną niespodziankę 24 grudnia ;) Oby wszystko było ok...

czy Wy tu wszystkie haftujecie?!
dżizas, mnie bolą tylko cycki

mnie też tylko bolą cycki, w poprzedniej ciaży miałam identyczne objawy, muliło mnie w zaawansowanej jak zobaczyłam czarny włos na umywalce ( albo podłodze) ;)))

Ostatnia edycja:
marcelina nie zycze ci haftowania ale wszystko możeby być przed tobą, możesz mieć ciąże bezobjawową a możesz nie wyjść z wc. I jak widac nie wszystkie haftują tylko z tego co widzę to te z troszkę starszą ciążą.

..średnio tydzień starszą niż ja a od kiedy tu się zapisałam, to jedyne co głównie pamiętam, że wszystkie od dawna haftują heh
Może będę miała tak jak w pierwszej ciąży, w 8mym czy w 9tym tygodniu mnie trochę muliło ale nigdy nie wymiotowałam.
Oby.

reklama
Kazdy ciąże przechodzi inaczej i nie możesz mieć żali czy coś że ktoś haftuje od początku a ktoś nie. Tak już jest. Z Wiki mdłości miałam już tydz przed @ ale nie męczyły mnie tak jak np teraz. Zazdroszcze ci że bolą cię tylko cycki.

Do góry