reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Palin- wszystkiego pięknego z okazji ślubu! Oby wszystko się udało!!!! :-)

Mikoto- to widzę, że my z jednego fachu:-D Pewnie nie raz minęłyśmy się na uczelni:-) Ja też Czarnowa nie biorę pod uwagę. Albo Prosta, albo Końskie.

Morena- gratuluję córeczki:*

Xez- współczuję Ci, bo ja też chciałabym pomóc siostrze w jej sytuacji mimo wszystko... Może Irek jeszcze zmieni zdanie... Daj Mu czas...

Natis- śliczna córcia!!!

Przepraszam, ale zapomniałam, co jeszcze miałam odpisać...

W weekend mnie nie będzie, więc plisss, nie produkujcie 30 stron, bo nie nadrobię:-D

Miłego weekendu:*

reklama
Palin.. SAMEGO SZCZĘŚCIA, NA RESZTĘ WSPÓLNYCH LAT!!!:tak:

paulunia.., jak tam nocka? mam nadzieję, że przespaliście ją wszyscy spokojnie :tak:

Teri, czyli młody sobie ferie przedłużył.. ech, te choróbska..:sorry2:

miłego dnia, dziewczynki.. ja mam nadzieję, że ustalimy dziś w końcu imię dla Juniora :-D

Ja od 7:00 spać nie mogę
Tak mnie flaki bolą :szok: chyba za długo na jednym boku spałam bo normalnie czuję jakby mi się w inne miejsce przelały! DO tego rano sobie pokichałam jak ja to mam w zwyczaju z moją kochaną alergią i jak dawno mi zrosty nie dokuczały tak dzisiaj :no: Jak sobie kichnęłam to myślałam, że z bólu zemdleje. Dobrze, że to ten ból tylko chwilę trwa bo nie wiem co by było!
Całą noc mi się łazienka śniła nosz cholera, mówię Wam!! Jadę zaraz płytki oglądać może się wreszcie na coś zdecyduje. Pod stołem leży 12 katalogów a mi się może 3 rodzaje jako tako podobają. No i kolekcja Maćka Zienia tubądzina i Paradyża duże złote ale na te płytki mnie nie stać :-p:rolleyes2: :huh: a wszystko przez ten dziwny kształt łazienki! Gdyby ona prosta i bez ścianek była moje życie stało by się łatwiejsze :oo: No śniły mi się zakupy w lumpach a jakie perełki tam znalazłam.....szkoda, że to sen :sorry2:

Paulunia no właśnie jak nocka???

INES no to powodzenia przy wyborze :yes:

Miłego weekendu Wszystkim życzę!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, czy Wy tez macie takie WIELKIE problemy z zasnieciem? Wczoraj usypialam przed tv ok 1 wiec przenioslam sie do lozka a tam.. oczy jak 5zl i minela kolejna godzina:-( A o 3 obudzilam sie ot tak ani mnie nic nie bolalo ani nie na siusiu:-( Jakos zasnelam, ale Mateusz obudzil sie przed 7 i od tego czasu lekko drzemalam, ale zaraz wychodze z lozka, bo i tak przegram walke:-( Nawet po sylwestrowej zabawie do 5 mialam problemy z zasnieciem. W tygodniu najlepiej spi mi sie po 8 az do 10 lub 11. Ale od poniedzialku budzik bedzie dzwonil o 6.15 :-(

Witam się w tą sobótkę jakże ważną dla Palindromei !
Palin, życzę Wam, aby każdy dzień w Waszym życiu był dniem pełnym radości, aby w Waszych sercach gościła miłość i przyjaźń, abyście byli dla siebie podporą na dobre i złe chwile ( których mam nadzieję, że nie będzie ).
No i jeszcze aby Mikołaj był pierwszym ale nie ostatnim Waszym dzieciątkiem !

Ciepło mi się robi na serduchu jak myślę o ślubie Palin :) Uwielbiam śluby.
Klika dni temu dowiedziałam się, że w końcu za mąż wychodzi moja przyjacióła z liceum. Miała biedaczka pecha na facetów ale w końcu i ją amor dopadł :)

Natis zapomniałam Ci wczoraj napisać, że Natalka jest śliczna ! Jak Lenka będzie podobna do niej ( a tego życzę ) to biedny tatuś, za parę lat po nocach nie będzie spać tylko pilnować cór :)

Sara, jest problem z tymi kafelkami i i innymi materiałami. Jak coś godne uwagi to drogie, że aż boli a coś tańszego to byle co. Też zawsze się o to wkurzam :(
Ale zobaczysz wybierzesz coś świetnego !

Dmuchawiec, śliczna sukienka !

Lecę po kawusie i potem zbieram chłopaków na badanka - jeszcze oby dwoje w łóżku. Na szczęście mężuś wraca do zdrowych.

Witam Kochane :tak:

Morena --gratulacje córeczki! SUPER!!!
:tak:

Palindromea- Cudnego życia Wam życzę! Wszystkiego dobrego w tak pięknym dniu
:tak::tak::tak: Również z niecierpliwością czekam na fotki.

Natis- Natalka urocza i te piękne włoski, dobrze, że mam fotkę na telefonie ;-)

Robaczek,Dzisiaj lekarz --PRAWDA??? Trzymam bardzo mocno kciuki i czekam na dobre wieści :tak:

Dmuchawiec, Suknia bardzooo ładna:tak:

Paulina, Jak nocka???

Sara, Wykończysz się tymi kafelkami , jedź dzisiaj i mam nadzieję , że spodoba ci się coś na maxa ;)

Wczoraj leciał mój ukochany film " Zielona mila" , zawsze ryczę przy tym filmie , ale w ciąży osiągnęłam apogeum płaczowe ;))) Sama sobie go oglądałam w sypialni i się rozklejałam ...;)

Miłego weekendu kochane :blink:

Natissssssssss, prawie 10--gości nie masz, śpisz???

Ostatnia edycja:
Palindromea wszystkiego najlepszego w tm szczególnym dla Was dniu i na każdy następny! :-)
Aż pomyślałam o naszym ślubie... a to dopiero kilka miesięcy :p chyba sobie zdjęcia obejrze :tak:

Natis masz śliczną córkę, a moja siostra ma taką samą czapkę i jest super ciepła ;-)
Dmuchawiec świetna sukienka! Szkoda że nie mamy żadnej imprezy bo sama bym sobie taką sprawiła ;-)
Ines trzymam kciuki za ustalenie imienia :-)

Korba to Ty jesteś taka płaczka jak ja... wczoraj mi się jakoś przypomniał mój dziadek który zmarł 14lat temu i wyłam jak bóbr :baffled:

Robaczku
powodzenia na badaniach!

reklama
Hej
Ja spac moge, juz od dwoch dni nie jestem w stanie obejrzec z mezm filmu w lozku bo przed 21 zasypiam. Spie do 7 rano i wstaje tylko dletego, ze dzieci wstaja:-)
Dzis cala sobote samaz dziecmi jestem, maz do pracy musial jechac. Za to od jutra bedzie moja mama u mnie. Przylatuje na 8 tygodni:-) Ciesze sie bo bedzie mi pomagac i jak bedzie leciec do Polski to juz bede w 29 tyg.ciazy, wiec mniej nerwow.

Do góry