reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

hejka, i u nas sie choroby zaczynaja :wściekła/y: dwa dni przedszkola i Adam od wczoraj goraczka, kaszel i katar. Domowe sposoby dzis ida w ruch, w poniedzialek pewnie nie pujdzie do przedszkola.... czulam ze tak bedzie ale nie myslalam ze wystarcza mu 2 dni na zlapanie jakiegos swinstwa. Co bedzie dalej?
Noc ledwo przespana, Adam pol nocy nie spal a ze nocowal dzis z nami to ja tez dzieki temu. J gral gdzies do 2, wiec jak przyszedl do lozka to padl i nawet nie zwracal uwagi na dziecko. No i spi oczywiscie do teraz, ja wstalam kiedy Adas sie obudzil, oklepalam mu plecy, dalam sniadanie, wlaczylam tv zebym sama mogla cos zjesc.
Palin jeszcze raz wszystkoego co najlepsze!! Alez ci zazdroszcze! Moj slub nie byl moim wymarzonym dniem, tesciowa wtracila sie do tego stopnia ze nie moglam nawet wybrac koloru kwiatow (chcialam czerwone ale powiedziala ze to zle wrozy i ze mi nie wolno wiec odpuscilam dla swietego spokoju). 29 czerwca slub bierze moja siostra i juz sie nie moge doczekac kiedy ja zobacze :-)
sara och tam, na pewno cos ci wpadnie w oko :tak: na zywo moze lepiej sie prezentuja niz w katalogu.
madzia ja nie mam problemu, moim problemem jest to ze wieczorem szkoda mi wolnego czasu od dziecka na spanie, i choc oczy mi sie kleja to na sile odladam filmy, siedze na necie i kozystam ze maly spi. Kolo 1 osiagam apogeum zmeczenia i musze isc spac bo rano tez trzeba wstac :-D

reklama
Witam się kobietki Sobotnio :-)

Jeszcze bez kawusi, bo postanowiłam najpierw zajrzeć do Was i mam - od pół godziny nadrabiam wszystkie wątki :-).

KORBA - też kocham ten film i zawsze na nim płaczę :). Wczoraj nie oglądałam, jakoś weny było brak na cokolwiek. Darek pracował, a ja robiłam zdjęcia ciuszków :-) i je układałam.

DMUCHAWIEC - śliczna sukienka, piękna!

MADZIA - witaj w klubie - mam to samo z zasypianiem. Zmęczona jestem, że się słaniam, a zasnąć nie mogę i barany liczę przez kilka godzin.

SARA - jeżeli podobają Ci się płytki z Paradyża sprawdź czy nie mają IIgat. II gat. jest zdecydowanie tańszy [nawet 30-50%], a przy tej firmie różnice są praktycznie niezauważalne w jakości. Jedna płytka na 10 ma minimalną skazę, prawie niezauważalną dla przeciętnego oglądającego.

ROBACZKU - trzymam kciuki za badania! Wracaj szybko i pisz! :)

KARI - zdrówka dla Adasia!

PALINDROMEA - życzę Wam wszystkiego co najlepsze, przede wszystkim mnóstwa miłości - aby Was, ani na moment nie opuszczała, samych cudownych i wartych pamiętania chwil - niedługo z Mikołajem obok :-).

Ostatnia edycja:
Witam się :-)

Dziewczyny jaki syrop na kaszel mogę sobie kupic? Coś mnie męczy od dwóch dni :baffled:

Natis świetna czapa i śliczna córcia ;-)

Dmuchawiec
bardzo ładna sukienka, a na jaką okazję kupujesz? ;-)

Ja dziś na obiad makaron ze szpinakiem i kurczakiem robię - taka ochota na szpinak mnie naszła :szok:
Po południu jadę do koleżanki na kawusię i ploty, a Młoda z jej Młodą będą się bawić ;-) 3 lata różnicy między nimi tzn. kumpeli córka starsza jest i czasem ma takie pomysły, że masakra ale fajnie się razem (jeszcze) dogadują.
Fajna dziś pogoda u nas, zimno ale słoneczko cudnie świeci, na jakiś spacerk trzeba się wybrać ;-) No i już środy się doczekać nie mogę kiedy w góry pojedziemy :-)

Dziewczyny od kilku dni mam taką chcicę na Nutellę, że kupił mi małż wielki słoik 630g, a ja co chwilę po trochu go wyżeram :szok: Masakra jak ja będę wyglądać :-D

Isis nie przejmuj się, ja ostatnio zjadłam pół tej małej nutelli na raz :-D

Nie mam pomysłu co dzisiaj ze sobą zrobić... zjadłam śniadanie, pranie się pierze, przydałoby się jeszcze troche posprzątać ale nie chce mi się :sorry2: obiadu chyba nie robię bo mąż wróci dopiero wieczorem, chyba że coś na szybka tylko dla siebie zrobię. Najgorsze jest to że znowu będzie w nocy jeździł... :-(

ISIS - ostatnio wyleczyłam się szybko syropem na kaszel DROSETUX i tabletkami homeopatycznymi ENGYSTOL z f-my Heel. Lekarka internistka kazała mi to kupić i pomogło, bezpieczne w ciąży.

A ja wypiłam cały Drosetux i kaszel mi nie przeszedł, gin kazał mi pić *spam* ale mam straszne mdłości po nim i nie pije go. Koniec końców jakoś sam mi ten kaszel trochę ustąpił.

Mnie ten kaszel najbardziej w nocy męczy tzn. bardziej dusi, taka jakby chrypa ale jak kaszlę to czasem mi sie coś oderwie. Podejrzewam, ze to może od papierosów, bo przed ciążą popalałam i teraz mi wszystko wychodzi ... Katar też mnie męczył w nocy i rano, a teraz spokój ale to pewnie alegiczny jakiś ;-)

Z tą Nutellą to masakra, już więcej nie kupuje !!!!!!! Bo jak tak dalej będzie to będę się turlać niedługo :-D

Ja dzisiaj obudzilamsie z okropnym kaszlem. W sumie to mam caly czas kaszel ale dzisiaj jest meczacy. Napilam sie syropu z prawoslazu czy jakos tak. Podobno moznago brac w ciazy. To jedyny jaki mam w domu. Zobaczymy czy cos da.
Kari bedzie jeszcxze gorzej z chorobami bo ma znowu byc cieplo. Juz w poniedzialek 12 stopni. Nie zmrozilo tych wirusow i bakteri. Wiesz mysle, ze w przypadku twojego meza to powinniscie pozbyc sie tej gry z domu. Inaczej bedzie gral a ty biedactwo wszystko sama. Zdrowka dla Adsasia!
Natis super wlosy corka ma:-) Ladna dziewczynka.

reklama
Do góry