TERI - ja kupiłam chyba tę kurteczę o której piszesz na 74. Pomyślałam sobie, że w sumie od października / listopada będziemy ich używać. Myślę, że będzie dobra. Akurat przedział 6-9m-cy.
Dziewczyny ja mam uraz do większych ubrań - Natalka wiecznie miała wszystko za duże - jak już pisałam nie miałam kasy i kupowałam ubranka większe, żeby na dłużej wystarczały. Teraz chciałabym, żeby moja ślicznotka pięknie wyglądała :-).
TERI - zaraz wkleję zdjęcia ciuszków i mojego brzuchola ;-).
ROBACZKU - ojej, zmartwiłam się Twoimi wynikami, ale może faktycznie nie jest tak źle. Tymbardziej, że nic Cię nie boli. Mnie przy niedużej infekcji bardzo brzuch / pęcherz bolał. Pewnie MIKOTO ma rację - może wynik jakiś przekłamany jest.
ROBACZKU, XEZ - odnośnie rodzeństwa ja też bardzo dużo pomagam bratu. Chyba nieraz za dużo. A on to po prostu wykorzystuje.
A teraz uważa, że po prostu spakuje zabawki i przeniesie się na inny plac zabaw, bo nie ma kasy a my albo rodzice mamy go utrzymywać. Ma 27 lat... Dlatego właśnie Darek powiedział, OK, ale pod warunkiem...
Jak my nie mieliśmy co do garnka włożyć czy za co czynsz zapłacić to Darek brał wszystko co mógł, aby cokolwiek dorobić, przeżyć, a jemu się nic nie chce, ale wszystko należy...
ISIS - dostałam info o nadaniu przesyłki 22, więc liczyłam, że będzie 23. Ale doszła dzisiaj. Czyli 'idzie' 3 dni robocze. Ja też dziś dostałam info o nadaniu kolejnej, wiec pewnie dotrze ok. wtorku - środy. Dopiero
.
W tym mailu informującym o nadaniu przesyłki jest wykaz zamawianych rzeczy z adnotacją czy były dostępne czy nie - po tym zobaczysz co jest, a czego brakuje.
MORENKO - gratuluję zdrowej córuni!!! Ale SUPER!!!