reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
co do ciuszków i wygody, to mój sierpniowy chłopak był głównie w bodziakach i pajacykach - ten siłą rzeczy też tak...
spodenki które dostałam dżinsy, nierozpinane w kroku od razu wystawiłam na allegro, tak samo jak buciki - wygoda przede wszystkim - naszemu pierwsze buty kupiliśmy jak miał chyba 9 miesięcy i wstawał

co do rozmiarów to 74 powinno być ok jeśli chodzi o zimę - mało które dziecko dorośnie do 80, ja w ciemno kupowałam dla Artura 74 w 5-10-15 i było ok, chyba nawet luźne, teraz trzymam ten i mam nadzieję że starczy

kolejny mam na 86 - Artur z sierpnia nosił go jak miał rok i 4 miesiące...

TERI - ja kupiłam chyba tę kurteczę o której piszesz na 74. Pomyślałam sobie, że w sumie od października / listopada będziemy ich używać. Myślę, że będzie dobra. Akurat przedział 6-9m-cy.
Dziewczyny ja mam uraz do większych ubrań - Natalka wiecznie miała wszystko za duże - jak już pisałam nie miałam kasy i kupowałam ubranka większe, żeby na dłużej wystarczały. Teraz chciałabym, żeby moja ślicznotka pięknie wyglądała :-).
TERI - zaraz wkleję zdjęcia ciuszków i mojego brzuchola ;-).

ROBACZKU - ojej, zmartwiłam się Twoimi wynikami, ale może faktycznie nie jest tak źle. Tymbardziej, że nic Cię nie boli. Mnie przy niedużej infekcji bardzo brzuch / pęcherz bolał. Pewnie MIKOTO ma rację - może wynik jakiś przekłamany jest.

ROBACZKU, XEZ - odnośnie rodzeństwa ja też bardzo dużo pomagam bratu. Chyba nieraz za dużo. A on to po prostu wykorzystuje.
A teraz uważa, że po prostu spakuje zabawki i przeniesie się na inny plac zabaw, bo nie ma kasy a my albo rodzice mamy go utrzymywać. Ma 27 lat... Dlatego właśnie Darek powiedział, OK, ale pod warunkiem...
Jak my nie mieliśmy co do garnka włożyć czy za co czynsz zapłacić to Darek brał wszystko co mógł, aby cokolwiek dorobić, przeżyć, a jemu się nic nie chce, ale wszystko należy...

ISIS - dostałam info o nadaniu przesyłki 22, więc liczyłam, że będzie 23. Ale doszła dzisiaj. Czyli 'idzie' 3 dni robocze. Ja też dziś dostałam info o nadaniu kolejnej, wiec pewnie dotrze ok. wtorku - środy. Dopiero :(.
W tym mailu informującym o nadaniu przesyłki jest wykaz zamawianych rzeczy z adnotacją czy były dostępne czy nie - po tym zobaczysz co jest, a czego brakuje.

MORENKO - gratuluję zdrowej córuni!!! Ale SUPER!!!

Ostatnia edycja:
Xez ja też bym postawiła warunki Siostrze. Myślę, że Irek chce, żeby zapłaciła za Twoje krzywdy i trochę mu się nie dziwię.

NATIS ja też chcę foto zakupów

Morena gratulacje córeczki!

madzia śliczny Synek

fioletowa mam nadzieję, że szybko się "uporacie" z chorobą Arturka

ISIS u nas po CC też max 4dni chyba, że coś jest nie tak z Mamą lub dzieckiem.

Palindromea cudnego życia Wam życzę!

Rozmiar 74 będzie akurat na zimę :tak: Ja dla Franka mam sporo bodziaków, krótki i długi rękaw no i dresy i pół śpiochy wszystko mięciutkie i milutkie i bez zbędnych ozdobników. Lubię prosto i stonowanie.

WRESZCIE WEEKEND :-D

Morena - gratuluję zdrowej córeczki !!!:-)
Palindromea Trzymam kciuki żeby ten jutrzejszy dzień na zawsze pozostał w pamięci jako najfajniejszy , najmilszy , najszczęśliwszy i wogóle NAJ ......:-)
Mam stresa przed tym połówkowym usg ... i jakoś tak się nastawiam na zmianę płci ( nie wiem czemu :happy: ) .

reklama
dołączamy do chorowitków :-(
synka rozkłada dusi się niemiłosiernie i gorączka łapie :no: tak czułam że tak sie skończą ferie u dziadków na wsi tam maja duży dom i cięzko go dogrzać a jak w nocy w centralnym sie wygasi do do rana robi sie zimno a u nas w bloku stała temp przez całą dobę chodzimy na krótki rękaw więc zmiana temperatury chyba mu zaszkodziła on lubi sie w nocy odkopać więc tam pewnie zmarzł w nocy ehhh i tak kończą sie ferie w poniedziałek do szkoły a tu choroba sie zaczyna :wściekła/y: całą zimę nie chorował a pare dni na wsi i tyle mam z tego że chory wrócił już lepiej jakby siedział całe ferie w domu :-:)wściekła/y:

Morena gratuluje zdrowej córeczki :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry