reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

ja też mam śluz, a na dodatek przez to że leżę, to on mi się zbiera i jak wstanę to wtedy się czuję jakbym porządnie popuściła... ;-)
i też po głowie durne myśli...

reklama
Kari ehh... ta angielska służba zdrowia... jak Ci się brzuszek spina to odpocznij w tym czasie, połóż się... wiem, że masz synka, który Mamy potrzebuje, ale maleństwo w brzuszku też jest ważne, spróbuj może do polskiego gina, to przynajmniej się uspokoisz... Trzymam kciuki za dzisiejszy dzień w przedszkolu :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Korba Ty też z tym sprzątaniem nie przesadzaj... bo jak nie to pojadę i wleję :-D

taaa natis - już mi pare razy przez myśl przeszło że się sączą ;-) a usg gdzie pokazało że mam wody w górnych granicach normy jakoś w ogóle nie dotarło do łba ;-)

fioletowa, natis,mam to samo, ale wiecie co? im dalej w las...najpierw martwiły nas plamienia, a teraz widzę, że wchodzimy w etap dopatrywania się objawów, że coś dzieje się za wcześnie. Ja naprawdę już kilka razy się zastanawiałam czy na jakąś terpię w tej ciąży nie pójdę, choćby trening relaksacyjny. Maż psychoterapeuta, ja psycholog dziecięcy, a jak coś do czego to szewc bez butów chodzi...

fioletowa, natis, anisiaj- z tym szukaniem objawów to chyba większość tak ma, nawet te których ciaze raczej bezproblemowe, a z tym uczuciem mokra to ja bym na pęcherz stawiała, w koncu leży na nim niezły ciezar:-)

fioletowa, pisz na pw :)

dzikabez
- może być i pęcherz. oczywiście ja już przestudiowałam fora i nawet znalazłam wątek, że dziewczyny kupują w aptece testy (3szt za 45zl) sprawdzające czy to wody płodowe...

Witam

Moja nadal chora. Wydmuchać noska przez tak gęsty katar nie może, kaszel ją męczy i już mamy obydwie dosyć :( Dzwoniła dzisiaj pani z przedszkola czy Julia będzie w piątek bo mają dzień babci i dziadka ale niestety nie wiem czy wogóle jeszcze w styczniu pójdzie. Te choróbska nie dadzą nam chyba spokoju :(

Wczoraj jakiś dół mnie dopadał. Cały dzień na nogach więc brzuch cały dzień miałam jakiś twardy. Na szczęście po nocy przeszło:) Muszę na wizycie koniecznie powiedzieć mu, żeby szyjkę sprawdził:tak:

A co do ruchów. Ja raz czuje, raz nie. Jeszcze się tym tak bardzo nie przejmuje ale myślę, że jak juz regularnie będzie kopać to taka cisza też spowoduje moją panikę

reklama
hej laseczki
moj mały babel strasznie jest ruchliwy uwielbiam to łaskotanie w brzuszku
a mnie nadal nudnosci mecza

co mnie ostatnio jaks chandra dopadła
synus zaczyna mi kaszlec musze mu podac jakies syropki

a jesli chodzi o te objawy to ja tez czasami sie doszukuje dziury w całym :)

miego dnia :)

Do góry