reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witam wieczorkiem. Byliśmy na urodzinkach u siostry mojej więc dopiero teraz Was ponadrabiałam.
Natis - moi wrócili wczoraj bardzo zadowoleni . Pojeździli w Wiśle Malince . Warunki wyśmienite podobno i nie było tłumów na stoku. A jak Twoi ????
Ona -to - ma - ja też parę dni ciszy miałam w brzuszku i Robaczek ostatnio tez się stresowała ciszą . To się może zdarzyć , a poza tym te kopniaki na wysokości spojenia łonowego to chyba dzidzia a nie tętnica....
Fioletowa - wydaje mi się niemożliwe , zeby przez 3,5 roku nie było objawów takich chorób o które podejrzewają lekarze Twojego synka:no:. Spokojnie poczekaj na dodatkowe badania i pewnie wszystko się wyjaśni. Mam nadzieję , ze zakończy sie to pozytywnie.
Ines- Dzieki , ze napisałaś . Myślę o Was ( Tobie i Madzi ) często i trzymam kciuki cały czas za wyniki amnio. Od dziś do środy zaciskam mocniej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
Dobrej nocki kobietki :tak:. Mało sikania i kolorowych snów :happy:

reklama
Dzisiaj chyba ja witam sie pierwsza :tak:

Wczoraj mialam kiepski dzien, wszystko i wszyscy mnie wkurzali...
Dzisiaj śnieg znowu sypie od rana, wcale mi się to nie podoba bo mam zamiar jechać do dziadków :/

Wsłu****ę się w swój brzuch i wydaje mi się że czuję malutką ;-) tak myslę że to maleństwo bo nic takiego nigdy nie czułam, takie jakby bąbelki :p

fioletowa mam nadzieję że Twój synek złapał "tylko" jakiegoś wirusa i to nie żadna poważna choroba. Trzymam za Was kciuki.

Życzę zdrówka wszystkim mamom i dzieciaczkom ;-)

Nie wiem czy jak wkleję link to będziecie mogły zobaczyć , jak czerwcówki z innego forum zrobiły tabelkę ;)

A tu kochane jak facet znosi poród --uśmiałam się troszkę ;)

Postanowili się przekonać, co czuje kobieta podczas porodu. Wytrzymali 2 godziny [WIDEO]

Podczytałam komentarze do tego męskiego porodu i :
"Pewna pobożna akuszerka odebrała wiele trudnych porodów. Nie mogąc patrzeć na męki rodzących, pewnego dnia poszła do kościoła i zaczęła sie modlić, prosząc Boga, aby ojcom tych dzieci dał odczuć ból porodowy. Od sklepienia odezwał się potężny głos, że jej modlitwa została wysłuchana. Na drugi dzień odbierała szczególnie ciężki poród. Tatuś dziecka spokojnie czekał, palił sobie papieroska, pociągał piwko, i wyglądał przez okno, jakby nigdy nic. Akuszerka wyjrzała na korytarz i pyta go, co czuje.
- Nic, wszystko w porządku. Ale niech pani popatrzy na tego listonosza, wrzeszczy i zwija się, jakby rodził!"

Ale faktycznie, niejednemu przydałby się taki stymulator, zwłaszcza tym co nie chcą refundować ZZO

No i ja się witam.
Noc dziś kiepska. Więzadła bolały mnie przez calutką noc, jeszcze bolą i ledwo się ruszam :( Do tego znów mój kot wściekał się, że zamknęłam drzwi do sypialni młodego ( zamknęłam bo hałasował klockami ).
Zimno dziś u nas , -10.
Znów nie miałam na siebie co włożyć wszystko mi do pępka sięga :( Pokupowałyście sobie jakiejś ciążowe bluzki ?
Ja muszę w końcu to zrobić - ale jak już usiądę na neta to oglądam ciuszki dla maluszka albo wózki :)

fioletowa eh ciezki tydzien przed Wami, trzymam kciuki, alby każdy z lekarzy mial same dobre wiadomosci dla Was;)
kari jak sie dzis czujesz?
korba super kalendarz, kto zbierze nas do kupy? ;)

milego dnia babeczki

matka ewa dzieki, ze pytasz, czuje sie troche lepiej, ale i tak jestem bardzo smutna, nie wiem kiedy to minie, nie panuje nad tym zupelnie........

reklama
Hej Dziewczyny:-)
Czytalam Was na biezaco ale nie mialam czasu pisac-rodzinny weekend:-) Wlasnie jestem w szpitalu.. czekam na operacje Mateusza-wyciagniecie drutow z zlamanej reki.. czekamy od rana.. dobrze ze ja czuje sie dzis dobrze, poza stresem zwiazanym z operacja:-(

Do góry