reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Witajcie Kobietki :)

Xez jestem myślami z Wami.... zapalam świeczkę
[*]
Isis
przyłączam się do zachwytów nad urodą Twojej Córci - Piękniocha z Niej :-):tak: ale to nic dziwnego, skoro Mama taka Laska :-)

Paulus ja też czuję odpływ sił w ciąży... Wczoraj byłam z koleżanką połazić po galerii, chciałam kupić jakieś spodnie ciążowe, bo wyobraźcie sobie, że moja Księżniczka w brzuchu protestuje jak chodzę w zwykłych :-D Są na mnie dobre, nie ściskają, ale jak mam na sobie cokolwiek co ma szew na brzuchu, to jak siadam to się tak Pchła rozpycha, że szok :szok: No i tak, weszłam do dwóch sklepów, przymierzyłam kilka par i opadłam z sił... duszno, słabo, nogi bolą... a wcześniej to 6h mogłam chodzić i nic... Skończyło się na dwóch sklepach, a potem musiałam posiedzieć (przy okazji wciągnęłam puchar lodów z bitą śmietaną i poprawiłam latte machiatto :-D:-D:-D - nie wiem jakim cudem mnie nie zmuliło)

agu relanium ?? toż to uspakajające mocno uzależniające leki są chyba ...
Ja na początku miałam garść lekarstw :/ Teraz na szczęście tylko :
euthyrox 88 1x1
witaminki 1x1

11 :( Xez tulę mocno

Ostatnia edycja:
paulus mam tak samo, właśnie po takiej akcji jak straciłam przytomność wylądowałam w szpitalu :sorry:

Myślałam że już mi to mija, nie wychodze za dużo sama, do marketów wcale nie chodze bo tam nie daje rady wytrzymać ale dzisiaj wyszłam tylko po pieczywo i ledwo dałam radę. Jak wyszłam to myślałam że zwymiotuje pod sklepem, dobrze ze do domu blisko...
Wczoraj tak dobrze się czułam... myślałam że już będzie lepiej.

Xez
[*] Jestem cały czas z Tobą

Natis dobrze, że jesteś:tak:

sa_raa zaraz skrobnę Ci numerek:-)

palin na pw napiszę Ci numer telefonu to będziemy miały chociaż jakiś kontakt poza bb i fb :)

Co do ceny mieszkań to my wynajmujemy 32m ale z dwoma pokojami za 970zł (z opłatami) Malutka jest kuchnia i łazienka ale dajemy radę. Za 3-4 lata mamy w planach kredyt mieszkaniowy. Będziemy chcieli kupić 3 pokojowe min. 60m więc wyjdzie nas tak do 200 tys. Po rodzicach napewno mieszkanie dostanę ale to za wieeeele lat a pozatym na wiosce 60km stąd więc nas nie ratuje.

Malutka dzisiaj w domku. Trochę zaspaliśmy i mąż nie chcąc się spóżnić do pracy nie mógł czekać aż wszystko przy malutkiej zrobie. Zresztą coś kaszleć mi zaczyna. Zabiję się jak zachoruje bo 29 zabieg:(

Znicz-2716234646.jpg

Xez - zapaliłam świeczkę....

Właśnie łzy mi poleciały bo... Kruszynka w końcu mnie kopnęła i toakurat w to miejsce gdzie sobie trzymałam rękę :)Jejciu, jak już się raz poczuje kopniaki to potem trudno ich nie wyczekiwać nawet gdy się wie, że wszystko jest ok

Oj, Natis, śpiochu. Ty śpisz a wszystkie się martwią :)

Agu na zgagę to mleko jest dobre, takie zimne i migdały. W I ciaży miałam okropną teraz jak nar azie to mnie zgaga omija

Pulus, w małych sklepikach też źle się czuję, zwłaszcza, gdy kolejka i dużo ludzi, a nie daj boże to mięsny.. Staram się wówczas chodzić po zakupy jak wiem, że będzie mało ludu.

reklama
Agu myslalam kiedys o Tobie:-) Nawet pytalam na forum czy Ciebie pamietaja dziewczyny bo ja tez mialam krwiaka. W pewnej chwili mial 88 na 44 mm. Po 8 tygodniach w lozku, duphastonie zniknal i juz go nie ma. Zostala tylko blizna. Ja z lekow to mam duphaston 2*1 , magnez 2*1, witamine i jak cos tam boli to nospe. Tez zastanowilabym sie nad tym relanium. To na nerwy i tosc silne. Odzywaj sie do nas:-) trzyma kciuki zeby krwiak wchlonal sie.

Do góry