reklama
Witam. Nie miałam laptopka od rana i bardzo teskniłam za Wami . Już nadrobiłam wpisy wszystkie - zajęło to trochę czasu.
Xez - zapalam dla Wiktorka
[*]. Trzymaj się kochana .Tulę mocno . I oczywiście zostań z nami jeżeli chcesz. Jak poroniłam to też siedziałam codziennie na wątku styczniowym i do dziś im kibicuję ( rodzą właśnie ) . Ja bym urodziła 26 stycznia:---(. A teraz to termin badania połówkowego usg. Wierzę , ze za jakiś czas bedziesz szczęsliwą mamą niemniej szczęśliwej gromadki.
Bardzo dużo mam po stratach mamy na wątku - zauważyłyscie ??? Co za czasy. A może zawsze tak było....?????
Dmuchawiec - już dziś trzymam kciuki za egzamin jutrzejszy &&&&&&&&&&&&&. Ale sobie wrażenia zafundowałaś - ciaża i egzamin i to w zimie - wow !!!! Pamiętam mój egzamin lata temu - stres ogromny .
Korba -czekam na wieści odnośnie płci maluszka , dasz radę wydusić tą info od lekarza
DzikaBez -gratuluję zdobycia recepty na antybiotyki i udanej wizyty !!!!!
Natis - niech biały zostanie białym do maja !!!!!!:-)
Xez - zapalam dla Wiktorka
[*]. Trzymaj się kochana .Tulę mocno . I oczywiście zostań z nami jeżeli chcesz. Jak poroniłam to też siedziałam codziennie na wątku styczniowym i do dziś im kibicuję ( rodzą właśnie ) . Ja bym urodziła 26 stycznia:---(. A teraz to termin badania połówkowego usg. Wierzę , ze za jakiś czas bedziesz szczęsliwą mamą niemniej szczęśliwej gromadki.
Bardzo dużo mam po stratach mamy na wątku - zauważyłyscie ??? Co za czasy. A może zawsze tak było....?????
Dmuchawiec - już dziś trzymam kciuki za egzamin jutrzejszy &&&&&&&&&&&&&. Ale sobie wrażenia zafundowałaś - ciaża i egzamin i to w zimie - wow !!!! Pamiętam mój egzamin lata temu - stres ogromny .
Korba -czekam na wieści odnośnie płci maluszka , dasz radę wydusić tą info od lekarza
DzikaBez -gratuluję zdobycia recepty na antybiotyki i udanej wizyty !!!!!
Natis - niech biały zostanie białym do maja !!!!!!:-)
Paulunia8713
Fanka BB :)
Mój brzuch cały czas jakiś twardy. Fakt dzisiaj znów musiałam jechać po małą i chyba wspinaczka po schodach w to i spowrotem i w przedszkolu dodatkowo nie działa na mnie najlepiej. Jutro nie zamierzam wychodzić z łóżka. Muszą sobie poradzić beze mnie
Martwie się już tym wszystkim
Martwie się już tym wszystkim
mama wikusi2010
Paulunia a ty aby nie miałaś się oszczędzać???!!!! Rodzinka musi sobie sama poradzić, macie kogoś do pomocy? Kochana tu chodzi o maleństwo... lepiej ''przemęczyć'' się jeszcze max 20tyg niż ryzykować.
Paulunia8713
Kochana ja cały czas w domu leżę. Poprostu szwagier po mnie przyjeżdza i jadę z nim odebrać małą. Tylko, że mieszkam na trzecim piętrze i trochę schodów jest. No niestety mąż pracuje do 17 a ja małej do tej godziny w przedszkolu nie zostawie. Zawsze odbierała teściowa ale ma zapalenie oskrzeli więc musimy sobie radzić.
Dziewczyny jestem po tym usg jamy brzusznej - wszystko lux, nie ma uzasadnienia dla bólu, chyba, że jak twierdzi lekarka od usg - nacisk macicy na wątrobę, stąd kłucie wysoko.
Jestem spokojna, a taka głodna, że zjem zaraz mojego psa
Jestem spokojna, a taka głodna, że zjem zaraz mojego psa
Kingusia91
anisiajsuper ze wszystko w porządku :-) nie jedz psa
mama wikusi2010
Paulunia czyli faktycznie tego ruchu aż tak dużo nie ma. A szwagier może mógłby małą odbierać i do was zawozić?
Isis Amelka wygląda na modelkę. Śliczna jest
Isis Amelka wygląda na modelkę. Śliczna jest
reklama
ANISIAJ - kamień z serca! super!!!!!!! :-):-)
ISIS - córcia wymiata :-) prawdziwa wiedźma hihihi
PAULUNIA - po schodach powolutku :-). Ale mnie dziś nastraszyłaś, a wszystko przez moje niedoczytanie
MATKAEWA - dobrze, że jesteś, bo od rana się zastanawiałam gdzie się podziewasz :-). Jeszcze chwila i bym zaczęła poszukiwania
DZIEWCZYNY - ja dziś już nic miłego nie jestem w stanie napisać. Jestem tak obolała od tego leżenia, że nawet nie umiem stwierdzić co mnie NIE boli. Ok. południa wszedł mi taki ból w nogę, że łzy mi ciekły z bólu, trzymało mnie 5 godzin, aż Darek wrócił z pracy i rozmasował. Pierwszy raz w życiu miałam taki skurcz, wogóle byłam nieświadoma, że to skurcz. Nie wiem jak to możliwe przy takich ilościach leków p/skurczowych, ale cóż. Już mnie chyba nic nie zdziwi.
ISIS - córcia wymiata :-) prawdziwa wiedźma hihihi
PAULUNIA - po schodach powolutku :-). Ale mnie dziś nastraszyłaś, a wszystko przez moje niedoczytanie
MATKAEWA - dobrze, że jesteś, bo od rana się zastanawiałam gdzie się podziewasz :-). Jeszcze chwila i bym zaczęła poszukiwania
DZIEWCZYNY - ja dziś już nic miłego nie jestem w stanie napisać. Jestem tak obolała od tego leżenia, że nawet nie umiem stwierdzić co mnie NIE boli. Ok. południa wszedł mi taki ból w nogę, że łzy mi ciekły z bólu, trzymało mnie 5 godzin, aż Darek wrócił z pracy i rozmasował. Pierwszy raz w życiu miałam taki skurcz, wogóle byłam nieświadoma, że to skurcz. Nie wiem jak to możliwe przy takich ilościach leków p/skurczowych, ale cóż. Już mnie chyba nic nie zdziwi.
Ostatnia edycja: