reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Szkoda, że rozsiane jesteśmy po całej Polsce, bo tak to spotkałybyśmy się z naszymi h&m żabkami na lipcowym spaceru :tak::-)

O tak, fajnie byłoby się tak spotkać. Nie dość, że dzieciaczki w tym samym wieku będą to jeszcze żabkowe :):)

Zmarzłam na tym Orszaku i nie mogę się rozgrzać, trzęsie mnie z zimna, głowa boli. Obym się tylko nie przeziębiła. Jutro już do pracy, koniec leniuchowania :( A tak fajnie było...
Jeszcze miesiąc i idę po L4. Fakt będę pracować ale w domku.

Dziewczyny przerąbane macie z takimi teściowymi i mami. Aż szkoda. Bo babcie to skarbem są i podporą - powinny być. Przykro, że na najbliższe osoby nie można liczyć :(
Ja i na mamę i na teściową mogę liczyć, złego słowa nie powiedzą, są życzliwe i kochane. Do teściowej mówię mamo, bo traktuje mnie jak córkę, a czasem mi się wydaje, że lepiej ni rodzone córki.

my dziś byliśmy na Orszaku 3 Króli. Seweryn ze szkołą szedł jako rycerz. Z godnie z obietnicą wrzucam fotkę mojego rycerzaZobacz załącznik 528398Zobacz załącznik 528399

Atak na diabła :)

Zobacz załącznik 528400
Mojej Róży rycerz się podoba;)
Mama moja jadła tą kaszkę. Jak dla nas jest ok :) I cena zachęca
a powiedz one mają mm w kaszce juz i zalewa sie wodą czy trzeba zrobić mm i na tym kaszke? bo mi sie zapasy mojego mrozonego mleczka kończą a młodsza lubi na podwieczorek kaszke i szukam takich co tylko wodą zalać bo mm niechce dodatkowo kupować!
Zawsze kupowałam te do których mogłam mojego mleka dodać bo starszej tylko kleikiem ryżowym zagęszczałam mleko-ona tylko 7miesiecy na moim ale kaszek nie jadła a młodsza lubi tylko dotychczas robiłam na moim.
W swieta skosztowała po kuzynce kaszke-bo moje dzeci tak wszystko kosztuja co ktoś je z rodziny i widziałam ze jej smakuje,zapytałam dziś bratowa męża-tę bratową meza to usłyszałam ze ona nie pamięta i ze mam se iść do sklepu i poczytać po 1 rosmana mam daleko i bym tylko po kaszki jechała wiec nie usmiecha mi sie jechać zeby przeczytać ze do nih musze dodać mleka:no: dodatkowo dostałam informacje ze co ze mnie za matka jak przy 2 dzecinie znam sie na kaszkach-dptychczas kupowałam bobovity ale te mleczno ryzowe Anielce az tak nie smakują jak te na moim mleku a ta co ja ich kuzynka jadła -bratanica męża bardzo Anielce podeszła i chciałam spróbować.

hej
melduję że mi lepiej, oko już tak nie boli, dalej widzę wszystko rozmyte, ale idzie ku dobremu, myślę że ze dwa dni i będzie oki, może będę mogła posiedzieć przed kompem, bo jeszcze się męczę

Ostatnia edycja:
reklama
Ale się naczytałam , ja cie !!!! My dziś pyszny obiadek u teściów zaliczyliśmy . Apetyt mi wzrósł bardzo , kurde jak wejdę na wage w środę u gina to się chyba spalę ze wstydu:zawstydzona/y: !!! A był pyszny kurczaczek faszerowany watróbką i schab ze śliweczką , mmmmmmmm.......

Robaczek - rycerz jak się patrzy !!!! Ten strój niezły a i synek po rycersku się prezentuje :)
Fioletowa - niech oko wraca do normy szybciutko . Czekamy na Ciebie
U nas spadło bardzo dużo śniegu i dzieciaki ulepiły już dwa ogromne bałwany - u dziadków i u nas :tak:.
Widzę , że Wam też coraz ciężej się śpi w nocy , też staram się na lewym boczku ale nie wyrabiam i jak pomyslę , że będzie coraz ciężej to już się boję .
Ailatan - daj znać co jest , też myslę o Tobie.

Do góry