Hej dziewczynki, nadrabiałam wczorajszy wieczór 40 minut !!!! książek nie muszę czytać wystarczy forum

Pisałyście o mężach, tak, zgadzam się z Natis - po latach też bardziej siebie cenimy i są lepsze relacje. Z roku na rok z moim S się lepiej dogadujemy. tzn zawsze byliśmy udanym małżeństwem i się wspieraliśmy ale mogę też powiedzieć, że miłość jak wino. Jesteśmy też 14 lat ze sobą i mamy ostatnie lata bardzo udane ( odpukać ). Oby tak dalej i nawet lepiej !
Widzę, że miałyście udane Mikołajki. My po pracy pojechaliśmy do rodzinki. Młody niestety nawet nie rozpakowała swojego lego i nie ułożył - zrobi to dopiero dziś wieczorem bo poszedł do kolegi na urodziny i dop. wieczorem go odbieram.
No ale rodzince zrobiliśmy Mikołajki i powiedzieliśmy o moim stanie

O jaka była radość i niedowierzanie !!!! Jak miło, że wszyscy tak bardzo się ucieszyli, zupełnie wszyscy !
Wróciliśmy wieczorem - chyba za dużo miałam latania i brzusio bolał
Od poniedziałku "urlop". W końcu zabiorę się za porządki bo aż wstyd
Teri może zadzwoń do lekarza, trochę strach zawsze antybiotyk brać na własną rękę, zwłaszcza, ze antybiotyk powinno się brać całą serię a nie kilka tabletek.
Nisanka - mam po 30 jest tu sporo - to piękny wiek

( jeszcze niedawno bałam się trzydziestki :-) )
Korba, fajny ten globus. Bardzo lubię takie zabawki, które również przy okazji zabawy uczą. A pomysł Twojej Mamy z Mikołajem rewelacyjny !!
Palindromea, cieszę się, że dziś lepiej z samopoczuciem.
Natis jak brzucho ? Boli jeszcze ? Mam nadzieję, że już nie !!! Ty straszysz ludzi, a kciuki trzymam za Ciebie tak, że palce już bolą więc powinno w końcu już się unormować i być dobrze !