Palindromea
Fanka BB :)
Nutella - masz jak Aro. Ja się dalej nie mogę przekonać do jedzenia - tak wmusiłam w siebie 3 bułki (z wędliną i serem, słodką z serem i z kotletami mielonymi - w różnych porach) i 4 mandarynki - jak na moje możliwości, nie wiele i tylko dla Mikołaja (żeby nie on pewnie nic bym nie ruszyła). Jest lepiej niż rano ( to zdecydowanie Wasza zasługa, DZIĘKUJĘ :* ), ale jeszcze mnie deprecha trzyma. Mam nadzieję, że szybko zasnę, przyjdzie jutro i mi przejdzie...
Prenatalu nie przełknęłabym - jest za duży. Dziś jak przeglądałam opcje witamin to wszystkie były takie wielgachne. Zabawne, bo po wycięciu migdałów mam szersze gardło, a zdecydowanie duże tabletki, a nawet kęsy sprawiają mi trudność. Najlepiej radzę sobie z żelowymi pigułami.
Dobra, uciekam spać, bo znów mnie na wycie bierze, a już nie chcę Wam tu smęcić. Jeszcze raz dzięki za wszystko. Do jutra
Prenatalu nie przełknęłabym - jest za duży. Dziś jak przeglądałam opcje witamin to wszystkie były takie wielgachne. Zabawne, bo po wycięciu migdałów mam szersze gardło, a zdecydowanie duże tabletki, a nawet kęsy sprawiają mi trudność. Najlepiej radzę sobie z żelowymi pigułami.
Dobra, uciekam spać, bo znów mnie na wycie bierze, a już nie chcę Wam tu smęcić. Jeszcze raz dzięki za wszystko. Do jutra