reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Nutella - masz jak Aro. Ja się dalej nie mogę przekonać do jedzenia - tak wmusiłam w siebie 3 bułki (z wędliną i serem, słodką z serem i z kotletami mielonymi - w różnych porach) i 4 mandarynki - jak na moje możliwości, nie wiele i tylko dla Mikołaja (żeby nie on pewnie nic bym nie ruszyła). Jest lepiej niż rano ( to zdecydowanie Wasza zasługa, DZIĘKUJĘ :* ), ale jeszcze mnie deprecha trzyma. Mam nadzieję, że szybko zasnę, przyjdzie jutro i mi przejdzie...

Prenatalu nie przełknęłabym - jest za duży. Dziś jak przeglądałam opcje witamin to wszystkie były takie wielgachne. Zabawne, bo po wycięciu migdałów mam szersze gardło, a zdecydowanie duże tabletki, a nawet kęsy sprawiają mi trudność. Najlepiej radzę sobie z żelowymi pigułami.

Dobra, uciekam spać, bo znów mnie na wycie bierze, a już nie chcę Wam tu smęcić. Jeszcze raz dzięki za wszystko. Do jutra :sorry:

reklama
Nadrobilam z tego co pamiętam:
INES wszystkiego dobrego :)
Moja mama ma na imię Ewa i urodziła się 24.12 więc ma wszystko w 1 dniu.
Nasz staż... w marcu stuknie nam 8 lat razem, a w lutym 2 po ślubie.
Mikołajki udane, mała zadowolona :) Przyszedł Mikolaj ale troszkę się go bała :D
Marcysiowa udzielała się w watku ciąża bliźniacza ale ostatni raz napisała tam 30.11

Ostatnia edycja:
Prenatal wielki, masz racje, ale chyba wszystkie sa takie wielkie. zawsze mozna sobie podzielic. Nigdy nie mialam problemy z polykaniem tabletek, wiec nie wiem o czym mowa ;)

Ja też sie żegam, pewnie do poniedziałku, bo jutro jedziemy do mojego brata, w sobite odwiedzam moja podopieczna a potem pewne czas z rodzinką.
U nas zasada taka, ze nie pracuje sie w weekendy, a tym samym nie wlacza komputerów. Czasami jak maz nie widzi to szperam na allegro przez iphona hehe ;)
W sobote slubny ma wyklady, to moze wpade nadrobic, chyba ze on wroci do domu wczesniej ode mnie ;)

Krzysio spi, małżonek drzemie przed kominkiem z psiakami i kotem na głowie. szkoda, ze nie mam pod reka aparatu bo bym wam jego fote wstawiła, wyglada to super.

spokojnej nocy brzuchatki :)

Czyzbysmy mieli miec bliźnięta?
Czekam na marcysiową jak wy i trzymam kciuki, zeby nie pisała tylko z braku czasu.

Aaaa wzdeło mnie dzisiaj jak na zawołanie! Wstałam i ledwo dopiełam jeansy! Coś nieprawdopodobnego, przez jedna noc.

mamaEwa ja mam 34 lata, wiec prawie jak rówiesnice... po trzydzistce, ale laski jakich mało :)

Dobranoc

Witajcie kobietki:tak:

U nas Mikołaj bardzo udany : Mikołaj przyszedł rano do domu, potem do przedszkola przyjechał kucykiem, następnie pojechaliśmy do centrum handlowego , tam też były prezenty a na koniec wieczorem u babci i to się najbardziej podobało. Moja mam zrobiła jej mikołaja w następujący sposób : 1. Dzwonek do drzwi i Mikołaj zostawił list w którym napisał , że musi być grzeczna, słuchać itd.... i że pierwszy prezent jest schowany w starym zegarze, jak już wyciągneła z zegara pierwszy prezencik była przyczepiona karteczka gdzie jest schowany następny. Biegała z piętra na dół cała spocona bo to w lodówce a to w pralce itd... ubaw był nieziemski , Julka zadowolona strasznie a prezentów cała siata:-)

Zamówiliśmy małej już prezent na Święta :
ZABAWKA VTECH GLOBUS MAŁEGO PILOTA 60105 _. (2846771708) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Myślę , że to fajna rzecz, przynajmniej się troszkę pouczy :tak: Oczywiście bez Monster High chyba się nie obędzie, dostałą wczoraj jedną z którą nawet spała i teraz chce z kolekcji piżamowej :baffled:

Miłego dnia kochane:-D

Dzień dobry. Dziś już u mnie lepiej, ale wczorajsza "głodówka" daje o sobie znać (mdli jak cholera, trzeba sobie coś zjeść).

Korba, świetny ten globus. Na pewno będzie się podobał.

Niedługo Arek wraca - trzeba się jakoś ogarnąć. I ruszamy do rodziny (na urodziny mamy)...

Witam :)

Ja jeszcze w łóżku. Od kilku dni brzuch mnie pobolewa i nie wiem już co o tym wszystkim myśleć. Wezmę nospę i się jeszcze godzinkę zdrzemnę może pomoże. Julcia w przedszkolu, mąż w pracy więc mam ciszę i spokój:) Dzisiaj po pracy męża pojedziemy buty dla mnie kupić bo mam same na wysokich obcasach i boję się w nich chodzić. Mam nadzieję, że coś znajdę bo o tej godzinie mało już sklepów jest otwartych. Zobaczymy :)

Dobrze że jest trochę mam po trzydziestce -przynajmniej sama nie jestem.
Sześć lat jestem mężatką a mojego znam 10 lat

Ja jestm 2,5misiąca po ślubie, z resztą jest wśród nas jeszcze jedna czerwcówka z tą samą datą ślubu co ja ;-) Nie powiem żeby nam się spieszyło, po prostu nie mieliśmy na co czekać i tak wyszło :-) Chyba lepiej, że zaszłam w ciążę od razu po ślubie, niż gdybyśmy mieli się starać nie wiadomo jak długo :-)

To ja :-) od dawna myśleliśmy o dziecku ale chcieliśmy po slubie i udało się od razu :)

reklama
witam sie z rana dziewczyny mam dylemat 3 dni temu przestałam brac antybiotyk a wczoraj wieczorem strasznie bolał mnie pęcherz dziś jeszcze gorzej boli strasznie sikam co chwile po troszku zostało mi jeszcze pare tabletek tego antybiot a tam pisze że on działa tez na zapalenie pęcherza jak myślicie mogę go znów zacząć brać ?

Do góry