mama wikusi2010
Fanka BB :)
Nadrobiłam
z tego co pamiętam:
Korba przykro mi z powodu kotka...
Ailatan trzymaj się kobieto.. dużo już przeszłaś, mam nadzieje że teraz będzie już tylko lepiej,
Kótra to obchodziła 35ur?? WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ
))
Mi na przeziębienie pomogł syrop z cebuli w duzych ilościach
Natis tak jak już ci pisalam, odpoczywaj, dobrze że z dzidzią wszystko ok,
My prezentu dla malej jeszcze nia mamy, wiemy co chcemy kupic i musze to zamówic. 6.12 przyjdzie do niej mikołaj i da prezenty
) Sama już się doczekać nie mogę, lubie tą jej radość jak dostaje prezenty 
Tak się wczoraj zdenerwowałam, caly dzień brak netu i dzisiaj rano, dzwonie do nich okazało się że podpisana umowa do nich nie dotarła... wysyłałam pocztą.. :/ wpozo pan podłaczył mi neta i wysłalam zeskanowaną umowe do nich na poczte.
Ale brzydka dzisiaj pogoda, ciemno jak d.....
A co do zachcianek to z Wiki ogórki mogłam jeść kilogramami (kwaśne) i jest dziewuszka ;D Kwitłam, cera mi się poprawiła i wszyscy mówili ze bedzie chłopczyk bo tak ładnie wyglądam a jest córa. Zobaczymy teraz jak bedzie
Korba przykro mi z powodu kotka...
Ailatan trzymaj się kobieto.. dużo już przeszłaś, mam nadzieje że teraz będzie już tylko lepiej,
Kótra to obchodziła 35ur?? WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ
Mi na przeziębienie pomogł syrop z cebuli w duzych ilościach
Natis tak jak już ci pisalam, odpoczywaj, dobrze że z dzidzią wszystko ok,
My prezentu dla malej jeszcze nia mamy, wiemy co chcemy kupic i musze to zamówic. 6.12 przyjdzie do niej mikołaj i da prezenty
Tak się wczoraj zdenerwowałam, caly dzień brak netu i dzisiaj rano, dzwonie do nich okazało się że podpisana umowa do nich nie dotarła... wysyłałam pocztą.. :/ wpozo pan podłaczył mi neta i wysłalam zeskanowaną umowe do nich na poczte.
Ale brzydka dzisiaj pogoda, ciemno jak d.....
A co do zachcianek to z Wiki ogórki mogłam jeść kilogramami (kwaśne) i jest dziewuszka ;D Kwitłam, cera mi się poprawiła i wszyscy mówili ze bedzie chłopczyk bo tak ładnie wyglądam a jest córa. Zobaczymy teraz jak bedzie