reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Witam,
Skoczylam prasowac przed polnoca wiec nie mialam juz sily na uczenie sie przepisow :-/ ale dzisiaj mam nadzieje, ze nadrobie ;-) Mloda sie budzila co jakis czas, poplakiwala, ale pozniej juz przestala i dospala do 9, wiec dzisiaj kolejny dzien bez drzemki :-/ pogoda beznadziejna, wieje, pochmurno i mokro, ale i tak bysmy nie wyszly na dwor, Mloda jeszcze kaszle :-/ a ja wstalam z zapchanym nosem :-/
Justa wow pelna podziwu jestem dla Twojej mamy! U nas 2000 idzie na oplaty :-/ a w tym jeszcze rata za mieszkanie jest :-/ a do tego paliwo za ktore placimy 600 zl :-/
Paulunia u nas wapno troche pomoglo na ten katar, nie jest juz takie widniste ;-)
Kingusia moze Laura jeszcze nie wiem jak ma reagowac ;-) spokojnie, rozkreci sie na pewno :-)
Wisienka super! Pogoda dopisala Wam na narty ;-) haha usmialam sie, tekst Mili bezbledny :-D
Robaczku ucalowana ;-) ojejku to ciezka nocka za Wami :-( jeju to masz nieustraszonego Hubisia! Oj Lobuziak pelna geba ;-) jezeli jestesmy same popoludniu to Karina lata za mna wszedzie, jak jestesmy z M to juz tak nie, ale do kuchni zawsze poleci za mna :-/ i chodzi za nami do lazienki, smieje sie, ze to taki maly podgladacz bo kladzie sie przy drzwiach i zaglada przez dziurki w dole :p
Teri wow ale.sniegu Wam nasypalo :-D ooo jak slodko :-D a ukladanka pierwsza klasa! :-)
Palin widze Aro troch jak M, gra do nie wiadomo ktorej, a pozniej focha sie ze musi wstac, ach te chlopy, jak dzieci czasem :-)
Mikoto ciesze sie, ze nocka byla lepsza :-)

Marys oj porannego śniegu już nie ma :confused: ładnie Karina pospala jak ucho i guz dziś?

Pieczemy mafiny przepis z gazety ale podstawowy ten sam Co mikito z tym że mocno czekoladowe z 3 łyżkami cacao i pokruszona czekoladą mleczną czuć czekoladą w całym domu bosko :rolleyes:

Przez okno słońce oslepia :confused:

Ostatnia edycja:
Robaczku tak mi przykro! :-( wiem.jaka jesteś umeczona :-( tym.bardziej ze S. Nie ma i nie ma.kto Ci pomóc :-( super ceny! Co porabiacie? Hubi śpi?mówisz ze drugie dziecko to przeciwieństwo pierwszego??? :p to jak nic, drugie Mikociatko będzie spało :p super jest ta wykładzina z aplikacją miasteczka!

Wisienka super! Bardo sieciowe, że noce wróciły do normy :-) ha ha ha opis kolędy boski! Mrowkojad w wykonaniu Mili pewnie oskarowy :-D a wie Maleńka jak zareklamować księdza :p

Teri dokładnie tak jak piszesz NT karmienia piersią. KOCHAM CIE DARIA! Powtarzam się, wiem, ale Daria jest niesamowita! O matuchno! Te muffiny muszą być boskie w smaku! Daj chociaż zdjęcie!

Marys sporo opłat u Was. Ale teraz ceny rąk wywindowaly za.wszystko! :-o

Przed obiadem.Byliśmy w Lidlu, po wczorajszych promocyjnych pościelach nawet folie nie zostały :-o w ogóle nie było niczego! Mikotkowy w proficie kupił.trochę ubrań.roboczych, także pranie juz się robi. A na deser będzie koktajl z borówkami, malinami, jezynami, porzeczkami. Czekam aż się rozmraza i miksujemy ;-)

Zosia leżała na kanapie w salonie. Oglądaliśmy leniwie tv. Usnela :-D

Mikoto super że Zosia śpi oby drzemku wróciły jeszcze :) hehe to u Was w lidlu to samo mm mm Ale smaka robisz na koktajl proszę dla Ciebie fotka ;)

Załączniki

• 1420374559036.jpg
    1420374559036.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 50
Teri, dziejuje, ze pytasz po guzie śladu nie ma, a ucho ma fioketowe u gory :-/ ta pogoda moglaby sie w koncu zdwcydowac :-/ o jaaaa az mi slina pociekla do kolan :-D ale pychota :-D
Mikoto za sama rate kredytu i czynsz mieszkania i parkingu placimy 1600 :-/ o tyle na razie bylo dobrze, ze jak przychodzilo rozliczenie za czynsz polroczne to do tej pory bylismy na plusie i w roku wychodzi na to, ze mamy 3 miesiace za darmo ;-) niestety prad ciagle.idzie nam do gory :-/ a myslalm, ze sie zmniejszy jak wroce do pracy :-/

Marys
O której Karinka idzie spać bez drzemki ? Mnie dziś czeka prasowanie
Teri
Boska Daria. Tosiu mówi tylko cieeeee. Muffiny apetyczne mniam
Mikotku
Dobrze że nocka lepsza. A ja nie wiedziałam że w Lidlu posciel. A potrzebna nam. Koktajl poproszę choć na fotce. U nas brokułowa i spaghetti

Jeśli chodzi o opłaty to my z przedszkolami mamy 3500. Szok. Dlatego nam tak ciężko. Nie wiele zostaje na życie. Sam kredyt i czynsz to 1800 zł. Do tego Internet, telefony, gaz, prąd, przedszkola (800) , Pawła dojazdy i rata. Szok, szok, szok.

reklama
Wisienka przewaznie 19-20 udaje mi sie ja przetrzymac, ale jak juz nie da rady to po 18. 800zl za przedszkole? Masakra :-/ u nas dochodza jeszcze dojazdy M, prad, tv i internet, telefony i raty za sprzet komp M, dwie mi znikna w marcu, alr niestety jedna do pazdziernika :-/

Do góry