Kingusia Laura pięknie się prezentuje na.tle bieli! Super ze apetyt dopisuje! A.Zosia znów zjadła.tylko kilka łyżek kaszki :-( po ile u Was Befado? U nas od 27 do 36 zł. Przynajmniej takie ceny były ostatnio :-/ tez chce z wami na Sylwestra!
Madzia na pewno wkrótce i Tymek.zazna białego szaleństwa!
Ankaka co się dzieje? Tu dzielimy się radością, ale i troskami. Pisz szybko, zaraz poprawiomy humor! :-*
Wisienka <3 kiedy masz się zgłosić do ginekologa? Nawet nie wiesz jak się ciesze, ze Tosiu i Mila wsracja do zdrowia! Teraz Ty się mocno kuruj!
Paulunia a to Łobuziak z Tosia
Gosiak super wieści!
Wróciłam przed 22, tyle co poszłam.się.myć, a Dzidziuś przebiegł, że Babcia znów zaslabla :-( Mikotkowy z moja siostra pojechali z nią do szpitala. Ja czułam.przy Zosi,bo.Budzi się z płaczem :-( Matko Kochana, żeby to zaslabniecie nie.było niż.poważnym, to kolejne w ciągu kilku dni :-( jeszcze zamrozilam trochę bulionu, będzie na czarną godzinę
zrobiłam pranie, starlam kurze, musze zająć ręce bo zwariuje od tego myślenia. Właśnie dzwonił syn Babci, ten do.którego chodzą zajmować się dziećmi, stwierdził że sobie wymyśla i ze trzeba Babci dać silne leki na uspokojenie :-/ brak słów :-( najlepiej ubezslawowolnic i przywiązać do drzwi :-( nie wierze w to co usłyszałam :-( przecież Babcia tylko ciągle.o nich mówi i o nich myśli :-(
Madzia na pewno wkrótce i Tymek.zazna białego szaleństwa!
Ankaka co się dzieje? Tu dzielimy się radością, ale i troskami. Pisz szybko, zaraz poprawiomy humor! :-*
Wisienka <3 kiedy masz się zgłosić do ginekologa? Nawet nie wiesz jak się ciesze, ze Tosiu i Mila wsracja do zdrowia! Teraz Ty się mocno kuruj!
Paulunia a to Łobuziak z Tosia
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Gosiak super wieści!
Wróciłam przed 22, tyle co poszłam.się.myć, a Dzidziuś przebiegł, że Babcia znów zaslabla :-( Mikotkowy z moja siostra pojechali z nią do szpitala. Ja czułam.przy Zosi,bo.Budzi się z płaczem :-( Matko Kochana, żeby to zaslabniecie nie.było niż.poważnym, to kolejne w ciągu kilku dni :-( jeszcze zamrozilam trochę bulionu, będzie na czarną godzinę