Wisienko - Bidny Tos - oby szybko temp spadla . super, ze jestes
jak ozodbicie dom koniecznie fotki wrzuc ! my tez planujemy ubrac choinke w sobote...boje sie jak Tymek bedzie reagowal..tzn czy bedzie wszystko sciagal
To ja powotrze pytanko do Ciebie ;-) jak nauczylas Tosia spac na zwyklym lozeczku ?? chcialabym wyjac choc szczebelki Tymkowi ale boje sie wedrowek
Marys - u nas ze spanie to samo...tzn jest lepiej bo dzis nawet biegl do pokju tak szybko , ze papa tutusiowi robil w locie. ALe jak wyjde po jakims czasie to krzyczy. I cos czuje, ze to bardziej maly szantaz i tyle...ale po kilku minutach krzyku i tak wymiekam
Oby do dziada cos doltarlo ;-)ostatnio rozmawialam z kolezanka na temat buntow dzieci i ona radzi robic tak (jak dziecko bije)... klepnac lekko w pupe , ale tak aby poczula i spytac czy boli ?? jak tak to powiedziec, ze Ciebie tez to zablolalo i jak sama widzi przyjemne nie jest... nie wiem czy na takie maluszki zadziala bo to odnosnie buntu trzy-latka bylo
Anula - hahahah Lolus rzadzi
Madzia - dobrze ze L w domku juz
Kinia - biedactwo, oby to wirus, skoro tabletki bierzesz... no ale jakby nie patrzec i nie starszac Cie jedna z nas tak miala ...
tamten inwestor pewnie nie podbije do naszej wymaganej kwoty, ale w sobote przychodza 2 osoby ogladac mieskzanie, wiec jestem zaskoczona ze agencja tak meznie dziala...no ale w koncu dla nich to tez pieniadze ;-) takze czekaja nas mega porzadki i potraktuje je jakos swiateczne ...
Nadal walcze o wozek, tamta aukcja poszla w gore tak jak za nowy wozek - ludzie poglupieli
E napisal na jedno ogloszenie po pol godzinie od ukazania, ale nie odpisali poki co wiec pewnie poszedl(ale tak szybko ?? ).... ja napisalam jeszcze do paru innych starszych ogloszen..poki co cisza :-(
Jutro wreszcie ma nie wiac tak starsznie wiec wreszcie (mam nadzieje) wyjdziemy na spacer
Lece pod prysznic