Zabierałam się w weekend, żeby odpisać, ale nie chciałam egoistycznie tylko o sobie.. podczytałam teraz dwie strony i mam pustkę w głowie
anula super taka sportowa klasa i zapał Tosi!! u nas nie ma takich możliwości.. mamy tylko aikido
mikoto ja też planuje generalne porządki - do 13 grudnia, bo wtedy przyjeżdża teściowa z teściem i moją mamą na urodziny Ł.. ja nie mam jeszcze kombinezonu dla Tymcia, ale czekam aż rzeczywiście zima przyjdzie, żeby kupić odpowiedni rozmiar, a nie tak, jak w zeszłym roku - kombinezon pasował ok lipca
wisienka ale Ci zazdroszczę tych wieczornych rozmów.. można się wkręcić?
Kingusia współczuję sytuacji z mamą.. może porozmawiaj, powiedz, że Cię blokuje.. weź na litość, a jak się już wkręcisz w wir pracy, to poszukacie jakiejś opiekunki?
Justa w wolnej chwili, zapraszamy na bb, między porządkami
Teri piękna sukienka!! ja chcę córeczkę!!
Dopiero usiadłam.. wróciłam z pracy bez sił, dzieci szalały, skakały - siedzieliśmy z Mattem i Tymkiem na łóżku i ten owsik mały spadł.. głową w dół, uderzył o krzesło obrotowe.. zapłakał i zrobił AKUKU
Uffff...
Musiałam ogarnąć mieszkanie, bo jutro moja mama przychodzi do chłopaków i zabiera dwójkę na szczepienie - odważna kobieta. Obiad skończył się robić.. "dietetycznie" - schabowy i ziemniaki dla Matta, a dla Tymcia rosołek z podwójną porcją mięsa (byliśmy wczoraj u teściowej to wyprosiłam
)
Zaliczyliśmy wczoraj Ikea.. masakra.. 10 minut w poszukiwaniu miejsca parkingowego
Kupiliśmy tylko kubeczki dla Tymcia, plastikowe i doniczkę na kaktusa, którego dostałam na urodziny.. czyli w lipcu
Dziś podjechałam tam jeszcze raz i mam dywan
Bo z kartą była zniżka 20zł, a przypomniało mi się o karcie wczoraj jak oglądaliśmy dywan
W sobotę byli u nas znajomi z 3letnią Oliwką - dzieci nie było od 18 do 22. Pięknieeee
Uciekam poćwiczyć i spać.. odzyskałam siły, jak usłyszałam podwójne chrapanie
Ł siedzi w Kielcach.. ale jutro wraca, żeby w czwartek znów o 5 rano wyjechać