reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Gosiak życzę, aby spotkanie z agentem przyniosło same pomyślne wieści!

Nayaa skończyłas wianek?

I ja musze Zosi kapcie kupić. Chyba znów befado, chociaż zastanawiam.się nad kapciami firmy Daniel albo Mrugała.

Zosia jescze nie spi. Juz w łóżeczku od dobrych 40 mon, ale się kokosi. Wyspała się w Dzień.

Pomylam.Zosi jesienne buty, najwyższa pora je schować.

reklama
A ja nie wiem jakie te kapcie. czy takie "sztywne" muszą byc :( widziałam że ponoc w pepco są fajne pandy ale miękkie :sorry:

Mikoto kurde no powiem Ci że ja pomysłu nie mam. Wypalam się jak świnka morska :eek: zawiesiłam takie filcowe śnieżynki ale to tymczasowo,coś będę myślała jutro. Nie wiem jak to zrobic. Wianek nagle za mały się wydaje..Nic juz nie wiem :zawstydzona/y:

Witam
Wekend minął nam zakupowo, urodzinowy. Jutro mąż ma urodziny i zostaje z synkiem w domu bo ma wolne. Teraz trochę mniej będę na bb, bo czas zabrać się za świąteczne porządki,zakupy, itp.

mikoto tez popędziła do Pepco po body z reniferem, dziękuję odpoczęłam

Wenusjanka wszystkiego najlepszego, spóźnione życzenia urodzinowe, ja kupiłam małemu Dumel Discovery - Mały Majsterkowicz Dd 27722 - Ceneo.pl i Dumel DISCOVERY - Traktor Farmer - Ceneo.pl

gosiak_85
u nas podobnie, płacze przy zasypianiu, a zawsze tak ładnie synek zasypiał, ale to wina mojego męża i nie przyczynia się do poprawy

_Marys_ fajowy ten misiowy kubraczek

_anula Filip zazwyczaj chodzi w kapciach, więc nie ściąga ani skarpet ani kapci, ale za to chodzi na palcach i musze z tym pójść do ortopedy

teri114 ale możecie sobie pospać, u nas pobudka ok. 6.00

Kingusia91 współczuję

Witam wieczorem
Siedzę w ciemnej kuchni, tylko światło z piekarnika i adwentowy świecznik świecą. Ciasto pachnie apetycznie, zmywarka szumi, P usypia harpagana...zrobiło się jakoś świątecznie
Mikotku
Dziękuję ci za nasze wieczorne rozmowy. Bardzo, bardzo mi miło z tego powodu. Uwielbiam je.
Teri
Śliczne sukienki. Mamy taką jak ta czerwona bardzo podobna z Zary.
Anula
Jej to te,frendzle i cekiny tak długo trwają ! Ech.... A jaki rozmiar tych plaszczykow? Może ja bym wzięła ?
Kinga
Cóż życie kochana. My też możemy liczyć tylko na siebie. Ciężko jest. Ale nie ma wyjścia
Gosiak
Pamiętam jak Mila też wlazila do Tosia lezaczka, Nela śliczna
Naya
Może ususz plastry pomarańczy w piekarniku. Mój wieniec gotowy Ale nie z tymi dekoracjami co miały być. Mila ubrala w sloniane i nie chciałam jej przykrości robić

Och idę do Pola maluchy w końcu zasnely

Zabierałam się w weekend, żeby odpisać, ale nie chciałam egoistycznie tylko o sobie.. podczytałam teraz dwie strony i mam pustkę w głowie :zawstydzona/y:

anula super taka sportowa klasa i zapał Tosi!! u nas nie ma takich możliwości.. mamy tylko aikido
mikoto ja też planuje generalne porządki - do 13 grudnia, bo wtedy przyjeżdża teściowa z teściem i moją mamą na urodziny Ł.. ja nie mam jeszcze kombinezonu dla Tymcia, ale czekam aż rzeczywiście zima przyjdzie, żeby kupić odpowiedni rozmiar, a nie tak, jak w zeszłym roku - kombinezon pasował ok lipca :confused2:
wisienka ale Ci zazdroszczę tych wieczornych rozmów.. można się wkręcić? :-p
Kingusia współczuję sytuacji z mamą.. może porozmawiaj, powiedz, że Cię blokuje.. weź na litość, a jak się już wkręcisz w wir pracy, to poszukacie jakiejś opiekunki?
Justa w wolnej chwili, zapraszamy na bb, między porządkami :tak:
Teri piękna sukienka!! ja chcę córeczkę!! :-p

Dopiero usiadłam.. wróciłam z pracy bez sił, dzieci szalały, skakały - siedzieliśmy z Mattem i Tymkiem na łóżku i ten owsik mały spadł.. głową w dół, uderzył o krzesło obrotowe.. zapłakał i zrobił AKUKU :-D Uffff...
Musiałam ogarnąć mieszkanie, bo jutro moja mama przychodzi do chłopaków i zabiera dwójkę na szczepienie - odważna kobieta. Obiad skończył się robić.. "dietetycznie" - schabowy i ziemniaki dla Matta, a dla Tymcia rosołek z podwójną porcją mięsa (byliśmy wczoraj u teściowej to wyprosiłam :-p)
Zaliczyliśmy wczoraj Ikea.. masakra.. 10 minut w poszukiwaniu miejsca parkingowego :eek: Kupiliśmy tylko kubeczki dla Tymcia, plastikowe i doniczkę na kaktusa, którego dostałam na urodziny.. czyli w lipcu :zawstydzona/y: Dziś podjechałam tam jeszcze raz i mam dywan :tak: Bo z kartą była zniżka 20zł, a przypomniało mi się o karcie wczoraj jak oglądaliśmy dywan :-p
W sobotę byli u nas znajomi z 3letnią Oliwką - dzieci nie było od 18 do 22. Pięknieeee :laugh2:

Uciekam poćwiczyć i spać.. odzyskałam siły, jak usłyszałam podwójne chrapanie :-p Ł siedzi w Kielcach.. ale jutro wraca, żeby w czwartek znów o 5 rano wyjechać :shocked2:

witam z kawką ja już ogarnieta Daria jeszcze sobie śpi :sorry2:

Justa Najlepszego dla męża !! chyba już większość z nas zaczeła przygotowania do świąt bo na bb ostatnio pustki są :-p

Wisienka ach jaki cudny opis na wstępie aż sama czułam zapach ciasta i słyszałam szum zmywarki :-D sukienka mnie urzekła od pierwszego wejrzenia ;-)niby skromna i prosta a ma to coś w sobie ...

Madzia to do dzieła :-p ja też planuje skończyć porządki wczesniej zobaczymy jak to wyjdzie w praniu :sorry2: hihi super Tymcio :) kobieto jeszcze masz siłe ćwiczyć :tak: sklepy już oblężone już widać szał zakupów świątecznych jaki dywan kupiłaś ?

kingusia o jej jesli mama wczęsniej obiecywała zająć sie Laurą to nie powinna się teraz wypinać :-(współczuje

Daria wstała uciekam

Teri ale Daria ma spanie.. jak wszystkie bb dziewczyny :p Gdzie jesteście?
Ja już w pracy.. zimno.. Tymcio nawet nie płakał jak zostawał z moją mamą :-) Za to starszak wstał lewą nogą :-/

Witam.się porannie!

Wstalysmy po 7, na.dworze ziab, ale przynajmniej nie wieje.

Nayaa widziałam ze pandy, w hm były podobne, ale wyższy zapietek i.sztywniejsze w pięcie. Co tam.wymyśliłas przez noc?

Justa najlepszego dla Męża! Proszę się tu nie wykrecac świątecznymi przygotowaniami :p pisać, pisać. Co tam sprzątasz, gotujesz, mrozisz, stroisz. Fajny ten zestaw ;-)

Wisienka uwielbiam Cię <3 mam nadzieje ze wieczór mieliście udany ;-)

Madzia dobrze, że Tymkowi nic się nie stało :-o wow, do 13 grudnia, powiadasz? Torpeda z Ciebie. Pewnie nasz juz sporo porobione. Brawa za Ćwiczenia! Pochwal się zakupami, czekam na zdjęcia ;-)

Teri zamówiłas te rajtuzki? Jakie macie plany na dzisiaj?

Hej kochane.
Wypłakałam się chyba za wszystkie czasy.
Z pracy już nic nie będzie... przynajmniej nie z tej. Nie mam pomysłu co ze sobą zrobić...

Dobrze chociaż że Laura lepiej się czuję. Mam nadzieję że już całkiem jej przeszło. Ziąb taki na dworze że nie wiem czy wychodzić w ogóle z nią. Chyba tylko do sklepu pójdziemy.

Madzia nie wszystkie dziewczynki z bb mają takie spanie :-p Laura wstaje o 5-6.
Nayaa co do kapci to my mamy ze smyka i Laura uwielbia w nich chodzić. Są lżejsze od befado ale ze sztywną podeszwą.
Mikoto jakie plany na dziś? Zosia spałą spokojnie? Pytałaś dlaczego mama zmieniła zdanie... w sumie to ona nie zmieniła ale ojciec tak nią dyryguje. Nie mam już do nich siły. Jedyną opcją na jaką mój "łaskawy ojciec" byłby w stanie się zgodzić to to żebym woziła Laure do nich. 15km w jedną stronę. Ja praca na 3 zmiany, idzie zima, nie wyobrażam sobie wozić Laury dzień w dzień tam. Mamy jedno auto i praktycznie jak ja bym pracowała na 2 albo 3 zmiane to Laura musiałaby być tam całe tygodnie, i albo ja po pracy jeździłabym do niej i Marek by nas nie widział, albo wracałabym do domu i nie widzielibyśmy Laury.
Żadna opcja nie jest dobra.

reklama
Dzien dobry... Niedawno wstalismy . W szoku jestem hehee

Mikoto nic nie wymyslilam. Bo mnie szczeka pol nocy bolała hehe :). Ale pomarańcze o których Wisienka pisała jakos nie bardzo mi pasują.

Z reszta zobacz. A ja kawę w końcu zrobię hehehe ImageUploadedByForum BabyBoom1417506450.204594.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1417506450.204594.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1417506450.204594.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 36
Do góry