Jestem. W biegu. Od rana goście. Przed 9 pojechałam na pocztę wysłać kombinezon, do apteki po krem.na zimę, bo zapodzislam ten, który miałyśmy. Wróciłam i juz kuzynka z synkiem była. Zosia została z moja Babcia, strasznie wieje. W nocy Zofia płakała przez sen, bardzo. Dospala do 8. W buzię nie pozwala zajrzeć. A paluszkami non stop operuje w górnych działach.
Teri piękne sukienki. Uwielbiam taki styl. Jak Anula. Anulka pamiętasz, że płaszczyk po Tosi ma być dla Zosi ;-)
Teri u nas prezenty zawsze są pod choinka. Także na Mikołaja nic.
Gosiak nie wyrzucaj sobie. Teraz juz wiesz, że trzeba to przeczekać o być z TYMCIEM. Będzie dobrze :-*
Dopiero Usypiam Zosie. Gosie zostali na drugie śniadanie, także musze sprzątnac kuchnie, a potem poodkurzac. Musze przysiąść nad listami, rzeczy do zrobienia i zakupów. Wypadło kilka spraw do załatwienia, także musze nas przeorganizowac.
Teri piękne sukienki. Uwielbiam taki styl. Jak Anula. Anulka pamiętasz, że płaszczyk po Tosi ma być dla Zosi ;-)
Teri u nas prezenty zawsze są pod choinka. Także na Mikołaja nic.
Gosiak nie wyrzucaj sobie. Teraz juz wiesz, że trzeba to przeczekać o być z TYMCIEM. Będzie dobrze :-*
Dopiero Usypiam Zosie. Gosie zostali na drugie śniadanie, także musze sprzątnac kuchnie, a potem poodkurzac. Musze przysiąść nad listami, rzeczy do zrobienia i zakupów. Wypadło kilka spraw do załatwienia, także musze nas przeorganizowac.