reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Jestem. W biegu. Od rana goście. Przed 9 pojechałam na pocztę wysłać kombinezon, do apteki po krem.na zimę, bo zapodzislam ten, który miałyśmy. Wróciłam i juz kuzynka z synkiem była. Zosia została z moja Babcia, strasznie wieje. W nocy Zofia płakała przez sen, bardzo. Dospala do 8. W buzię nie pozwala zajrzeć. A paluszkami non stop operuje w górnych działach.

Teri piękne sukienki. Uwielbiam taki styl. Jak Anula. Anulka pamiętasz, że płaszczyk po Tosi ma być dla Zosi :p ;-)

Teri u nas prezenty zawsze są pod choinka. Także na Mikołaja nic.

Gosiak nie wyrzucaj sobie. Teraz juz wiesz, że trzeba to przeczekać o być z TYMCIEM. Będzie dobrze :-*

Dopiero Usypiam Zosie. Gosie zostali na drugie śniadanie, także musze sprzątnac kuchnie, a potem poodkurzac. Musze przysiąść nad listami, rzeczy do zrobienia i zakupów. Wypadło kilka spraw do załatwienia, także musze nas przeorganizowac.

reklama
Mikoto pamieeetaammm :-) z jednego z zary juz wyrosla, byla w nim cale 5 razy :-( ten drugi jest na styk. Tak mysle ze pod koniec zimy Ci je wysle albo jakos dostarcze. Porobie dzis im fotki jeszcze i Ci posle :-)

Anula nie no, teraz to ja ich nie kupię, bo nie wiem.czy będą dobre na.Zosie :-( juz w sierpniu kupiłam jej od przyjaciółki kurtkę na zimę i musze ja sprzedać, bo jest za mała i nawet raz jej.nie założyła :-( drugi raz nie kupię tak, a co dopiero kilka.lat naprzód ;-) także wystawiaj na olx i jak się sprzedadzą, a na pewno, bo są piękne, to będziesz miała na.nowy.płaszcz :-)

Aaaa nie no to je dla Ciebie przetrzymam :-) nie lubie jakos sprzedawac, nie umiem. A Tosia ma kurtek i plaszczy full - na ta zime az 3... bo zawsze dostaje po ok 2 kurtki i plaszcze w spadku po corce kuzynki i corce kolezanki :p do tego Luka juz jej kupil na przyszly rok wiec luz :p

Pomysle... na razie nie wystawiam, zreszta ten za maly spakowany a ten drugi jeszcze na swieta pewnie zalozy. Jak mi kiedys bieda dokuczy to wtedy wystawie. Na razie niech leza :-)

Ale mam fajną rodzine. Mówie Wam...
Znalazłam pracę ale moja mama nie zajmie się Laurą, chociaż wcześniej co innego obiecywała.

Mam doła. Przepraszam...

reklama
Mikotku praca w drukarni zajmującej się reklamami, banerami itp.
Żłobek jest ale po 1 teraz się nie dostanie, a po drugie praca na 3 zmiany więc i tak nie podołamy!

Mama mnie zawiodła, właściwie to rodzice mnie zawiedli bo to ojciec wywiera na nią presje...

Do góry