reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Terii - madrala z Darii ;)
My dla Tymka mamy pare rzeczy ale myslimy o rowerku biegowym jako czyms duzym. Nelka tymbardziej nie bedzie wiedziala o co chodzi ale ze dostala od babci zestaw grsechotek i gryzakapw to bedxie na swieta bo poki co za mala :p

Wy uwielbiacie allegro a ja ebaya .... miglabym buszowac non stop tylko potem ointo juz tak milo jie wyglada ;)

Anula - super ze nasteona 4 u Was ja czekam na nie jak na zbawienie.... dziaselka wszytskie popuchnieta ma wiec czekamy

Terii -piekne sukieneczki !!!! Ja az sie boje etapu mega rozu, fredzili i tancujacych sukienek jak to moja cherzsnica mowila ;)

Kinia - tule mocno i wspolczuje moze mama jeszcze zmieni zdanie.
Tymek usnal troche z nim posiedzialam, potem Nelka w ryk, poszlam wzias butelek by dojadla injuz szlam z nia do Tymka ale tam cisza wic zasnal . Bylismy na spacerku alenzimno jest. Lece pod szykować obiad aby byl jak glodzilla wstanie ;)

Aaaa i mialam pokazac Nelce w jej oierwszej sukienusi...juz jest nanstyk :/
I jeszcze Tymek ktory mial wielka frajde z lezaczka i karuzelki !!!

Załączniki

• 1417437096341.jpg
    1417437096341.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 46
  • 1417437109125.jpg
    1417437109125.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 47
Anula dziękuję :-*

Kingusia może mama zmieniła zdanie? Ze względu na własne plany?

Gosiak uśmiecham.się do zdjęcia Nelki ;-) Zosia tez miała te sukienkę jako pierwsza w ogóle kupiona sukienkę :-) Mikotkowy jej kupił jak.tylko Zosia się Urodziła. Mam do niej wielki.sentyment ;-)

Gosiak ale slodziakiii :-)
Co do tanczacych spodnic hahaha u nas przez jakis czas w pezedszkolu byla masakra z Tosia :p chciala chodzic tylko w krecacych spodnicach :p Teraz czasem tez sie upomina o sukienki i spodnice ale wypracowalismy kompromis. Dowolnosc stroju w ppniedzialki i czwartki, za to wtorki, srody i piatki getry albo spodnie bo ma wtedy kolejno gimnastyke artystyczna, gimnastyke korekcyjna, zajecia taneczne i wf. Plusy szkoly sportowej :p w przyszlym roku dojdzie basen pewnie, bo budowany jest przy szkole. A w 4 klasie to juz w ogole bo profilowe klasy juz beda tj albo lekkoatletyczna, albo z z pilka reczna, albo plywacka.

Aaaa przy okazji mialam pytac... zauwazylam ze na wielu fotkach Wasze dzieciaki sa w pantofelkach. Hmmmm Loli popitala w skarpetach ale moze czas kapcie jakies kupic?!?!?

Anula wow! Super, że jest taki wachlarz zajęć dodatkowych. Plusy mieszkania w mieście :-/ u nas nawet domu kultury nie ma :-( Tosia, to mała strojnisia :-) Kochana, zadomowiliscie się już na.nowym mieszkaniu?

Mikotku raczej plusy tej szkoly, w naszej rejonowej by w zerowce nawet wfu nie miala :-\ I dziekuje ze pytasz -.tak zadomowilismy sie. Jeszcze duzooo reczy trzeba zrobic, wiele mi sie nie podoba ale hmmm juz traktujemy to mieszkanie jak NASZE a nie tesciow.

Mikotku raczej plusy tej szkoly, w naszej rejonowej by w zerowce nawet wfu nie miala :-\ I dziekuje ze pytasz -.tak zadomowilismy sie. Jeszcze duzooo reczy trzeba zrobic, wiele mi sie nie podoba ale hmmm juz traktujemy to mieszkanie jak NASZE a nie tesciow.

Dobrze, że widzisz plusy :-) a co z ta szafa? Doczyscilas?

Właśnie kończę sprzątać pokój Zosi. Generalnie. Szafa juz skończone, żyrandol umyty. Zostało zetrzeć kurz z szafy i zrobić okno. Ale dzisiaj Strasznie wieje. Także nawet nie wychodzę na balkon. Jedno z pudeł z dekoracjami wsiąkło. Diabeł ogonem nakryl :-/ szukam i.juz brakuje mi pomysłów, gdzie je zabunkrowalam :-/

Mikotku - oj sukienusia jest przeurodza no i jaka frajde mialam ja wciskajac Nelke w rajstopki :-p tez musze przejrzec komode dzieciakow bo z czesci Nelka na 100 % juz wyrosla ( :-p) a i u Tymka cos sie znajdzie. ALe jakos weny mi brak

Anula
- WOW zazdroszcze Tosi , bo zawsze chcialam chodzi do sportowej klasy/szkoly, ale mam twierdzila, ze wtedy sport bedzie na pierwszym miejscu a nauka pojdzie w las, wiec zaliczlam sksy ;-) wybor szeroki, mnie by chyba pilka reczna za serce chwycila :-pja kupilam kapciuchy bo u nas chlodno, od sasiadki z dolu ciagnie jak cholercia (ni wie czy nie grzeje czy co) ;-) sa mieciutkie . Gdyby nie chlodek tez by Tymek latal w skarpetkach, bo czasem sciaga kapciuchy ;-) Czytalam, ze dla dziecka najzdrowiej na boso lub w skarpetkach :tak:

Jutro przychodzi do nas kots z agencji nieruchomosci bowystawiamy na nowo mieszkanie. I wszystko fajnie, ale w domu to mamy sajgon :eek: czas zaczac chyba ogarniac :sorry:

Dzieci spia.... obydwoje i cale ich szczescie :-D

reklama
witam się :)

Czytam tak wyrywkowo i nie nadrobię...

Kingusia bardzo mi przykro :( Jakbym miala blizej to bym Ci sie Laurka zajela ..

Ania ja tez musze jakies kapciuszki znalezc dla Wojtasa bo biega w skarpetkach a u nas jest zimno w domu :szok:

Do góry