reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Mikoto dziekuje :-* w takim razie i my w tym roku pierniki zrobimy :-)
Yyyy wlasnie zauwazylam, ze Karolowi wyszla dolna czworka :-) stan uzebienia na dzis 9 zabkow :p aaaa i stworzylam potwora hahaha Karol podchodzi klepie mnie albo Filipa po czym pokazuje sobie nunu aaaaa zwariujeeeee

Paulunia - co masz na mysli piszac o podejrzeniach odnosnie kataru??

Gosiak - co E.znow cos narozrabial??

reklama
Anula ładna waga. Dobrze że mi przypomniałaś-we wtorek na szczepieniu musimy sprawdzić jaderka.

Kingusia zdrówka :*

Mikoto te ciasto długo Ci na strychu lezakuje?

Ł w domu ale znów mamy etap bycia koło siebie.. milczenia lub pretensji :-/ Wczoraj byłam u chrzestnej Tymcia i stwierdziłśmy że trzeba cieszyć się każdą chwilą.. życie jest zbyt krótkie na zamartwianie się.
Tymek robi ostatnie już brzydkie zębowe kupy i nawet ładnie śpi w nocy :-)
Wczoraj w żłobku czekalam na niego 10 minut bo wyjadał zbożowe ciastka które zostały z podwieczorku :p Jutro mam wolne bo o 10 mamy bajkowe zajęcia i oboje będziemy Tygryskami :-D Muszę dziś uszka i ogonek odebrać :-)
Martwię się Mattem. On naprawdę nie ma kolegów :( Byli na wycieczce, nie miał z kim siedzieć. Na przerwach spędza czas sam bo nikt się nie chce z nim bawić. W świetlicy robi zadanie a potem nudzi się :( Ostatnio zkumplował się z chłopakiem z równoleglej klasy.. ale 4dni z rzędu dzwonił do niego i tamten już nie chciał się spotkać :(
Płakać mi się chce i nie wiem jak mu pomóc :(

Wracam do pracy..

Kinia- Laura dzielnie sie trzyma i nie daje sie przeziebieniu... pojedyncze kichniecia i u nas sie zdarzaja

Madzia - masz racje, ze trzeba sie cieszyc kazda chwila ale czasem ciazko nawet o to

Anula -a E czasem o wszytsko z pretensjami...malych pierdul sie czepia (jak np dzis ze sciereczka wisie nie w lazience na kaloryferze,a w przedpokoj) a nie patrzy , ze on non stop cos gdzies pacnie i zostawia, albo przejdzie obok np chusteczki, ktra Tymek rzuci i nawet nie podniesie, ehh szkoda gadac, doszlismy do wnosiku ze zmienimy wozek ale oczywiscie mam teraz nic nie patrzec bo najpierw tytzeba tamten sprzedac...no ale przeciez nie patrzy jak ja wyjde z 2 na spacer...dla niego najlepiej abym mala w chuste wrzucila i tak chodzilo, a to nie zawsze wygodne, a pol mieszkania zawalone jego akcesoriami do zdjec ale to mu nie przeszkadza... duzo tego...jeszcze mieszkanie nad nami wisi, kazdemu mowi, ze to piorytewt, ze tu max do kwietnia, ale jak tak to czasu malo a on nic nie patrzy. Ja dzis sobie obiecalam nie odzywac sie na ten temat, bo ON I TAK ZAWSZE WIE LEPIEJ...

Laura śpi. Mam troche spokoju :-p powiesiłam pranie i teraz coś zjem ;-)
Gosiaczku nie denerwuj się. E. jak każdy facet... mój też ma swoje odchyły ale tak to już z nimi jest, z nimi źle a bez nich jeszcze gorzej :-p skoro zdecydowaliście się na zmiane wózka to wystaw na sprzedaż ten podwójny co macie a potem kupcie inny, w razie czego macie przecież jeszcze x-landera :tak:
Laura sie trzyma dzielnie ale cały czas jest taka troche niewyraźna. Ani zdrowa ani chora. I nie wiadomo co robić...
Madzia przykro mi że Mateusz nie ma kolegów. Może przez to jest taki niegrzeczny? Zapiszcie go na jakieś zajęcia. Może pozna nowych kolegów.

Paulunia jeżeli to roztocza to czeka Was walka :-/ :-(

Anula gratuluję ząbka!

Madziu Mam zamiar zrobić ciasto jutro albo jeszcze dzisiaj, wynióse i przyniosę w okolicy 20 grudnia. Wtedy będziemy wypiekac. Tak by jeszcze cześć przyozdobic. Jeżeli chcecie wieszać pierniki na choince, dziurkę na wstążke nożna zrobić slomka do picia ;-) współczuję sytuacji.z mężem :-( nie wiem.co Ci jeszcze radzić. Nas wyjazdy bardzo zbliżyły.co do Matta, może dodatkowe zajęcia? Na pewno jest Mu ciężko i przykro :-(

Gosiak wiem jaka jesteś zdenerwowama i zmęczona ta sytuacja :-( podziwiam Cię, naprawdę, ja bym chyba nie zdzierzyla tylu rzeczy w ograniczonej powierzchni. Ale powtarzaj sobie, że to sytuacja przejściowa.

Kingusia odpocznij. Należy Ci się.

I my się Usypiamy. Za oknem przebija się słońce, także potem pewnie wyjdziemy.

witam po wczorajszym śniegu już śladu nie ma :sorry:plus 5 st i bez wietrznie byłyśmy już w sklepie zaraz zupa i spanie
jutro od rana czeka nas bieganina najpierw biedronka potem szczepienie jeszcze po drodze do urzędu muszę tylko podrzucić dokumenty Dawidek ma jutro andrzejki więc będzie w szkole aż do wieczora ale niech się młodzież bawi ;-)

meldunek złożony :-p dopiszę puzniej z lapka :*

Paulunia oby to nie było nic "upierdliwego"

Mikoto może też zrobimy pierniczki.. super była by taka choinka do zjedzenia :-)
Mattowi jest smutno.. jak się otwiera to to strasznie widać :( Nie wiem jak temu zaradzić.. ale coś w tym jest-ile razy ja Wam się żaliłam że coś nie tak z naszymi znajomymi, np z Natis czy Smile :(

reklama
Teri za czym jedziesz do Biedronki? Tez się umowilam z dobrą koleżanka, że bierzemy dzieci i ruszamy po świąteczne rzeczy ;-)

Madzia polecam ;-) musze dokupić jeszcze foremek, bo pozyczylam w ubiegłym roku i jeszczr do mnie nie wróciły :-/ co do Matta, naprawdę delikatna sprawa :-( jak to coś nie tak? Madziu :-(

Do góry