reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

anula a nie da się tego spirytusu czymś zastapić ??? kciuki aby szybko poszło
to chłopcy nie budzą sie wzajemnie ? bawią się razem ładnie czy z tym gorzej ?
ja obieram owoce czasem Daria się dorwie do mojego i mi zabierze ale ona wtedy sama te skórki wypluwa nie podchodzą jej ;-)mówią żeby nie obierać bo pod skórką najwięcej witamin ale naszym małym może jeszcze za wczesnie ze skórką sama nie wiem poczytam co mądrzejsze głowy na to ;)
łoooooo jaki brzucholek :-D:szok:

emka cudne wiadomości gratualację dla Wszystkich szczęśliwców :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieci spia...ufff

Mikotku - zebym ja to wiedziaal jeszcze, ktory to zab jest na przebiciu lub blisko :baffled:
kurteczka taka : $_57.jpg oczywiscie E kreci nosem , ze czerwona, bo dla niego to niew chlopiecy kolor :-p
A o wozku mysle takim : Phil And Teds Dot Double | eBay i wiem, ze drugie dziecko siedzi nisko, ale Tymek w wozku juz tyle o ile, wiec Nelka na wiosne bylaby u gory a Tymek jakby sie zmeczyl dreptaniem to na dole....albo jakos to pogodzimy... a pozniej sciaga sie ta dolna nakladke i jest zwykla spacerowka. Mozna tez to dolne siedzisko dac na gore, a wtedy spaceroke rozklasda sie na plasko i nawet taka mala Nelke w takiej miekkiej "gondolce" tam polozyc i ma cieplusio i bezpiecznie
X-lander mozna kupic blizniaczego owszem, ale takiej dopinki nie. Ewentualnie podstawke , ale na to synio za maly

MatkaEwa - zdrowka dla Wojtusia, i oby to rzeczywsice byl tylko incydent od ucha. Nie martw sie mowa Jasia u nas tez wiekszosc po swojemu :tak: ale idzie sie "dogadac"

Anula - ja obiram owoce...banana tez :laugh2:aaa Lolus rzadzi !!!! jak trzylatek tu wyglada . Zrob mama pierdziuszka w brzuszka od Ciotki

emka
- oby wiecej takich dni prawda ??? :-)

Załączniki

• $_57.jpg
    $_57.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 44
Teri -Nie wiem wlasnie zapytam dzis w przychodni. A co do chlopcow - Filip spi po ok 3 godziny w sypialni, zamykam go i cichutko nianie wlaczam albo i nie, bo z reguly slychac jak sie budzi, on ma gleboki sen. A Karol zasypia zaraz po nim a i przed nim sie budzi - bo on spi po ok 1,5-2 godzin. Nie budza sie - no moze ze dwa razy od sierpnia sie zdarzylo, ze Filip obudzil Karola, Karol Filipa nigdy. A bawia sie roznie. Filip zaborczy bardzo i czasem sa wrzaski o zabawki, ale juz nauczyl sie ustepowac, Karol jakos bardziej odstepuje zabawki, ale nie jest ciapa i sie daje tylkp sam oddaje jak slyszy wrzask Filipa, wola mnie wtedy zebym widziala ze oddaje hahaha. Raz tylko szarpali sie o zabawke tak ze Filip mial rozcieta warge, Karol nabitego guza a i ja oberwalam.

Gosia - no co Tyyyy banana tez??? hahahaha super kurtka!!!

emka - cudowne wiesci :-*

Ostatnia edycja:
Emcia dostałaś odpowiedz?

Teri dobrze, ze teraz idziecie, póki Daria bez kataru,a o ten wiesz, jak łatwo teraz :/

Anula ale Karol się rozsiadł :-D:-D:-D super!

Gosiak kurtka rewelacyjna, ja uwielbiam takie kolory i stroje unisex :tak::-) dosyć nisko to stanowisko z tyłu, ciekawe jak to się ma w praktyce.

słuchamy RMF święta i kolorujemy. musimy kupić ten zestaw z ikei, mieć porządne stanowisko pracy :crazy:

Mikotku - widzialam pare razy te wozki (tu plus, ze drugie siedzisko ma tez budke), jest troche nisko i z poczaku nie bralam tego rodzaju pod uwage, ale patrzac na mamy, wozek ladnie sie prowadzi, i mysle ze do nasteonej jesieni/zimy, Tymek bedzie juz kompletnie bezwozkowy wiec problem sie rozwiaze, a przez wisone i lato nie bedzie az tak to mialo wplywu (chyba/ mam nadzieje). Szczerze sama nie wiem co robic :dry:
Poza tym musze zaczac chustowac troche kluseczke mala

U mnie tez swiatecznie rmf gra ;-)

Mikoto dokładnie za 2 tyg może być różnie :/ mamy sie wstawić już na 8 jak my tak wcześnie wstaniemy i się wyrobimy ;-):-p no koniecznie musicie mieć porządne stanowisko pracy u nas ciągle w obiegu Daria posiedzi trochę na jednym krzesełku trochę na drugim to krzesełko z ikea super mocne wszyscy już nam nim siedzieli ja nawet m więc jest mega mocne ;-)

gosia fajna kurteczka :tak:widziałam taki wózek u nas na osiedlu w lato faktycznie nisko to drugie dziecko było z przodu to nawet nie było widać że tam jest jeszcze jedno dziecko zachomikowane :-Dale chyba wygodniejszy i tak niż taki szeroki co masz tak mi się wydaje babka sobie na luzie prowadziła ten wózek z 2 maluchów więc chyba wygodny do prowadzenia

Gosiaczku ten wózek jest rewelacyjny! Pokazywałam Ci go kiedyś jak szukałaś wózka. Moja znajoma taki ma i bardzo sobie chwali a ma dzieciaki po roku.

reklama
Kinia - o widzisz to nastepna pozytywna opinia o nim, dzis sie naczytalam. Pamietalam, ze pokazywalas cos podobnego a ja ich wtedy nie bralam pod uwage... glupiutka ja :sorry2:

Do góry