reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Dzien dobry, nocka oki Tymek przebudzil sie 2 razy ale nie szla, nawet do niego ;)

Marys - tak jak zrkbisz dzurke to dziecko juz jie ssie tak normlanie smoka bo nie ma zasysu :)

Mikotku- reklamowalinw gazetce olejki do kapieli o takie :
I ciekawa jetsem czy sa juz w sklepach
Oooja sierotka teraz zobaczylam ze to bielenda a nie biedronkowa marka :/

Załączniki

• 1415954253483.jpg
    1415954253483.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
reklama
Terii - no u nas niby to samo zasnie i wypluje i juz sama nie wiem co robic. Ciekawa jestem czy sam odda kiedys .Glupieje juz u nas smoxzek tez poza lozeczo nie wychodzi chyba ze do auta bo czasem sie Tymek denerwuje przy dluzszej jezdzie.
Ja mam krem bb rosmaniwski, brzoskwiniowy czy jakis taki. Te z garniera jakos za swiecace dla mnie byly

Miootku - podklad z firmy Ingrid

U nas leje od rana, E mnie wczoraj wieczorem tak zdenerwowala ze nawet gadac mi sie z nim nie chce . Niby drobnostka ale zawsze on wie i mie wszytsko lepiej.....

Madziu a co z tymi 10 dniami??? Ł. dzisiaj wraca?

Emka ha ha chyba tak ;-) daj znać co powie lekarz. Jakie badania robiłaś?

Palin cierpliwości, cierpliwości. Wiem,.ze.tęsknisz za Mikołajem, ale.nerwy niczego nie zmienia. Trzymaj się!

Teri Daria tez grzeczna Dama :-) im.mniej na wierzchu,tym łatwiej utrzymać porządek. U mnie wyeksponowane są niektóre rzeczy, ale są łatwe do sprzątania. Poza tym.uwielbiam zmiany, rzeczy są w tym.samym stylu i migruja po pokojach ;-) pamiętam jak pisałaś o oczach i tuszach do rzęs. I u nas już mzy :-( mam nadzieje,ze juz zapomniałaś o tym śnie i uśmiechasz się :-) Dawid to złote dziecko, naprawdę rzadko spotykam.tak ułożone dzieci i tak skore do pomocy. Wybrałaś juz model telefonu dla Niego? Jakie plany na dzisiaj? Pieczesz coś? ;-)

Gosiak sprawdzę czy juz są,hak.będę w Biedronce :-) oby odsmoczkowanie poszło szybko! I.bez płaczu.

Niedawno wróciłam. Z Tata wszystko dobrze, kolejna wizyta za dwa tygodnie. Zrobiłam tez zakupy Babci w Lidlu. Pełno tam bombek, ozdób i swiatelek. Kupiłam Zosi skarpetki antypoślizgowe i mate antypoślizgowa pod dywan do salonu.

Mikoto hihi dziś nie piekę ale jutro chyba zrobię mufinki na niedzielę do kawy ;-)
ciągle myslę o tym śnie oby to nic złego nie wróżyło mi rzadko śnią się osoby z rodziny a jeszcze w takiej złej wersji :-( muszę poczytać na necie o tych smartfonach z biedronki mają być chyba 2 modele nie chcę bardzo drogiego wiadomo dziecko to dziecko zawsze moze zgubić i szkoda by było w biedronce ma byc za 350 zł a jak nie to popatrzę po sklepach
Daria pujdzie spać to mam prasowanie i sprzątanie jak zwykle m dziś wraca to jutro luz ;-)
pogoda beznadziejna nie wiem czy wyjdziemy :dry:

Teri z czym będą muffiny? U nas tak.Pochmurno, że w domu aż ciemno :-/ Od kiedy te telefony? No jasne, że nie ma co drogiego kupować, dla nastolatka taki w zupełności wystraczy. Najważniejsze aby był Internet. Super,że będziecie mieli rodzinny weekend. Daria szykuje się już do drzemki. My właśnie się Usypiamy.

Hej kochane.
U nas po staremu. Laura źle śpi, mało je. W dzien jakoś da sie przeżyć... najgorsze są wieczory i noce.
Ja mam jakiegoś doła... chyba dalej z powodu braku pracy. Rozsyłam te CV wszędzie i nic :-( nie wiem co jest ze mną nie tak... poszłabym do jakiejkolwiek pracy, choćby do marketu.

Kingusia to minie, sił! I cierpliwości! Dobrze,że M. Jest z Wami, zawsze to olbrzymia pomoc. Z Tobą jest wszystko ok, to świat zwariował, a konkretniej, Polska. Młodzi wykształceni ludzie, z kursami czy bez, z potrzebą pracy pracują na zlecenie lub wcale :-( strasznie mnie to boli :-( osobiście straciłam wiarę w to że znajdę prace w zawodzie :-/ tyle lat studiów na marne :-( dlatego jak przeglądam ofert pracy, to już nie segreguje, patrzę każda kolejną. Byleby praca jednozmianowa :-/

Zosia pospala niewiele ponad godzinę. Zjadła obiad i ogladamy książeczki. Czekamy na kuzynka i jej synka.

Ostatnia edycja:
reklama
Mikoto babeczki będą z bananami czekoladą i jagodami tak chodza za mną jagodowe że nie wytrzymam mam jeszcze kilka słoiczków swoich jagód ;-)
tel od 1 .12 ale jeszcze pochodzę pewnie na swieta bedą promocję a my i tak na wigilię robimy sobie prezenty Mikołajki sa u nas symboliczne wieć tel bedzie dopiero na 24 wiec jeszcze troszkę czasu jest
Daria śpi od 1 zobaczymy ile pośpi bo ostatnio to ciągnie konkretne drzemki po 2,5 / 3 h ale dzis coś szurają po suficie chyba sasiedzi przemeblowanie robia :baffled:a i cos nosek sie zatyka i jakiś katarek na horyzoncie :baffled:chyba jej w tym roku nie zaszczepie :baffled::dry:szukasz pracy ?

kingusia mogę tylko przytulić :-(

Do góry